Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Re: Chat
ajhah kakav rat
srbija ima para za 15 dana ratovanja ,Bih za 7 dana a manji entitet za 2 sata
ovdje najvise ispastaju povratnici,a sto je i cilj,da se manji BiH entitet totalno ocisti i napravit ga 100%pravoslavnim
ali nece moci
ovdje ce najvjerovatnije opozicija skociti,izborna je godina i Mile dobija po ušima,kasnije ce negdje iz Srbije gostovati po nekim emisijama kao Šešelj i palamuditi
srbija ima para za 15 dana ratovanja ,Bih za 7 dana a manji entitet za 2 sata
ovdje najvise ispastaju povratnici,a sto je i cilj,da se manji BiH entitet totalno ocisti i napravit ga 100%pravoslavnim
ali nece moci
ovdje ce najvjerovatnije opozicija skociti,izborna je godina i Mile dobija po ušima,kasnije ce negdje iz Srbije gostovati po nekim emisijama kao Šešelj i palamuditi
Premier League of Bosnia and Herzegovina:
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21
Re: Chat
Šta očekivati od portala čiji je sam naziv za zatvorske kazne?Bundesliga je napisao/la: ↑25 apr 2024, 13:30Koje boleštine jbt, ona Crna Hronika svaki dan objavljuje vozila od Eufora i plaši ljude, a sve za klikove i gledanja. I ova falsificiranja. Sve bi to trebalo biti kažnjivo zbog širenja straha među populacijom. Bolesno.
Daj gol Saraj'vo, nama više ne treba!
L : ⭐×7
K : ⭐𝘅𝟴
Bit će Bosna opet šampion!
EL : ⭐
K : ⭐×6
𝕸𝖆𝖌𝖎𝖘𝖈𝖍𝖊𝖗 𝕾𝕮𝕽, 𝖉𝖚 𝖇𝖎𝖘𝖙 𝖆𝖑𝖑𝖊𝖘 𝖚𝖓𝖉 𝖓𝖔𝖈𝖍 𝖛𝖎𝖊𝖑 𝖒𝖊𝖍𝖗!
L : ⭐×32++
K : ⭐x14++
𝑨𝒄𝒕𝒂 𝒏𝒐𝒏 𝒗𝒆𝒓𝒃𝒂
K : ⭐𝘅𝟴
Bit će Bosna opet šampion!
EL : ⭐
K : ⭐×6
𝕸𝖆𝖌𝖎𝖘𝖈𝖍𝖊𝖗 𝕾𝕮𝕽, 𝖉𝖚 𝖇𝖎𝖘𝖙 𝖆𝖑𝖑𝖊𝖘 𝖚𝖓𝖉 𝖓𝖔𝖈𝖍 𝖛𝖎𝖊𝖑 𝖒𝖊𝖍𝖗!
L : ⭐×32++
K : ⭐x14++
𝑨𝒄𝒕𝒂 𝒏𝒐𝒏 𝒗𝒆𝒓𝒃𝒂
- Shategabri
- Kontakt:
Neće.Goalgetter je napisao/la: ↑25 apr 2024, 13:47Prije da ce ovo sve rezultirati u tome da se ipak ne izglasa rezolucija kako bi se "sacuvao mir" u BiH. Bolesno kad razmislis kakve su sve bljuvotine izrecene proslih sedmica od Vucica pa na dalje.
Jevreji guraju rezoluciju.
Koševo Zapad
- numanumaye22
- Kontakt:
Re: Chat
Meanwhile

ADNA HELIĆ UNOSILA NOVAC EDINA GAČANINA IZ DUBAIJA, A SVOJ DIO ULAGALA U SALON LJEPOTE
LaganoPrema informacijama Tužilaštva BiH, komunikacija između Sky korisnika Kadrić Dženisa i Edina Gačanina ukazuje na prenos od 200.000 eura, pri čemu je Gačanin navodio da će ženskoj osobi koja prenosi novac platiti 6-7 posto od vrijednosti.
Istraga Tužilaštva BiH sugerira da je Adna Helić bila ta ženska osoba koja je redovito primila novac od Edina Gačanina i ulagala ga u Sarajevu putem svojih tvrtki AH Beauty group-grupa ljepote d.o.o. Sarajevo, Adna Caffe i Salon ljepote Adna.
Posebno je zapaženo da je Adna Helić odmah nakon hapšenja Kadrića otputovala u Dubai, a vratila se nakon što je advokat potvrdio da nije predmet istrage Tužilaštva BiH.

-
- Kontakt:
Ako nista, u drzavi imamo droge da budemo na nivou prime Wehrmachta 

" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ne guraju već podržavaju.Shategabri je napisao/la: ↑25 apr 2024, 14:16Neće.Goalgetter je napisao/la: ↑25 apr 2024, 13:47Prije da ce ovo sve rezultirati u tome da se ipak ne izglasa rezolucija kako bi se "sacuvao mir" u BiH. Bolesno kad razmislis kakve su sve bljuvotine izrecene proslih sedmica od Vucica pa na dalje.
Jevreji guraju rezoluciju.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Otkad u nazivu chata ne stoji bez ratnih i politickih tema? Sumnjivo skroz
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Porodice, prijatelje i komsije nazivas budalama?Shategabri je napisao/la: ↑25 apr 2024, 13:11Gdje požurit?numanumaye22 je napisao/la: ↑25 apr 2024, 13:04Pozurit inace je spavat po kasarnama pa onda u koji grad te sutnu ko i 92e![]()
Nek im matere ratuju![]()
Ja ne ratujem ni za koju budalu. Nek me strijeljaju odmah ukoliko dođe do te situacije da ne gubimo vrijeme u natezanju.
Znaci, ako ti dodje neko da ti ubija najmilije, ti ces stati mirno i sacekati da to odradi?
Da razjasnimo nesto, samo je bolesnicima do rata, ali me to vase razmisljanje ubi u mozak. Za kakve budale ces ratovat? Ti mislis da ce neko uzeti pusku i braniti bakira ili niksica ili ostale pizdune? Covjece, ako do rata (ne daj Boze) dodje, branit ces sebe, svoje. Tebi to nije dovoljno? O kakvim vi budalama vise pricate. Mislite da su se nasi borili za aliju i ostale politicare? Borili su se da bismo mi imali danas sta da seremo po ovom forumu. Kakve gluposti cu ovdje procitati. Pa nije ni cudo sto i dan-danas kopamo kosti vlastitog naroda. Covjece, dodje ti u selo, pobije, zapali, siluje i srusi sve sto ima veze sa tobom, ali ti se neces braniti jer te "neka budala" pozvala da to uradis? Sta te koji kur_ac ima iko pozivati da se branis? Halo??? Zar ti nije u prirodi kad ti neko pukne samar da mu vratis? I da ne dozvolis da ti pukne jos jednom? Ili cekas da ti neko sa strane kaze; "Pa znas, iduci put kad zamahne izmakni se, blokiraj udarac". Kome je do rata u kuci mu bio, za ove huskace ovih dana namam sta reci osim da im je vrijeme za terapiju. Samo retardu moze biti do toga. Ali, ne lupajte tu pricu "za koga da ratujem" jer je degutantno za citati. Za ovo tvoje lupetanje jedino objasnjenje je da si negdje vani i da ti je komplet porodica vani, pa te boli ku_rac sto te neke budale zovu da ratujes. I ja sam, kao i vecina nas, razocaran u mnogo stvari, i moji, koji su rat i najbolji dio zivota proveli u rovovima. Mislis da ih je neko pitao ? Mislis da ih je neko nagovarao da umjesto da idu vani navecer ganjati cure i zajebavat se uzmu puske u ruke? Covjece, kad ti dodje pred vrata, da te ubije, mislis da ce te pitati jel te neka budala nagovarala da budes tu i sto nisi pobjegao?
Ps: Poseban pozdrav i pusica za ove idiote koji ce se uhvatiti samo dijela gdje sam pisao o ratu i koji ce pokusati izvuci moje rijeci iz konteksta ne bi li napravili nekakav spin.
Edit: Necu dodavati nista vise na ovu temu. Zanima me samo, sta te dovede do toga da ovako razmisljas. Pozdrav.
Zadnja izmjena: Beli98, dana/u 25 apr 2024, 14:55, ukupno mijenjano 1 put.
BOSNA I HERCEGOVINA FK SARAJEVO FC BARCELONA
- numanumaye22
- Kontakt:
Vidis sto se Beli edukovao, sve zna kako je bilo iako je rodjen 98 godine. Treba tako, oprez, ha ja. 

Beli je, za tvoju informaciju, švabo, obisao sva mjesta gdje mu je narod stradao. Beli je citao knjige koje je dobio moj babo nakon agresije. Beli je, orden Zlatnog Ljiljana nosio u skolu na zahtjev uciteljice i dobio lekciju zajedno sa svojim drugovima iz razreda. Beli je, u Grabovici, pored Jablanice, gdje su pobijeni civili spustio glavu, zaplakao i proucio Fatihu ubijenim hrvatima. Beli, švabo, zna razliku izmedju dobra i zla. Taman da sam jucer rodjen, nista ti ne znaci.numanumaye22 je napisao/la: ↑25 apr 2024, 14:54Vidis sto se Beli edukovao, sve zna kako je bilo iako je rodjen 98 godine. Treba tako, oprez, ha ja.![]()
Ne znam što se uopšte raspravljaš sa ovim imbecilom. Lik je jednostavno dijabolik iskompleksirani.Beli98 je napisao/la: ↑25 apr 2024, 15:04Beli je, za tvoju informaciju, švabo, obisao sva mjesta gdje mu je narod stradao. Beli je citao knjige koje je dobio moj babo nakon agresije. Beli je, orden Zlatnog Ljiljana nosio u skolu na zahtjev uciteljice i dobio lekciju zajedno sa svojim drugovima iz razreda. Beli je, u Grabovici, pored Jablanice, gdje su pobijeni civili spustio glavu, zaplakao i proucio Fatihu ubijenim hrvatima. Beli, švabo, zna razliku izmedju dobra i zla. Taman da sam jucer rodjen, nista ti ne znaci.numanumaye22 je napisao/la: ↑25 apr 2024, 14:54Vidis sto se Beli edukovao, sve zna kako je bilo iako je rodjen 98 godine. Treba tako, oprez, ha ja.![]()
- Shategabri
- Kontakt:
U prošlom ratu moj stari je ratovao za Aliju, neki Srbin za Radovana, Hrvat...jasno ti je šta sam htio reći pod ovim da ne bih ratovao za budale.Beli98 je napisao/la: ↑25 apr 2024, 14:52Porodice, prijatelje i komsije nazivas budalama?Shategabri je napisao/la: ↑25 apr 2024, 13:11Gdje požurit?numanumaye22 je napisao/la: ↑25 apr 2024, 13:04
Pozurit inace je spavat po kasarnama pa onda u koji grad te sutnu ko i 92e![]()
Ja ne ratujem ni za koju budalu. Nek me strijeljaju odmah ukoliko dođe do te situacije da ne gubimo vrijeme u natezanju.
Znaci, ako ti dodje neko da ti ubija najmilije, ti ces stati mirno i sacekati da to odradi?
Da razjasnimo nesto, samo je bolesnicima do rata, ali me to vase razmisljanje ubi u mozak. Za kakve budale ces ratovat? Ti mislis da ce neko uzeti pusku i braniti bakira ili niksica ili ostale pizdune? Covjece, ako do rata (ne daj Boze) dodje, branit ces sebe, svoje. Tebi to nije dovoljno? O kakvim vi budalama vise pricate. Mislite da su se nasi borili za aliju i ostale politicare? Borili su se da bismo mi imali danas sta da seremo po ovom forumu. Kakve gluposti cu ovdje procitati. Pa nije ni cudo sto i dan-danas kopamo kosti vlastitog naroda. Covjece, dodje ti u selo, pobije, zapali, siluje i srusi sve sto ima veze sa tobom, ali ti se neces braniti jer te "neka budala" pozvala da to uradis? Sta te koji kur_ac ima iko pozivati da se branis? Halo??? Zar ti nije u prirodi kad ti neko pukne samar da mu vratis? I da ne dozvolis da ti pukne jos jednom? Ili cekas da ti neko sa strane kaze; "Pa znas, iduci put kad zamahne izmakni se, blokiraj udarac". Kome je do rata u kuci mu bio, za ove huskace ovih dana namam sta reci osim da im je vrijeme za terapiju. Samo retardu moze biti do toga. Ali, ne lupajte tu pricu "za koga da ratujem" jer je degutantno za citati. Za ovo tvoje lupetanje jedino objasnjenje je da si negdje vani i da ti je komplet porodica vani, pa te boli ku_rac sto te neke budale zovu da ratujes. I ja sam, kao i vecina nas, razocaran u mnogo stvari, i moji, koji su rat i najbolji dio zivota proveli u rovovima. Mislis da ih je neko pitao ? Mislis da ih je neko nagovarao da umjesto da idu vani navecer ganjati cure i zajebavat se uzmu puske u ruke? Covjece, kad ti dodje pred vrata, da te ubije, mislis da ce te pitati jel te neka budala nagovarala da budes tu i sto nisi pobjegao?
