Asteriks je napisao/la: ↑26 apr 2024, 10:41Felixians4 je napisao/la: ↑26 apr 2024, 06:42A jest se grozno probuditi, osvane dan. Stiže ljetno doba, sunce, ljudi uživaju, živost. Daj da mi se ispuni ta jedna želja da me nema šta prije
Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Re: Chat
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
- VensanKasel
- Kontakt:
Može , provjerena je agencija iz Sarajeva . Na aerodromu je sjedište . Samo teško bude dostupan , arapi dođu i uzmu po 3-4 mjeseca

Moja zemlja mala brana velikoj rijeci ludila ...
- LamineDiarra
- Kontakt:
milijardama godina si mrtav (ne postojiš), pa si onda 80god živ, pa onda opet milijardama godina si mrtav.Felixians4 je napisao/la: ↑26 apr 2024, 06:42A jest se grozno probuditi, osvane dan. Stiže ljetno doba, sunce, ljudi uživaju, živost. Daj da mi se ispuni ta jedna želja da me nema šta prije
hoću reći, imati priliku biti živ, što je astronomski mala šansa, je nešto prekrasno. treba bit zahvalan na svakom danu kad si živ i uživati u tome (koliko više manje objektivno možemo).
lijep pozdrav i sretno.
Koja, da mu proslijedim kontakt?
Moze i preko tebe, ako bi i ti imao kakav procenat.

- VensanKasel
- Kontakt:
Sad sam ga zvao , kaže da je prodan .

Ovaj model i agencija su bili u pitanju . Mogu se raspitati , ali ovi su provjerni bili . Inače Sejo Boy renta Audi Q8 i BMW X6 na njemačkim tablicama godinama , zanimljivo inspekciju zaboli ona stvar

Kome treba biti zahvalan?LamineDiarra je napisao/la: ↑26 apr 2024, 11:07milijardama godina si mrtav (ne postojiš), pa si onda 80god živ, pa onda opet milijardama godina si mrtav.Felixians4 je napisao/la: ↑26 apr 2024, 06:42A jest se grozno probuditi, osvane dan. Stiže ljetno doba, sunce, ljudi uživaju, živost. Daj da mi se ispuni ta jedna želja da me nema šta prije
hoću reći, imati priliku biti živ, što je astronomski mala šansa, je nešto prekrasno. treba bit zahvalan na svakom danu kad si živ i uživati u tome (koliko više manje objektivno možemo).
lijep pozdrav i sretno.
- LamineDiarra
- Kontakt:
zahvalan prilici da živiš.nerkolfc je napisao/la: ↑26 apr 2024, 11:45Kome treba biti zahvalan?LamineDiarra je napisao/la: ↑26 apr 2024, 11:07milijardama godina si mrtav (ne postojiš), pa si onda 80god živ, pa onda opet milijardama godina si mrtav.Felixians4 je napisao/la: ↑26 apr 2024, 06:42A jest se grozno probuditi, osvane dan. Stiže ljetno doba, sunce, ljudi uživaju, živost. Daj da mi se ispuni ta jedna želja da me nema šta prije
lijep pozdrav i sretno.
ogromnoj većini ljudi je smrt toliko zastrašujuća da odbijaju razmišljati o njoj kao jednostavnoj činjenici koja nas sve čeka. ono, ako je išta sigurno to je da ćeš umrijeti. zapravo, trenutno je to jedino sigurno za sve nas na ovom topiku i na ovom svijetu - umrijet ćemo i više nas neće biti (bar ne u ovakvom obliku).
zato, što bi požurivao ono što je neumitno. uživaj.
- numanumaye22
- Kontakt:
Ja depre ovdje sine moj, pola foruma na antidepresivima. S obzirom na sve nije ni cudi 

ma nije ovo varijanta dijaspora se kurci rentacarom, vec poslovni put sa relax vikendom i iskljucivo se trazi jedan od ova 2 modelaVensanKasel je napisao/la: ↑26 apr 2024, 11:28Inače Sejo Boy renta Audi Q8 i BMW X6 na njemačkim tablicama godinama , zanimljivo inspekciju zaboli ona stvar![]()

- Shategabri
- Kontakt:
Re: Chat
Po teoriji čaša je dopola praznaJohnCleese je napisao/la: ↑26 apr 2024, 10:10Shategabri je napisao/la: ↑26 apr 2024, 09:51Sam sebi štimaš hoće li ti biti dobro.
Ako zavisiš od drugih po tom pitanju, nayebo si.![]()
Čim si se rodio a da se nisi pitao sekundu jednu hoćeš li da se rodiš automatski ne štimaš sam sebi ništa i zavisiš od svega

Ne možemo se roditi sa sviješću 20-godišnjaka...30-godišnjaka...prirodan proces.
Koševo Zapad
Samodestrukcija nije fer prema ostalim spermatozoidima koje su sjebala bijela krvna zrnca nasih majki braneci jaje a koji su se isto trkali da dodju na cilj.
Emancipate yourselves from mental slavery...
Memento Mori...
Memento Mori...
Treba malo razmisliti I o ljudima koji ostaju, roditeljima, unistit ces njima zivot jer ce se pitati jesu li oni krivi.
Ali ovo me sve podsjeca na jednu anegdotu sa dzenaze.
Kcerka plakala za mamom, neda da se ukopa, govori hocu I ja sa njom, svi je nesto tijese I govore nemoj de smiri se, kad ce jedan stari efendija njoj pa hajde onda upadaj, pustite je nek ide da zavrsimo s ovim. Kazu umirila se kcerka ne progovara vise
Kcerka plakala za mamom, neda da se ukopa, govori hocu I ja sa njom, svi je nesto tijese I govore nemoj de smiri se, kad ce jedan stari efendija njoj pa hajde onda upadaj, pustite je nek ide da zavrsimo s ovim. Kazu umirila se kcerka ne progovara vise

- VensanKasel
- Kontakt:
Baš ti je smajli prigodan , kćerka pati za majkom bravonerkolfc je napisao/la: ↑26 apr 2024, 12:05Treba malo razmisliti I o ljudima koji ostaju, roditeljima, unistit ces njima zivot jer ce se pitati jesu li oni krivi.
Kcerka plakala za mamom, neda da se ukopa, govori hocu I ja sa njom, svi je nesto tijese I govore nemoj de smiri se, kad ce jedan stari efendija njoj pa hajde onda upadaj, pustite je nek ide da zavrsimo s ovim. Kazu umirila se kcerka ne progovara vise![]()

Kad se zapocela prica o smrti. Sta mislite, nakon sto umremo, hocemo li se ponovo roditi, ali mozda u nekoj drugoj drzavi, kontinentu, gradu, nakon milijardi i milijardi godina? 
Mozda nisam najbolje objasnio, al znate na sta mislim.

Mozda nisam najbolje objasnio, al znate na sta mislim.
Zadnja izmjena: DamirT, dana/u 26 apr 2024, 12:11, ukupno mijenjano 1 put.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Rambo je to lijepo objasnio neki dan

inace, ko ima vremena, i zeli malo pobjeci od sumorne svakodnevnice i onih koji nazor cvjetaju, nek poslusa komplet - nece se pokajat

Ma dobro, samo što si ovaj zadnji oko morala tumačio na sebi pogodan način.

Zadnja izmjena: Asteriks, dana/u 26 apr 2024, 12:14, ukupno mijenjano 1 put.
Without a moral compass, the human mind will justify anything.
Ovako ja razmisljam citav zivot upravo, smatram da se zapravo samo rodimo kao druge osobe upravo u nekoj drugoj eri zivota a dal je to na nekoj drugoj strani svijeta to ni ne razmisljam ali bolja mi je to prica nego ostale religiozne.
-
- Kontakt:
Ne znam koliko si upoznat sa religijom, ali po islamu te ceka vjecni zivot kada umres, odnosno preselis
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
bil se iznenadio kad bi saznao da je reinkarnacija sastavni dio trece i cetvrte najvece religije na svijetu, odnosno skoro trecine planete

ali slazem se, treba ovih tema, pogotovo jer sad imamo jake periodicne posjete forumu iz Azije

- baboedindzeko09
- Kontakt: