Reprezentativci (fudbal)

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

lajla
Kontakt:

Re: Reprezentativci (fudbal)

Post Postao/la lajla » 06 jun 2009, 23:21

DNEVNI AVAZ
http://www.****/sport/fudbal/t ... milan-lion
06.06.2009.

Iz Njemačke se jučer vratio Džekin menadžer Irfan Redžepagić, koji je pregovarao sa Volfsburgom.

- Mi smo rekli svoje uvjete, a klub svoje. Razgovarat ću tokom vikenda sa Edinom i vidjet ćemo šta je najbolje za njega. U ponedjeljak se vraćam u Volfsburg na nove pregovore - kazao je Redžepagić za naš list.

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 06 jun 2009, 23:23

slika

Znaci ovaj covijek se trenutno nalazi u Hotelu Hercegovina.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 06 jun 2009, 23:27

samo da ne ide u milan...ne znam sto ali i dalje mislim da je wolfsburg najbolja opcija...
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

lajla
Kontakt:

Post Postao/la lajla » 06 jun 2009, 23:33

DNEVNI AVAZ
http://www.****/sport/fudbal/t ... milan-lion
06.06.2009.

Iz Njemačke se jučer vratio Džekin menadžer Irfan Redžepagić, koji je pregovarao sa Volfsburgom.

- Mi smo rekli svoje uvjete, a klub svoje. Razgovarat ću tokom vikenda sa Edinom i vidjet ćemo šta je najbolje za njega. U ponedjeljak se vraćam u Volfsburg na nove pregovore - kazao je Redžepagić za naš list.
amerosm je napisao/la:slika

Znaci ovaj covijek se trenutno nalazi u Hotelu Hercegovina.
Nemam pojma gdje je ali znam da je bas taj covjek dosao u drustvu neke dame sa dvije aktovke i fasciklom ispod ruke !!!

Tarik14
Kontakt:

Post Postao/la Tarik14 » 06 jun 2009, 23:34

nick je napisao/la:samo da ne ide u milan...ne znam sto ali i dalje mislim da je wolfsburg najbolja opcija...
Pametnije je za Dzeku da ostane jos jednu sezonu u Wolfsburgu jel ako ode u AC Milanu on ce tamo, nazalost, grijati klupu. :|

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 06 jun 2009, 23:35

nick je napisao/la:samo da ne ide u milan...ne znam sto ali i dalje mislim da je wolfsburg najbolja opcija...
Ne znam. Mislim da je u Wolfsburgu dohvatio vrh i da bolje od ovoga ne može. Ne bi se trebao kockati sa narednom sezonom, ove prilike dolaze jednom u životu.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 06 jun 2009, 23:36

Tarik14 je napisao/la:
Pametnije je za Dzeku da ostane jos jednu sezonu u Wolfsburgu jel ako ode u AC Milanu on ce tamo, nazalost, grijati klupu. :|
A ko ce to dobiti prednost ispred njega :?: Sevcenko propali mozda,jedino ako budu igrali sa jednim napadacem pa Pato bude u prednosti,ovako nevidim drugog igraca koji je u prednosti,ustvari nema ga
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

lajla
Kontakt:

Post Postao/la lajla » 06 jun 2009, 23:38

mislim da mu je bolje da sada uzme pare a ako se jos potrudi i kockice mu se posloze onda ce jos imati uspjeha i u ACMILAN-u

jasko88
Kontakt:

Post Postao/la jasko88 » 06 jun 2009, 23:39

Ma Džeko ako ima bilo kakvu opciju za Englesku, da je sigurna, ne treba se omišljati ni sekunde.
Igrač njegovog kalibra u Engleskoj ne može propasti,, samo može napredovati ;)

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 06 jun 2009, 23:43

Leonardo je najavio ofanzivnu igru Milana, znači minimalno 2 špice, realno Džeko bi sigurno imao mjesta u vrhu napada u današnjem Milanu. Ja bi išao na njegovom mjestu.
glupost za hrabre je sebičan lijek

Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop

Tarik14
Kontakt:

Post Postao/la Tarik14 » 06 jun 2009, 23:43

miky_hz je napisao/la:
Tarik14 je napisao/la:
A ko ce to dobiti prednost ispred njega :?: Sevcenko propali mozda,jedino ako budu igrali sa jednim napadacem pa Pato bude u prednosti,ovako nevidim drugog igraca koji je u prednosti,ustvari nema ga
Inzaghi, Pato i Ronaldinho bi svi dobili priliku ispred Dzeke.

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 06 jun 2009, 23:47

Pa đe Inzagia nađe :lol: Pato bi mu mogao biti partner u napadu. Ronaldinho čisto sumnjam da će igrati na poziciji napadača.

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 06 jun 2009, 23:50

Tarik14 je napisao/la:
miky_hz je napisao/la:
A ko ce to dobiti prednost ispred njega :?: Sevcenko propali mozda,jedino ako budu igrali sa jednim napadacem pa Pato bude u prednosti,ovako nevidim drugog igraca koji je u prednosti,ustvari nema ga[/quote]

Inzaghi, Pato i Ronaldinho bi svi dobili priliku ispred Dzeke.[/quote]

Dzeko je napadac Ronaldiho nije,dakle Ronaldinho mu nije konkurencija...Inzagi je u godinama poznim,Anceloti je otisao iz Milana,novi trener vjerovatno nece igru stvarat na starim igracima,cim dovode Dzeku znaci da hoce sto vise mladjih igraca...i trenutno realno kako god jedino je Pato u prednosti ispred Dzeke... i na kraju krajeva zar mislis da bi Galliani licno dosao u Sarajevo(ako je dosao recimo da vjerujemo ovom momku sto ga je vidio) da pregovara oko Dzeke i da a na kraju drzi na klupi,nema logike,ocito imaju ozbiljne namjere sa njim...
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 06 jun 2009, 23:57

Virtu4l je napisao/la:
Ne znam. Mislim da je u Wolfsburgu dohvatio vrh i da bolje od ovoga ne može. Ne bi se trebao kockati sa narednom sezonom, ove prilike dolaze jednom u životu.
ma wolfsi se ne misle vratit na sredinu tabele igrat ce u lp,tamo je sigurno medju prvih 11
jbg sad kad promjeni klub kako ce ga prihvatit...ima milion sitnica
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

no rules
Kontakt:

Post Postao/la no rules » 07 jun 2009, 00:20

ma poslije ovakve sezone jednostavno mora otici u veci klub od wolfsburga , pa ako nece sada otici kad' ce , sta da ostane u Wolf. i postigne 6-7 golova onda bi drugačije gledali velikani i cijena bi mu automatski pala ... , inače ove sezone je postigao u svim takmičenjima 40-ak golova :roll: i abd-a_ ja bi ga volio vidjeti u Italiji - samo Milan , a u Engleskoj nevazno koji klub samo da ga mozemo gledati subotom/ned. na BHT1 :mrgreen:

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 07 jun 2009, 00:36

Evo Wolfsburg zainteresovan da kupi Mladena Petrica iz HSV-a, ako to nesto ne govori...

Po pisanju Gazzetta dello sport, Galliani je izjavio da su Rossoneri na putu da kupe jednog "visokog" napadaca.

Da li je Luka Toni u pitanju ili nas dijamant :?:
Vom Jäger zum Gejagten

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 07 jun 2009, 00:38

hmmm izgleda biće nešto do ovoga, nije čika Galliani bezveze osobno došao u Sa.

lajla
Kontakt:

Post Postao/la lajla » 07 jun 2009, 00:40

Mislim da mu je bolje da sada uzme pare a ako se jos potrudi i kockice mu se posloze onda ce jos imati uspjeha i u ACMILAN-u. Vjerujem da ima prednost u odnosu na Shevu ili Inzaghi-a, Dzeko i Pato napad 100%.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 07 jun 2009, 00:41

Možda je došao zbog Bekrića :P
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

lajla
Kontakt:

Post Postao/la lajla » 07 jun 2009, 00:54

Pa vidite da nemam razloga lagati da sam vidio ćelavog Galliani-a na nasem Aerodromu u SA.
Sve se kockice poklapaju lagano.
Nisam lud znam sta sam vidio, a Vi gospodo nemojte vjerovati.
Lijepo ujutro oko 08:00 trkom na aerodrom u restoran Terminal A, pa cete vidjeti iz restorana jednan mali privatni avion.

A ovi sto uredjuju naslovnu nece da izbace naslov
GALLIANI U SARAJEVU !
Dobili smo anonimnu informaciju da je sportski direktor AC MILAN-a stigao u nas glavni grad nocas oko 21:00h. Vjerovatno se radi o pregovorima sa Edinom Džekom i njegovim menadžerom Irfanom Redžepagićem o mogućem prelasku u veliki AC MILAN. Redžepagić je stigao u Sarajevo dan ranije, pa se nagađa da će se znati već u ponedjeljak o mogućem transferu našeg Dijamanta!!!

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Sheyi i 24 gosta.