BiH-Rumunija/Rumunija-BiH
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: BiH-Rumunija/Rumunija-BiH
Bio sam na tekmi BiH - Francuska. Poraz je tesko pao, losa igra isto tako. igrali smo lose i to me je iritiralo ali puno vise me iritiralo ono "savez napolje, savez napolje, savez napolje...."
Naravno da su davno trebali otici ali to su ljudi bez karaktera, njima je to skandiranje svejedno, samo se bezze iritiramo i ono malo tekmi sto igramo se tako upropasti. Mislim na amotsferu, bude ravna nuli!
Naravno da su davno trebali otici ali to su ljudi bez karaktera, njima je to skandiranje svejedno, samo se bezze iritiramo i ono malo tekmi sto igramo se tako upropasti. Mislim na amotsferu, bude ravna nuli!
EfendijaAdmir_Sa je napisao/la:Ko je ovaj cirkusant?![]()

I kad je tuga i kad je sreća sve dok nas ima i ti si vječna!
Kad je uzvratni susret, jeli za 4 dana ?
Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!
- Los_Blanos2
- Kontakt:
Nema uzvrataBosnier je napisao/la:Kad je uzvratni susret, jeli za 4 dana ?

El mejor club del siglo XX Real Madrid C.F.
Raul artista siempre madridista
FK Željezničar
Podrška Papetu
FK Željezničar
Podrška Papetu
Kako nema bog te vidio ?Los_Blanos2 je napisao/la:Nema uzvrataBosnier je napisao/la:Kad je uzvratni susret, jeli za 4 dana ?
Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!
Ako njih suspenduju drugi ce sigurno misliti glavom i raditi koliko toliko bolje...harishp je napisao/la:Skandiranje ''savez napolje'' bi bila najveca komedija sutra.
Kad ovi preglasaju,suspenzija dodje,repki i timovima se zatvore vrata.Poslije toga se izaberu ''ljudi iz istih torova'',znaci ''isto sra-nje drugo pakovanje''.
Onda ce Ronhilovi i Bevandini reci, pa mi smo i slusali glas naroda i navijaca.
Iskreno mislim da ce neko od legendi ipak sjesti na kormilo,a ako i ne sjede nece biti sigurno iz politike jer ce biti samo jedna relacija tada a to je NSBIH--FIFA/UEFA

Zbog tog molim boga za suspenziju...
Najveca laz poslije 9/11 : "Niti jedan klub Susic nije odveo u drugu ligu" By Pasodzigera@
Safet Susic ili covjek zvani OM za sve probleme!!!
"No God is Good God "
Safet Susic ili covjek zvani OM za sve probleme!!!
"No God is Good God "
- Los_Blanos2
- Kontakt:
Bukurest bog te vidioBosnier je napisao/la:Kako nema bog te vidio ?Los_Blanos2 je napisao/la:Nema uzvrataBosnier je napisao/la:Kad je uzvratni susret, jeli za 4 dana ?

Mah nevrijedi, sutra pob.i zdravo...neka repka ide na 4 godisnji odmor

Taman i Begovic se pozeli repke, tj. bude sigurno prvi izbor.. a Pjanicu nece smetati Miske

El mejor club del siglo XX Real Madrid C.F.
FK Željezničar
Podrška Papetu
FK Željezničar
Podrška Papetu
Neko od legendi i moze sijesti na kormilo.Iako dobro znamo kako za tili cas od legende napravimo zadnjeg uhljupa.Za_raju je napisao/la:Ako njih suspenduju drugi ce sigurno misliti glavom i raditi koliko toliko bolje...harishp je napisao/la:Skandiranje ''savez napolje'' bi bila najveca komedija sutra.
Kad ovi preglasaju,suspenzija dodje,repki i timovima se zatvore vrata.Poslije toga se izaberu ''ljudi iz istih torova'',znaci ''isto sra-nje drugo pakovanje''.
Onda ce Ronhilovi i Bevandini reci, pa mi smo i slusali glas naroda i navijaca.
Iskreno mislim da ce neko od legendi ipak sjesti na kormilo,a ako i ne sjede nece biti sigurno iz politike jer ce biti samo jedna relacija tada a to je NSBIH--FIFA/UEFA![]()
Zbog tog molim boga za suspenziju...
Drugo IO ili taj sistem ce biti slican.Znaci dolaze iz istih opstina,kantona i entiteta koji su usko vezani za politiku.Nema tu razmislanja glavom ni jedan posto.
Oni glasaju a ovaj na kormilu ispada samo marioneta.
Trece kad se nakon16 godina nije moglo dogovoriti u slucaju sveukkupnog zivota i cirkuliranje drzave.
Fudbal i sport uopste dodju kao zadnja rupa na sviralu sa puno politickih igara.
FIFA-UEFA idu samo na skresavanje financijskih suvisnih izdataka za tri predsjednika.
Za pravi sistem u savezu,ebe se njima ko' i svijetu za nasu drzavu.
Suspenzija ce biti puni pogodak onih koji zele da sto vise nastete drzavi,sportu i bilo cemu sto nosi ima BIH.
Zbog nacionalnih i politicki razloga.Kome to nije jasno do sada,nece biti nikada.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Covjek mozda nikada nece biti profersor ali se vidi da ima srce na pravom mjestu i da voli svoju zemlju. Najlakse je pametovati na forumu , biti negativan i ogovarati a da pojma nemate tko je i sta je.Plava krv je napisao/la:Nek me neko ubijedi da se ovaj ne bode u venu...Los_Blanos2 je napisao/la:LudLo 2 je napisao/la:Nije tema,ali gledam sad ovaj clip na ss.ba ovog iz BHF ,lik ko da je na LSD samo se uvija nesto nema veze s vezom sta pricajeste, ja vodja, ja vodja, ja vodja, ja vodja, aje price
((((
Al hajde ako vam to pravi satisfakciju u zivotu onda neka ...
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,
- Principatus
- Kontakt:
Gdje mogu naci onu temu o sutrasnjem mecu protiv Rumunije?
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Ha,ha ma dobar im je ovaj lik iz fanatikosa.,i to još vođa.-Lik napušen,podrignuo 10-ak puta,vjerovatno od većih količina pivkare koju je sručio u sebe.Najbolje je kada kaže "ma Munib ne zna ...pa pauza....titrati loptu....20 puta.Jooj kome brate ,vraćao sam ga nekoliko puta,vrh vrhova.Ma momci su OK, ali brate mili čovjek daje intervju pa zar nema niko rječitiji,vokabular kao u grmečkog drvosječe,niti zna gdje je došao ni gdje pošao,i još vođa
ZABAVNO DO BESVJESTI.

Nadam se da ce igraci sutra dati svoj maksimum i doci do pobjede koja bi dosta znacila iz vise razloga. Kao prvo otvorili bi vrata ka EP-u, odnosno barazu, kao drugo izbacili bi Rumune iz utrke za EP i kao trece da zacepimo usta lopovima u savezu. Sto se tice ove suspenzije ja imam osjecaj da oni cekaju ishod utakmica s Rumunima tako da bi donijeli odluku. Moja teroja je sljedeca. U slucaju pobjede nece usvojiti statut jer bi imali realne izglede za plasman na EP i politika bi sigurno tu mujesala svoje prste i ove kvalifikacije bi za nas bile gotove i tek bi mozda se mogli ukljuciti u kvalifikacije za SP koje pocinju naredne godine. U slucaju naseg poraza oni bi usvojili statut tako sto bi medije i narod privukli na svoju stranu - hebiga uvijek smo bili povodljiv narod i uvijek brzo zaboravljamo - tako da bi oni sebe mogli kroz razne medije profilirati kao spasioce bh.fudbala kao u fazonu eto mi smo se uspjeli dogovoriti za dobrobiti bh.fudbala, a vidite sta nam igraci na trenu pokazase itd itd.
Dakle sutra od igraca ocekujem da ostave srce na terenu i dodju do pobjede, jer bi onda i u medijima i kod naroda odklonila neke glupe teorije zavjere i neke sumnje. Nadam se da ce Susic za sutra imati odlicno spremljenu taktiku i da nece kao protiv Franzuca pustiti da krenemo u samoubilacki napad.
Dakle sutra od igraca ocekujem da ostave srce na terenu i dodju do pobjede, jer bi onda i u medijima i kod naroda odklonila neke glupe teorije zavjere i neke sumnje. Nadam se da ce Susic za sutra imati odlicno spremljenu taktiku i da nece kao protiv Franzuca pustiti da krenemo u samoubilacki napad.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
@ storm_raider
Dole sam svake godine, dolazim i ove ako Bog da. Za tvoju informaciju otisao sam 1999, bio dole cijelo vrijeme...izgubio nesto sto mi niko NIKAD ne moze nadoknaditi. Za to nije vrijeme ni mjesto da pricam, ali cu se vratiti jer ipak ima onih koji su ostali normalni u svom tom ludilu koje vlada dole. Ona je moja koliko i tvoja, drug moj ali ako ne vidis problem koji dole vlada onda mi te zao. Tu je potrebno kolektivno budjenje jednog naroda, koji spava dok ga svi ruse.
A jedini problem koji taj narod vidi, jeste u navijacima koji zive van domovine. Kao za Boga oni nas prezentuju kao divljake zbog onih baklji po Norveskoj,Njemackoj itd.. Molim vas, niko nije perfektan ali BHF je uradio vise dobrog nego loseg za BHF fudbal. I pored svih problema u drzavi, vas nekako najvise bode u oci sto su se ljudi van domovine organizovali. Sto volimo svoje, vi bi izgleda najradije da to tako nije ali...
Ceko je dobio batine u Luxemburgu, po forumima uvijek nesto pricate o mafiji u savezu, u drzavi ovo ono....a dole se ti KRIMINALCI slobodno setaju. Gdje su te silne armije Manijaka,Robijasa,Hordi i ostalih .......?
Ko je kupljen od ljudi u savezu ? Daj molim vas.....
@juveboy
Hvala brate, ali me stvarno boli nesloga izmedju nas. Ne znam onda kako se neko ima obraza zapitati sto ostala dva naroda ne navijaju za BiH recimo ? Nevjerovatno je to da moramo raspravljati o ovakvim stvarima uopste ali...mi smo posebni izgleda. Nek nam je Bog na pomoci !
Dole sam svake godine, dolazim i ove ako Bog da. Za tvoju informaciju otisao sam 1999, bio dole cijelo vrijeme...izgubio nesto sto mi niko NIKAD ne moze nadoknaditi. Za to nije vrijeme ni mjesto da pricam, ali cu se vratiti jer ipak ima onih koji su ostali normalni u svom tom ludilu koje vlada dole. Ona je moja koliko i tvoja, drug moj ali ako ne vidis problem koji dole vlada onda mi te zao. Tu je potrebno kolektivno budjenje jednog naroda, koji spava dok ga svi ruse.
A jedini problem koji taj narod vidi, jeste u navijacima koji zive van domovine. Kao za Boga oni nas prezentuju kao divljake zbog onih baklji po Norveskoj,Njemackoj itd.. Molim vas, niko nije perfektan ali BHF je uradio vise dobrog nego loseg za BHF fudbal. I pored svih problema u drzavi, vas nekako najvise bode u oci sto su se ljudi van domovine organizovali. Sto volimo svoje, vi bi izgleda najradije da to tako nije ali...
Ceko je dobio batine u Luxemburgu, po forumima uvijek nesto pricate o mafiji u savezu, u drzavi ovo ono....a dole se ti KRIMINALCI slobodno setaju. Gdje su te silne armije Manijaka,Robijasa,Hordi i ostalih .......?
Ko je kupljen od ljudi u savezu ? Daj molim vas.....
@juveboy
Hvala brate, ali me stvarno boli nesloga izmedju nas. Ne znam onda kako se neko ima obraza zapitati sto ostala dva naroda ne navijaju za BiH recimo ? Nevjerovatno je to da moramo raspravljati o ovakvim stvarima uopste ali...mi smo posebni izgleda. Nek nam je Bog na pomoci !
Zadnja izmjena: KONGO, dana/u 25 mar 2011, 23:17, ukupno mijenjano 1 put.
Izronio je Stari za one što ga vole (Juli 23, 2004)
-
- Kontakt:
Igraci znaju vise od nas i ako znaju da ce biti neka suspenzija nece sutra pobijediti, toga me strah, sto bi se lomili 90 minuta?
meni se cini da je travnjak dobar, nezz za vas al ja sam prezadovoljan kakav je bio
Kratke hlače,duga brada,kalašnjikov ambasada...
Be Casual ...
Be Casual ...
Gdje pogubište tolike bodove čak vas i Albanija pretekla
Da je za kraj kvalifikacija sutra pobjediti,da makar sa pobjedom zavrsimo kvalifikacijee!!! :S
Znas li ti da smo mi samo 3 utakmice odigraliDejan, BL je napisao/la:Gdje pogubište tolike bodove čak vas i Albanija pretekla

Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
Pitaj Pizona,on najbolje zna kako i gdje se gube bodovi.Dejan, BL je napisao/la:Gdje pogubište tolike bodove čak vas i Albanija pretekla
Uostalom ti ko fol sa marsa, pa pitas gdje pogubi-ste-smo.....nominativ,dativ,lokativ

Zadnja izmjena: harishp, dana/u 25 mar 2011, 23:38, ukupno mijenjano 1 put.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Deremo rumune
4 :1 (Miske,Vedo,pjanka,džeko) a za rumune Mravac

4 :1 (Miske,Vedo,pjanka,džeko) a za rumune Mravac

Pod prečku u devet banki.... :)
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.