sa koliko godina startamo taj zivot19vendetta87 je napisao/la: ↑26 apr 2024, 12:14ali po islamu te ceka vjecni zivot kada umres, odnosno preselis
Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Re: Chat
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
-
- Kontakt:
To neka @nerkolfc objasni, toliko upucen bas nisamGefufnaII je napisao/la: ↑26 apr 2024, 12:20sa koliko godina startamo taj zivot19vendetta87 je napisao/la: ↑26 apr 2024, 12:14ali po islamu te ceka vjecni zivot kada umres, odnosno preselis

👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
- Marsal
- Kontakt:
Ah he thinks darkness is his ally? He merely adopted the dark. I was born in it, molded by it. I didn't see the light until I was already a man, by then it was nothing to me but blinding!

Kakve sam sreće rodio bih se u Zaječaru i otac bi mi bio glasač Aleksandra Vučića.
Radije me odmah šaljite u džehennem.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Ja sve mislim da sam zivio u vremenu migracija stanovnistva ka Americi, kad god gledam, citam, slusam recimo o stvaranju Amerike, o ratu izmedju sjevera i juga osjecam kao da sam to ja dozivio, ili kad posjetim neki stariji manji grad isto se osjecam kao da sam tu nekad pripadao dok nisam preplovio Atlantik.

- VensanKasel
- Kontakt:
Ti samo znaš onoliko koliko treba od Marsala napraviš vjernika19vendetta87 je napisao/la: ↑26 apr 2024, 12:21To neka @nerkolfc objasni, toliko upucen bas nisamGefufnaII je napisao/la: ↑26 apr 2024, 12:20sa koliko godina startamo taj zivot19vendetta87 je napisao/la: ↑26 apr 2024, 12:14ali po islamu te ceka vjecni zivot kada umres, odnosno preselis![]()

Moja zemlja mala brana velikoj rijeci ludila ...
i zamisli situaciju... Ebu Bekr i ti negdje na pecanju u dzennetu, ono ostavio svaki po 76 djevica da porade po i oko kuce, odu materi, sta ja znam, i supljirate... o cemu cete pricat - bitcoinu, uzgoju hurmi, nerezanju noktiju u aksam, uticaju AI na trziste rada...?

- JayCatwright
- Kontakt:
-
- Kontakt:
O cemu su pricali ljudi u pećinama? Nisu sigurno o navedenim stvarimaGefufnaII je napisao/la: ↑26 apr 2024, 12:26i zamisli situaciju... Ebu Bekr i ti negdje na pecanju u dzennetu, ono ostavio svaki po 76 djevica da porade po i oko kuce, odu materi, sta ja znam, i supljirate... o cemu cete pricat - bitcoinu, uzgoju hurmi, nerezanju noktiju u aksam, uticaju AI na trziste rada...?![]()

Ne znam brate, nit sam ja bio tamo da znam, nit je ko bio pa se vratio da isprica.
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Tamo je šuplja, za razliku od ovog svijeta, beskonačna. Zamisli tek te patnje za ove depresivne, ovdje bar znaju da će doći krajGefufnaII je napisao/la: ↑26 apr 2024, 12:26i zamisli situaciju... Ebu Bekr i ti negdje na pecanju u dzennetu, ono ostavio svaki po 76 djevica da porade po i oko kuce, odu materi, sta ja znam, i supljirate... o cemu cete pricat - bitcoinu, uzgoju hurmi, nerezanju noktiju u aksam, uticaju AI na trziste rada...?![]()

- JohnCleese
- Kontakt:
Re: Chat
Ali smo se morali roditi?Shategabri je napisao/la: ↑26 apr 2024, 11:53Po teoriji čaša je dopola praznaJohnCleese je napisao/la: ↑26 apr 2024, 10:10Shategabri je napisao/la: ↑26 apr 2024, 09:51Sam sebi štimaš hoće li ti biti dobro.
Ako zavisiš od drugih po tom pitanju, nayebo si.![]()
Čim si se rodio a da se nisi pitao sekundu jednu hoćeš li da se rodiš automatski ne štimaš sam sebi ništa i zavisiš od svega![]()
Ne možemo se roditi sa sviješću 20-godišnjaka...30-godišnjaka...prirodan proces.
Mislim da mi kao oplođena jajna celija nismo fer prema ostalim spermatozodima, moze se i tako gledati?
Sta ako bi se rodili mi svejedno da smo bili i bilo koji drugi spermatozoid?
Mislim da nas ne potkrepljuje cinjenica da se zasluzujemo roditi jer smo bili najbrzi spermatozoid ili jer smo najljepse plivali i zadivili jajnu celiju.
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.
Svabo je to...
Svabo je to...
- VensanKasel
- Kontakt:
Mislim da mu ne važi kasko za naše područje , tako je prije bilo .
...Celik ti grohno, Kasumovic izgleda kao Ciceron u poredjenju za Ramom, Indijac glavni
...mozda si reinkarnir'o i vec si u njemu

- VensanKasel
- Kontakt:
De počni o ratu opet života tiJohnCleese je napisao/la: ↑26 apr 2024, 12:29Ali smo se morali roditi?Shategabri je napisao/la: ↑26 apr 2024, 11:53Po teoriji čaša je dopola praznaJohnCleese je napisao/la: ↑26 apr 2024, 10:10
![]()
Čim si se rodio a da se nisi pitao sekundu jednu hoćeš li da se rodiš automatski ne štimaš sam sebi ništa i zavisiš od svega![]()
Ne možemo se roditi sa sviješću 20-godišnjaka...30-godišnjaka...prirodan proces.
Mislim da mi kao oplođena jajna celija nismo fer prema ostalim spermatozodima, moze se i tako gledati?
Mislim da nas ne potkrepljuje cinjenica da se zasluzujemo roditi jer smo bili najbrzi spermatozoid ili jer smo najljepse plivali i zadivili jajnu celiju.

Marsal je napisao/la: ↑26 apr 2024, 12:22Ah he thinks darkness is his ally? He merely adopted the dark. I was born in it, molded by it. I didn't see the light until I was already a man, by then it was nothing to me but blinding!
![]()
Kakve sam sreće rodio bih se u Zaječaru i otac bi mi bio glasač Aleksandra Vučića.
Radije me odmah šaljite u džehennem.

Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Jel još nekome Whatsapp promijenio boju svih tipki (npr one za slanje poruke) iz plavo u zeleno?
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
- JohnCleese
- Kontakt:
VensanKasel je napisao/la: ↑26 apr 2024, 12:34De počni o ratu opet života tiJohnCleese je napisao/la: ↑26 apr 2024, 12:29Ali smo se morali roditi?Shategabri je napisao/la: ↑26 apr 2024, 11:53
Po teoriji čaša je dopola prazna![]()
Mislim da nas ne potkrepljuje cinjenica da se zasluzujemo roditi jer smo bili najbrzi spermatozoid ili jer smo najljepse plivali i zadivili jajnu celiju.![]()

Samo sam prenosio vijesti sa portala da upozorim

Uglavno da ti kazem univerzalnu istinu.
Svakim danom smo sve blize ratu kao sto smo blizi smrcu sopstvenoj

Kad bas zagusti ovim nasim glavesinama za vlastitu guzicu vjeruj da im nije nista proizvesti sukob, ali sreca u nesreci je da nece moci upravljati razmjerama tog sukoba kao sto su mogli nekada.
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.
Svabo je to...
Svabo je to...
- VensanKasel
- Kontakt:
Zar nije uvijek bilo zeleno ?baboedindzeko09 je napisao/la: ↑26 apr 2024, 12:41Jel još nekome Whatsapp promijenio boju svih tipki (npr one za slanje poruke) iz plavo u zeleno?
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Meni do neki dan plavo bilo, a nekim jaranima je još uvijek. Meni od jutros zeleno sve
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
Ovaj vođa narkokartela imao toliko para da nije više znao ni kako da ih opere 

"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
- baboedindzeko09
- Kontakt: