Ne znas ni za pravopis.samoposmatram je napisao/la: ↑25 apr 2024, 17:52Hvala Bogu neznam.Judd je napisao/la: ↑25 apr 2024, 17:47Znaš li ti ko je Ilija Cvitanović?samoposmatram je napisao/la: ↑25 apr 2024, 17:45Ispade na kraju jedine postene partije Nasa Stranka, HDZ 1990 i Vukanoviceva...![]()
Naša stranka je vjerovatno najmanje upetljanja u kriminal.
Vukanović nit smrdi nit miriše. Ne bi se zakleo za njega. Ovo ostalo da te Bog sačuva. Bukvalno sve ih možeš pohapsiti glat.
Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Re: Chat
- feniksptica
- Kontakt:
Re: Chat
Mene samo zanima ko mu to moze pakovat kad ima vlast i na drzavnom i kantonalnom nivou ?? Ko??
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
U nasem krivicnopravnom sistemu je prilicno tesko nekom nesto spakovati. Bas se mora potrefiti sprega vise aktera, a po Konakovicu je to u ovom slucaju sprega vise medjunarodnih i vise domacih policijskih agencija, tuzilastva i suda. Samo se bruka sa ovim komentarima.
Vlast koja i dalje misli da je opozicija.
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Nije stvar jesi vlast ili opozicija. Nisu tuzilastvo i sud neke upravne organizacije ciji rukovodni kadar se mijenja promjenom vlasti. Stvar je da mu navodno pakuju isti oni ciji lideri i kadrovi su i sami predmet procesa istog tog tuzilastva i suda, pa onda ne znas ko tu koga.feniksptica je napisao/la: ↑25 apr 2024, 18:33Mene samo zanima ko mu to moze pakovat kad ima vlast i na drzavnom i kantonalnom nivou ?? Ko??
Vučić i Dodik

🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
dok nas MVP (vanjskih poslova!!!) brani kuma, oni otputovali na 3 dana i skupili pun **** malih drzava koje ce glasati protiv i sad nece da stave na glasanje, jer nije siguran broj ruku
wow
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
Hajde bar sad nece biti rat
A.Vučić za sirotilju.Kome je stalo da se destabilizira sigurnosni sistem FBiH i privedu dva od pet najodgovornijih ljudi?", zaključio je Elmedin Konaković.

Ceri mi se u facu a ja njega pitam!
- feniksptica
- Kontakt:
Kakva budala, dobit takvu sansu da rajs skine SDA i da ti budes medju glavnim i ovako da se ukakis po sebi.
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Nije Kifla toliko glup da bude direktno upetljan u ovo. Valjda.
-
- Kontakt:
Upravusi.Zaniolo je napisao/la: ↑25 apr 2024, 18:33Ne znas ni za pravopis.
Nevjerovatno da Srbi još nisu dobili informaciju o odlaganju rezolucije, jedva čekam naslove 

🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
Koliko sam skontao, sedam dana će im trebati da utvrde jasnu "verziju" rezolucije, a tek se onda ganja datum kad će zemlje moći glasati.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
Koliko sam skontao, sedam dana će im trebati da utvrde jasnu "verziju" rezolucije, a tek se onda ganja datum kad će zemlje moći glasati.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
Sam je sebe upetljao vec 6 mjeseci saziva presice i brani prvo policajce a sada i svoje jarane i kumove koji su optuženi i pronadjeni u SKY aplikaciji. Mada on me vise ne interesuje on je mrtvac politički. Ostat će mu jos malo Nipadije u Sarajevu i to je to.
Sto se tiće te rezolucije ne znam jel' povučena od zapada zbog mogućih nemira ili što je Vučić skupio milion ovih malih retardiranih zemalja poput Galapagosa da glasaju protiv..
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
-
- Kontakt:
Rezolucija ili ne, opet ce ista **** zivjeti na planeti.
-
- Kontakt:
Nema još datuma glasanja. Vjerovatno još nema većine, pa se lobira.
jesu li ovi protesti na univerzitetima u USA masovni ili grupice vidim bas se siri …
Trenutno korisnika/ca: kraljttbvb i 14 gostiju.