Jest, pocelo je to postepeno krajem prosle godine.baboedindzeko09 je napisao/la: ↑26 apr 2024, 12:41Jel još nekome Whatsapp promijenio boju svih tipki (npr one za slanje poruke) iz plavo u zeleno?
I meni je nedavno bilo malo neobicno ispocetka.
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Jest, pocelo je to postepeno krajem prosle godine.baboedindzeko09 je napisao/la: ↑26 apr 2024, 12:41Jel još nekome Whatsapp promijenio boju svih tipki (npr one za slanje poruke) iz plavo u zeleno?
Zajedno su i sarađivali.
jedan samo na McGregoru i Furyju opere milijarde, a drugi na Pukijima, Stojnicima i sl ne moze oprat ni 100k
to samo vrijedi za rent-a-car vozilaVensanKasel je napisao/la: ↑26 apr 2024, 12:31Mislim da mu ne važi kasko za naše područje , tako je prije bilo .
Ma yebat njih , neka glavešine ginu ...JohnCleese je napisao/la: ↑26 apr 2024, 12:44VensanKasel je napisao/la: ↑26 apr 2024, 12:34De počni o ratu opet života tiJohnCleese je napisao/la: ↑26 apr 2024, 12:29
Ali smo se morali roditi?
Mislim da mi kao oplođena jajna celija nismo fer prema ostalim spermatozodima, moze se i tako gledati?
Sta ako bi se rodili mi svejedno da smo bili i bilo koji drugi spermatozoid?
Mislim da nas ne potkrepljuje cinjenica da se zasluzujemo roditi jer smo bili najbrzi spermatozoid ili jer smo najljepse plivali i zadivili jajnu celiju.![]()
![]()
Samo sam prenosio vijesti sa portala da upozorim![]()
Uglavno da ti kazem univerzalnu istinu.
Svakim danom smo sve blize ratu kao sto smo blizi smrcu sopstvenoj![]()
Kad bas zagusti ovim nasim glavesinama za vlastitu guzicu vjeruj da im nije nista proizvesti sukob, ali sreca u nesreci je da nece moci upravljati razmjerama tog sukoba kao sto su mogli nekada.
Oko nije vidjelo nit uho čulo nit mozak zamislio ta uživanja. Kad covjek nađe ovdje na ovom svijetu milion nekih stvari za uživanja i trosenja vremena onda me nista ne moze iznenaditi.GefufnaII je napisao/la: ↑26 apr 2024, 12:26i zamisli situaciju... Ebu Bekr i ti negdje na pecanju u dzennetu, ono ostavio svaki po 76 djevica da porade po i oko kuce, odu materi, sta ja znam, i supljirate... o cemu cete pricat - bitcoinu, uzgoju hurmi, nerezanju noktiju u aksam, uticaju AI na trziste rada...?![]()
ucini to kao profi - post na vodi i kafi
Ovo je možda i najzanimljivije preispitivanje koncepta dženneta, odnosno zagrobnog života na ovoj temiGefufnaII je napisao/la: ↑26 apr 2024, 12:26i zamisli situaciju... Ebu Bekr i ti negdje na pecanju u dzennetu, ono ostavio svaki po 76 djevica da porade po i oko kuce, odu materi, sta ja znam, i supljirate... o cemu cete pricat - bitcoinu, uzgoju hurmi, nerezanju noktiju u aksam, uticaju AI na trziste rada...?![]()
Nikad jeftinije nije bilo putovati, plus neke inostrane zemlje sveukupno jeftinije izađu od hrvatske npr.
33 godine cini mi se, i jeste covjek u najboljoj snazi, fizicki, mentalno sa 33.nerkolfc je napisao/la: ↑26 apr 2024, 13:48Oko nije vidjelo nit uho čulo nit mozak zamislio ta uživanja. Kad covjek nađe ovdje na ovom svijetu milion nekih stvari za uživanja i trosenja vremena onda me nista ne moze iznenaditi.GefufnaII je napisao/la: ↑26 apr 2024, 12:26i zamisli situaciju... Ebu Bekr i ti negdje na pecanju u dzennetu, ono ostavio svaki po 76 djevica da porade po i oko kuce, odu materi, sta ja znam, i supljirate... o cemu cete pricat - bitcoinu, uzgoju hurmi, nerezanju noktiju u aksam, uticaju AI na trziste rada...?![]()
Oko 30tak godina.
Ne cini ti se.
Necemo ni izgledati isto, tijelo ce biti drugacije. Ma Evo sad ljudi zavole igricu pa je igraju 20 godina i uvijek zanimljivo.
Da, samo što sad upravo zbog te masovnosti i popularnosti nekih destinacija ne vrijedi putovati u sezoni, ajd što je sve skuplje al ćeš se morati načekati na sve, od restorana do muzeja i ostalih zanimljivosti.
People who’ve seen Eat, Pray, Love—who were inspired to come to Bali and do yoga—they have a romantic notion. They want to improve their lives in a physical and spiritual way. They would like to have an experience that they can remember.
But if you come to Bali and it looks exactly like Cancun and Miami, why the f*** get on a plane all the way to Bali? Am I bitter? Am I just old? Do I just have a predisposition, an instinctive hatred of young people? Perhaps. In the words of Baba Ram Dass, “Be here now.” But I am here now.
So this too is Bali, I guess. Or it is now. Thank you, Jimmy Buffett, for taking a big dump on the world.
Trenutno korisnika/ca: jasmin10, VivaLaStella i 8 gostiju.