Ma nek puse meni ne smetaJayCatwright je napisao/la: ↑27 apr 2024, 16:55Jbo li vas IQOS. Ko da go.vna jedete koliko smrdi. Ajde jos malo pa ide ova zabrana pušenja![]()

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Ma nek puse meni ne smetaJayCatwright je napisao/la: ↑27 apr 2024, 16:55Jbo li vas IQOS. Ko da go.vna jedete koliko smrdi. Ajde jos malo pa ide ova zabrana pušenja![]()
Pa bit će prekršajima regulisane kazne, pogotovo za vlasnike kafića koji ne obezbijede poseban prostor za pušenje, a ne zabrane isto. Isto tako će se neki morati odlučiti i na hranu ili pušenj gdje nema tih pregrada, neće moći oboje. Ja mislim da će se poštovati vremenom, kao što se sve više poštuje izdavanje računa. Opali ga po džepu 4-5 puta pa ćeš vidjeti.harden je napisao/la: ↑27 apr 2024, 18:28Mislis da ce se zabrana stvarno toliko ispostovati? Kontam da ce nakon prvih par mjeseci biti kao da je i nemaJayCatwright je napisao/la: ↑27 apr 2024, 16:55Jbo li vas IQOS. Ko da go.vna jedete koliko smrdi. Ajde jos malo pa ide ova zabrana pušenja![]()
![]()
U Tz vec ima nekoliko kafica gdje su odredjeni ti prostori ili je dozvoljen samo vape.JayCatwright je napisao/la: ↑27 apr 2024, 18:34Pa bit će prekršajima regulisane kazne, pogotovo za vlasnike kafića koji ne obezbijede poseban prostor za pušenje, a ne zabrane isto. Isto tako će se neki morati odlučiti i na hranu ili pušenj gdje nema tih pregrada, neće moći oboje. Ja mislim da će se poštovati vremenom, kao što se sve više poštuje izdavanje računa. Opali ga po džepu 4-5 puta pa ćeš vidjeti.harden je napisao/la: ↑27 apr 2024, 18:28Mislis da ce se zabrana stvarno toliko ispostovati? Kontam da ce nakon prvih par mjeseci biti kao da je i nemaJayCatwright je napisao/la: ↑27 apr 2024, 16:55Jbo li vas IQOS. Ko da go.vna jedete koliko smrdi. Ajde jos malo pa ide ova zabrana pušenja![]()
![]()
Aha postovat ce se ko u svaki zakon do sada.JayCatwright je napisao/la: ↑27 apr 2024, 16:55Jbo li vas IQOS. Ko da go.vna jedete koliko smrdi. Ajde jos malo pa ide ova zabrana pušenja![]()
Ovako je onaj pajdo snimao cijeli put od Konjica do Sarajeva, došao motorom za 20 minuta.
@vendeta formiraj temekraljttbvb je napisao/la: ↑27 apr 2024, 19:38Pade mi na pamet, sad kad nema admira i kako je Gefufna preuzeo forum, moglo bi se organizovati glasanje ga forumasa i kantu (Leoreya) godine.
Da vidimo ko će ponijeti laskave titule za prošlu godinu![]()
Bez glasanja se mogu dodijeliti još neke nagrade:Surreal je napisao/la: ↑27 apr 2024, 19:42@vendeta formiraj temekraljttbvb je napisao/la: ↑27 apr 2024, 19:38Pade mi na pamet, sad kad nema admira i kako je Gefufna preuzeo forum, moglo bi se organizovati glasanje ga forumasa i kantu (Leoreya) godine.
![]()
Napravljena tema, navalite braćoSurreal je napisao/la: ↑27 apr 2024, 19:42@vendeta formiraj temekraljttbvb je napisao/la: ↑27 apr 2024, 19:38Pade mi na pamet, sad kad nema admira i kako je Gefufna preuzeo forum, moglo bi se organizovati glasanje ga forumasa i kantu (Leoreya) godine.
![]()
Kakve to veze ima jbt ledkraljttbvb je napisao/la: ↑27 apr 2024, 19:40Ovako je onaj pajdo snimao cijeli put od Konjica do Sarajeva, došao motorom za 20 minuta.
Ubrzo mu stigla kazna za brzu vožnju, čim je policija pregledala video![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.