Chat - bez politike i ratnih prica

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

Bundesliga
Kontakt:

Re: Re: Chat

Post Postao/la Bundesliga » 25 apr 2024, 15:25

godrina je napisao/la:
25 apr 2024, 15:21
Ko su ti likovi uopste ? Piccka im materina.
Vise se ne javljaju uopste
Ja što sigurno znam je da je Efendić iz SBiH prvi objavljivao gluposti, Crna Hronika. Pa se to onda dalje dijelilo po društvenim mrežama. Ovo za falsificiranje dokumenata ne znam ko je. Ali evo ovi prvi imaju javno, dokumentovano šta su i kako su objavljivali. Ima elemenata za privođenje i kazne. I onaj Aličković, njega sam zaboravio. A zašto, prvi zbog jeftinih političkih poena, a ovi drugi zbog lajkova i pregleda. Upali lajv da bi uzimao pare na jadnim ljudima i lakovjernim budalama.
Zadnja izmjena: Bundesliga, dana/u 25 apr 2024, 15:47, ukupno mijenjano 1 put.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.

numanumaye22
Kontakt:

Post Postao/la numanumaye22 » 25 apr 2024, 15:27

Prijatelj od starog je najbolje napravio- hrvat. Covjek imao info da ce bit rat, ovi prijatelji srbi i muslimani (posto je bilo izmjesano drustvo) mu govorili daj bolan jesi ti normalan kakav rat. Lik ih zovno na rostilj (kao sto su uvijek druzili se i rostiljali), prijatelji bit ce rat, ja necu pucat na prijatelje iz djetinjstva, palim iz Juge. Ovi mu rekli da nije normalan, kakav rat.

Sad on 30 godina hladi jajca na Floridi a ovi ostali fasovali PTSP i penziju od 4 stoje, drzavu u drzavi, a ovi drugi poginuli. Ko je bolje prosao sad, prosudite.

Dok su Aljo, Slobo i Franjo zalijevali viskijem i konjakom, pricali vicece, putovali po Americi i Parizu svaki mjesec, drugi bili u rovovima i ginuli. Za sta? Slobo umro u Hagu a i Aljo i Franjo bi isto tu zavrsili da su bili dovljno dugo zivi. To sve govori.

coelho41
Kontakt:

Post Postao/la coelho41 » 25 apr 2024, 15:29

De ti meni reci jaro, što ti ne odeš malo na kakav posao kad si se već dočepao Njemačke?

numanumaye22
Kontakt:

Post Postao/la numanumaye22 » 25 apr 2024, 15:31

coelho41 je napisao/la:
25 apr 2024, 15:29
De ti meni reci jaro, što ti ne odeš malo na kakav posao kad si se već dočepao Njemačke?
Jelde cudno, piz.da mu materina, pa zar se ne radi samo u toj Njemackoj. :kafa:

Evo ima 20 minuta zavrsio, ali i dalje sam na radnom mjestu- u kuci.

coelho41
Kontakt:

Post Postao/la coelho41 » 25 apr 2024, 15:36

Pa izađi malo iz kuće incelu

Mogli
Kontakt:

Post Postao/la Mogli » 25 apr 2024, 15:38

Tacno se osjeti ushicenje kod Lea. Da se zarati pa da doda jos jedan plus sto je otisao u Bausteliju.

Beli98
Kontakt:

Post Postao/la Beli98 » 25 apr 2024, 15:39

numanumaye22 je napisao/la:
25 apr 2024, 15:18
Beli98 je napisao/la:
25 apr 2024, 15:04
numanumaye22 je napisao/la:
25 apr 2024, 14:54
Vidis sto se Beli edukovao, sve zna kako je bilo iako je rodjen 98 godine. Treba tako, oprez, ha ja. :kafa:
Beli je, za tvoju informaciju, švabo, obisao sva mjesta gdje mu je narod stradao. Beli je citao knjige koje je dobio moj babo nakon agresije. Beli je, orden Zlatnog Ljiljana nosio u skolu na zahtjev uciteljice i dobio lekciju zajedno sa svojim drugovima iz razreda. Beli je, u Grabovici, pored Jablanice, gdje su pobijeni civili spustio glavu, zaplakao i proucio Fatihu ubijenim hrvatima. Beli, švabo, zna razliku izmedju dobra i zla. Taman da sam jucer rodjen, nista ti ne znaci.
Okej, i sta ima tvoj babo sto je ratovao? Kolika ce mu bit penzija? Ima li benificirani radni staz? Jel zaposlen a da nije u stranci? Sta je opcenito borac ili ratni vojni invalid dobio sto je branio svoju zemlju? Posto je moj branio a dobio je qurcinu, firma privatizirana nakon rata i svi na biro. Kasnije se snalazi sam.