Ps: Poseban pozdrav i pusica za ove idiote koji ce se uhvatiti samo dijela gdje sam pisao o ratu i koji ce pokusati izvuci moje rijeci iz konteksta ne bi li napravili nekakav spin.
Edit: Necu dodavati nista vise na ovu temu. Zanima me samo, sta te dovede do toga da ovako razmisljas. Pozdrav.
Znači nek yebu mater sebi političari sve tri tora.
Moj je otac dobio qrčinu, a mnogi su debelo profitirali što od rata, što nakon rata. Zašto? Zato što je pošten i šuti.
Isto je i sa nekom budalom što je ratovala za Radovana. Dobio je također qrčinu.
Pa borili su se htjeli ili ne htjeli. A bilo je onih koji su eskivirali ili čak našli načina da odu odavde. Zvali smo ih kukavicama, papcima. Ispadoše najpametniji.
Da se razumijemo, mislim da nema nikakvog realnog osnova za nekakav rat, možda neke provokacije max tipa onog što se skoro desilo na Kosovu.
Ništa više, nema resursa niti jedna strana da vodi nekakav rat.
Nisam nigdje vani, pusti mi tu priču.
Pa tačno, nije ih pitao, malo je reći da se tad bilo naivno.
Ko što neko reče, ima načina da se ode sve i da se zarati

Nije to nikakav odbrambeni rat niti bi bio vjeruj mi. Račun plate budale, a pametni guzzicom u kraj.
Dovelo me iskustvo iz prošlog rata.
Koševo Zapad
Lako se vama zayebavat. Moja kuca je u rs-u. Svijet je citao ove objave i zena me jutros zove kaze da ima ljudi koji prevoze mehanizaciju kod prijatelja u federaciju, vade se djeci pasosi.
Stari zvao ove kretene koji su pisali oni kao rekli to smo mi pisali institucijama kao predvidjanja.
Svijet je vazda u nekom grcu, strahu, pod uticajem medija. Jos fali neki drkadzija da lupa gluposti i objavljuje po fb.
Stari zvao ove kretene koji su pisali oni kao rekli to smo mi pisali institucijama kao predvidjanja.
Svijet je vazda u nekom grcu, strahu, pod uticajem medija. Jos fali neki drkadzija da lupa gluposti i objavljuje po fb.
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
- numanumaye22
- Kontakt:
Citam da roditelji povlace djecu iz internata iz Sarajeva, na Burchu i slicno, jel to istina?godrina je napisao/la: ↑25 apr 2024, 15:12Lako se vama zayebavat. Moja kuca je u rs-u. Svijet je citao ove objave i zena me jutros zove kaze da ima ljudi koji prevoze mehanizaciju kod prijatelja u federaciju, vade se djeci pasosi.
- numanumaye22
- Kontakt:
Okej, i sta ima tvoj babo sto je ratovao? Kolika ce mu bit penzija? Ima li benificirani radni staz? Jel zaposlen a da nije u stranci? Sta je opcenito borac ili ratni vojni invalid dobio sto je branio svoju zemlju? Posto je moj branio a dobio je qurcinu, firma privatizirana nakon rata i svi na biro. Kasnije se snalazi sam.Beli98 je napisao/la: ↑25 apr 2024, 15:04Beli je, za tvoju informaciju, švabo, obisao sva mjesta gdje mu je narod stradao. Beli je citao knjige koje je dobio moj babo nakon agresije. Beli je, orden Zlatnog Ljiljana nosio u skolu na zahtjev uciteljice i dobio lekciju zajedno sa svojim drugovima iz razreda. Beli je, u Grabovici, pored Jablanice, gdje su pobijeni civili spustio glavu, zaplakao i proucio Fatihu ubijenim hrvatima. Beli, švabo, zna razliku izmedju dobra i zla. Taman da sam jucer rodjen, nista ti ne znaci.numanumaye22 je napisao/la: ↑25 apr 2024, 14:54Vidis sto se Beli edukovao, sve zna kako je bilo iako je rodjen 98 godine. Treba tako, oprez, ha ja.![]()
Sta su opcenito dobili ratni vojni invalidi i jel njima teleca snicla 3 KM ko u Parlamentu?
