Jestel` čuli šta kaže Gracić? Stvari nisu toliko jednostavne da bi se krivica mogla svaliti na jednu stranu, a to se upravo pokušava. Ako nisi za jednog presjednika, automatski radiš protiv saveza, fudbala, pa čak i protiv ove zemlje. Stvari nisu toliko banalne, ljudi urazumite se!
Ljudima iz Sarajeva je najlakše pokazati na Banjaluku (i obrnuto iz Banjaluke na Sarajevo) i, kako onaj gledalac reče, "kauboja iz Laktaša"

Što se mene tiče, nadam se da od suspenzije nema ništa, očekujem da se dogovore, a da li će biti jedan ili tri predsjednika, sasvim mi je svejedno. Nemam ništa protiv tog famoznog jednog predsjednika, ali imam protiv preglasavanja koje se dešavalo u prošlosti mnogo puta.
A zašto ljudi ćute? Pa vjerovatno jer se svako o svom jadu zabavio. Ogromna većina ljudi u ovoj zemlji ili su nezaposleni ili ne primaju platu za svoj rad, opterećeni su kreditima, svakodnevim rastom cijena i mnogim drugim stvarima i da se oni sad bave time ko je u pravu, Suljo, iljo ili Bogdan. Na kraju krajeva, ljudi su ćutali i o drugim mnogo bitnijim stvarima, pa što ne bi ćutali i kad je fudbal u pitanju? Evo ja stavljam se u poziciju prosječnog mladog čovjeka, da sam nezaposlen (hvala Bogu nisam), da nemam za gorivo, za izlazak, za kladionicu,... nikad mi na pamet ne bi palo da odem pred savez da protestvujem i izigravam mangupa. Ako već ne protestvujem zbog toga što imam fakultetsku diplomu a nemam posla, ne moram protestvovati ni zbog toga što se neki degenerici ne mogu dogovoriti hoće li sjediti u jednoj ili tri fotelje.
Fanatikosi su posebna priča! Imali su podršku bar 80% federalnih medija, imali su i finansijsku pozadinu jer većina njih živi vani, imali su svo vrijeme svijeta da urade nešto, a sve što su uspjeli je da na svakoj utakmici repke skandiraju onaj potpuno besmisleni slogan savez napolje, pale baklje zbog čega ispaštaju i savez ali i igrači, šamaraju Čeku pred hotelom