Sta su opcenito dobili ratni vojni invalidi i jel njima teleca snicla 3 KM ko u Parlamentu?
Ajde prvo da razjasnim ovo sto si pitao na pocetku...
Moj babo radi u HE, ne pripada niti jednoj stranci. Posao je dobio, kako i on sam kaze najvecom zaslugom zato sto je dobio orden Zlatnog Ljiljana. Da ga nije dobio, niko ga ne bi ni pogledao. I vjerujem mu. To stranacko gadjenje sam vjerovatno naslijedio od njega, i neka sam. A tvoju frustraciju razumijem, jer imam u uzoj/siroj prodici i onih koji nisu dobili nista, pa ni pisljivu invalidninu. Ali, ja to ne mogu promijeniti. To moramo svi, zajedno. Sto se, budimo iskreni, nikad nece desiti. Jer ovaj narod nema taj mentalitet da nesto mijenja. Pogledaj samo frku pred izbore, imam rodjaka koji za 50KM glasa za SDA, svake izbore... Zar nije zalosno?

Sad mozda i mislis da mi je lako srati...
SDP stranka, dolaskom na vlast u mom gradu, je htjela da mene i buraza uguraju na neka radna mjesta, ne bi li babo pristupio stranci. Sva trojica smo to odbili. Zbog toga moj buraz radi kao konobar, a ja sam do prije mjesec/dva radio u istom restoranu. HE trenutno prima radnike u Jablanici, vec je dogovoreno da pola radnika prima SDA a pola SDP. I na svakoj prijavi za posao te doceka isto pitanje. Onaj koji te prima, je logicno clan neke stranke. Kad shvate da ti je babo/otac Zlatni Ljiljan, onda hoce da te ubace, ali, pod jednim uslovom. Pogodi?

Ostatak moje uze porodice bi vjerovatno potpisao sve to sto si ti naveo sad.

Sto se tice zadnjeg dijela, nisu dobili nista. To smo jednostavno mi. Za 3KM graha bi prodali Boga, zasto ne i narod?
BOSNA I HERCEGOVINA FK SARAJEVO FC BARCELONA

Zaniolo
Kontakt:

Post Postao/la Zaniolo » 25 apr 2024, 15:42

Mogli je napisao/la:
25 apr 2024, 15:38
Tacno se osjeti ushicenje kod Lea. Da se zarati pa da doda jos jedan plus sto je otisao u Bausteliju.
Sumnjam da je dobro prihvacen od strane Svaba. Previse vremena provodi na forumu. Moguce da lose tretira svabske supljine.

19vendetta87
Kontakt:

Post Postao/la 19vendetta87 » 25 apr 2024, 15:50

Građani FBiH mogu biti slobodni, nemojte nasjedati na ove pozive. Onaj ko šalje pozive on ne voli BiH. Na administrativnu liniju ne treba niti smije bilo ko izlaziti, niti ima potrebe. Mi imamo institucije ove države koje će odgovoriti svim potrebama koje imamo. Nema potrebe da se građani uznemiravaju. Nemojte se bojati, ova država ima institucije koje mogu odgovoriti svim zadacima i potrebama", rekao je Isak.
El Komandante Isak :salut:
Volio bih ga vidjeti u ratnoj uniformi, beretkom na glavi, ray ban naocalama i kubankom u ustima
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎

Beli98
Kontakt:

Post Postao/la Beli98 » 25 apr 2024, 15:52

19vendetta87 je napisao/la:
25 apr 2024, 15:50
Građani FBiH mogu biti slobodni, nemojte nasjedati na ove pozive. Onaj ko šalje pozive on ne voli BiH. Na administrativnu liniju ne treba niti smije bilo ko izlaziti, niti ima potrebe. Mi imamo institucije ove države koje će odgovoriti svim potrebama koje imamo. Nema potrebe da se građani uznemiravaju. Nemojte se bojati, ova država ima institucije koje mogu odgovoriti svim zadacima i potrebama", rekao je Isak.
Volio bih ga vidjeti u ratnoj uniformi, beretkom na glavi, ray ban naocalama i kubankom u ustima
Nemoj bgti :urnebes: :urnebes:

Shategabri
Kontakt:

Post Postao/la Shategabri » 25 apr 2024, 15:58

19vendetta87 je napisao/la:
25 apr 2024, 15:50
Naš Kadirov :facepalm:
Koševo Zapad

Surreal
Kontakt:

Re: Chat

Post Postao/la Surreal » 25 apr 2024, 15:59

La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.

🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤

U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.

Beli98
Kontakt:

Post Postao/la Beli98 » 25 apr 2024, 16:01

Sta konkretno znaci to "sponzor" ?? Pitam jer ima tu nekih drzava koje mi nikako ne idu uz to "sponzorstvo". Mozda zbog mog pogresnog tumacenja...

Epidaurus
Kontakt:

Re: Chat

Post Postao/la Epidaurus » 25 apr 2024, 16:24

Gladna sirotinja ni za kondoma nema

scholsey
Kontakt:

Post Postao/la scholsey » 25 apr 2024, 16:27

Ovaj lik haman babica?
The saddest thing in life is wasted talent.

Surreal
Kontakt:

Post Postao/la Surreal » 25 apr 2024, 16:33

Ljudi, džabe smo krečili, odlaže se rat. Pobjeda Srbije i Vučica.

🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤

U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?

Kajzer10
Kontakt:

Post Postao/la Kajzer10 » 25 apr 2024, 16:33

Bundesliga je napisao/la:
25 apr 2024, 15:25
godrina je napisao/la:
25 apr 2024, 15:21
Ko su ti likovi uopste ? Piccka im materina.
Vise se ne javljaju uopste
Ja što sigurno znam je da je Efendić iz SBiH prvi objavljivao gluposti, Crna Hronika. Pa se to onda dalje dijelilo po društvenim mrežama. Ovo za falsificiranje dokumenata ne znam ko je. Ali evo ovi prvi imaju javno, dokumentovano šta su i kako su objavljivali. Ima elemenata za privođenje i kazne. I onaj Aličković, njega sam zaboravio. A zašto, prvi zbog jeftinih političkih poena, a ovi drugi zbog lajkova i pregleda. Upali lajv da bi uzimao pare na jadnim ljudima i lakovjernim budalama.
Mislim da ti ljudi nisu svjesni da svojim postupcima, piskaranjem i oglasavanjem mogu direktno izazvati da kakav PTSPovac napravi sranje ili da s druge strane kakvo dijete bace u tesku depresiju. I tu mislim i na ove koji se po forumu po cijeli dan sprdaju sa tim. To ne treba potcijeniti. Jer ne vidim da se radi o realnom sagledavanju situacije nego o histerisanju i sirenju dezinformacija.

Ja nisam naivan, ne kazem da je sve bajno. Naprotiv, politicka situacija je prilicno slozena i teska i pitanje je kako ce se razviti situacija sa izbornim zakonom i sudskim procesom kontra Dodika sto je zapravo i sustina tenzija, a Srebrenica je samo maska. Ali vjerovati da ce se nekakve akcije pokretati zbog, slobodno cu reci poprilicno nebitne rezolucije, pa ne znam jel mozes sabrati dva i dva.

samocelik
Kontakt:

Post Postao/la samocelik » 25 apr 2024, 16:35

E moj Dino, nije majka Muju klela što se kocko…
Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!

numanumaye22
Kontakt:

Post Postao/la numanumaye22 » 25 apr 2024, 16:35

Surreal je napisao/la:
25 apr 2024, 16:33

Ljudi, džabe smo krečili, odlaže se rat. Pobjeda Srbije i Vučica.
Kolko je Vucic jak, ko zemlja covjece :kafa:

Surreal
Kontakt:

Post Postao/la Surreal » 25 apr 2024, 16:36

Izborio se za srpski narod i interese, moćni zapad je pao ispred velikog srpskog gospodara, ipak kad im je sasuo sve u lice, morali su se povući.

🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤

Odgovori

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: bavariapivo i 2 gosta.