-
- Kontakt:
Treba njima predvidjeti kakvu zatvorsku kaznu, pa bi manje glumili Nostradamusa. Normalno je da će ljudi biti u strahu, pogotovo u RS-u gdje su u manjini, treba još neko da ih prepada.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Posteno. Razlika je samo sto ja iz usta svog babe nikad nisam cuo da je ratovao za nekog politicara. Moj buraz mu zna reci; "Eto, pa ti ratuj za Aliju", onako iz zajebancije. Njegov odgovor je uvijek isti; "Jel ti stvarno mislis da sam ja ratovao za Aliju?"Shategabri je napisao/la: ↑25 apr 2024, 15:10U prošlom ratu moj stari je ratovao za Aliju, neki Srbin za Radovana, Hrvat...jasno ti je šta sam htio reći pod ovim da ne bih ratovao za budale.Beli98 je napisao/la: ↑25 apr 2024, 14:52Porodice, prijatelje i komsije nazivas budalama?Shategabri je napisao/la: ↑25 apr 2024, 13:11
Gdje požurit?
Moj je otac dobio qrčinu, a mnogi su debelo profitirali što od rata, što nakon rata. Zašto? Zato što je pošten i šuti.
Isto je i sa nekom budalom što je ratovala za Radovana. Dobio je također qrčinu.
Pa borili su se htjeli ili ne htjeli. A bilo je onih koji su eskivirali ili čak našli načina da odu odavde. Zvali smo ih kukavicama, papcima. Ispadoše najpametniji.
Da se razumijemo, mislim da nema nikakvog realnog osnova za nekakav rat, možda neke provokacije max tipa onog što se skoro desilo na Kosovu.
Ko što neko reče, ima načina da se ode sve i da se zarati![]()
Nije to nikakav odbrambeni rat niti bi bio vjeruj mi. Račun plate budale, a pametni guzzicom u kraj.
A sto se tice tog dijela o rezoluciji i mogucem "ratu", isto ne mislim da ce doci do toga. Ja od trenutne graniture politicara ne vjerujem nikome, i svjestan sam da bi prodali vlasitu mater ne bi li izvukli koju marku iz dzepa, na bilo koji nacin, pa cak i ovaj sa navodnim ratom. Ovo je samo skretanje pozornosti sa necega sto mi vjerovatno ne vidimo.
Ko su ti likovi uopste ? Piccka im materina.Bundesliga je napisao/la: ↑25 apr 2024, 15:18Treba njima predvidjeti kakvu zatvorsku kaznu, pa bi manje glumili Nostradamusa. Normalno je da će ljudi biti u strahu, pogotovo u RS-u gdje su u manjini, treba još neko da ih prepada.
Vise se ne javljaju uopste
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
- Shategabri
- Kontakt:
Nisam ni ja iz usta svog. Niti će on reći. Reći će isto što i ti.Beli98 je napisao/la: ↑25 apr 2024, 15:19Posteno. Razlika je samo sto ja iz usta svog babe nikad nisam cuo da je ratovao za nekog politicara. Moj buraz mu zna reci; "Eto, pa ti ratuj za Aliju", onako iz zajebancije. Njegov odgovor je uvijek isti; "Jel ti stvarno mislis da sam ja ratovao za Aliju?"Shategabri je napisao/la: ↑25 apr 2024, 15:10U prošlom ratu moj stari je ratovao za Aliju, neki Srbin za Radovana, Hrvat...jasno ti je šta sam htio reći pod ovim da ne bih ratovao za budale.Beli98 je napisao/la: ↑25 apr 2024, 14:52
Porodice, prijatelje i komsije nazivas budalama?
Ko što neko reče, ima načina da se ode sve i da se zarati![]()
A sto se tice tog dijela o rezoluciji i mogucem "ratu", isto ne mislim da ce doci do toga. Ja od trenutne graniture politicara ne vjerujem nikome, i svjestan sam da bi prodali vlasitu mater ne bi li izvukli koju marku iz dzepa, na bilo koji nacin, pa cak i ovaj sa navodnim ratom. Ovo je samo skretanje pozornosti sa necega sto mi vjerovatno ne vidimo.
Al ne moraju ni jedan reći, nesvjesno se zna za koga su ratovali.
Mislim, na kraju se sve svelo na to šta će potpisati Aljo, Slobo i Franjo

Tačno, ovo je sve go profiter i niko nema kapacitet niti resurse da bi vodio rat duži od 7 dana.
I to si dobro primjetio, dimna sa nekih bitnijih stvari koje se trenutno dešavaju.
Kad god im dogori do noktiju, okreću priču i zatežu uže.
Koševo Zapad
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.