Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Re: Chat
U koji njemački grad je najbolje otići u slučaju rata? 

La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
-
- Kontakt:
Sta ce ti Njemacka, dobar ti je i Zagreb. I njima će draže biti vidjeti Bosance kako voze tramvaj i rade za Glovo nego one Nepalce i Indijce
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Re: Chat
Da ovo nije spadalo od foruma, ti bi za ovakvu propagandu letio naglavacke. GlupsonuJohnCleese je napisao/la: ↑25 apr 2024, 10:41Imas dokument ovjeren i potpisan koji govori o pocetku sukoba.VensanKasel je napisao/la: ↑25 apr 2024, 10:14Buraz ne ide ti trolanje , ali nikako ... Treba i to znati , nije to za tebeJohnCleese je napisao/la: ↑25 apr 2024, 10:04Kako bezbrizni i navni komentari tokom nocia sukob pocinje za 8 dana.
Tik tak tik tak tik tak![]()
Danasnji sukobi pocinju najavom kao sto je Rusija uradila u Ukrajini, ili kao sto je Iran napao Izrael i sl.
Prosla su vremena priprema u tajnosti ili kad je sve pocinjalo spontano.
I ja sam do sad bio u fazonu klasicna suplja, ma nema sanse, ali sad sam zabrinut.
-
- Kontakt:
- napoleon72
- Kontakt:
Ne moze sad rat, Amina Efendic tek opremila stan
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
-
- Kontakt:
Od Bosne nema vise nista, svako normalan vidi da drzave nema i da kriminalci vladaju od daytona do danas.
Pamet u glavu i sklonit se od belaja.
Isak svečano dočekao Munjića i Selmanovića: Postrojen policijski vod, uposlenici aplaudirali
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
- JohnCleese
- Kontakt:
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.
Svabo je to...
Svabo je to...
- napoleon72
- Kontakt:
I sta ovo tacno predstavlja? Ovi relevantni ko Tuzla City u nasoj ligi.JohnCleese je napisao/la: ↑25 apr 2024, 11:02
Eto vam adresa, sjediste, broj pa se s njima natezite.
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
-
- Kontakt:
Ja vjerujem samo Saninu Musi i stranic Vjera nada država. Oni ako potvrde ove navode, tek cu tad vjerovati 

👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
I onda se poslije rata lagodno vratiš u Bosnu. Mudar momak mora se priznatisamoposmatram je napisao/la: ↑25 apr 2024, 10:50Ovaj momak ima sasvim razumno razmisljanje. Ti si bolestan i nadam se da ce te neko odvesti doktoru prije nego sto naskodis sebi ili nekom drugom.

Ceri mi se u facu a ja njega pitam!
-
- Kontakt:
Zamisli koje vrijednosti nosis, kad mene mrzis vise od svakog politickog vodje bosnjaka od daytona do danas.Judd je napisao/la: ↑25 apr 2024, 11:12I onda se poslije rata lagodno vratiš u Bosnu. Mudar momak mora se priznatisamoposmatram je napisao/la: ↑25 apr 2024, 10:50Ovaj momak ima sasvim razumno razmisljanje. Ti si bolestan i nadam se da ce te neko odvesti doktoru prije nego sto naskodis sebi ili nekom drugom.![]()
- Shategabri
- Kontakt:
- Shategabri
- Kontakt:
Nema je od 90-tih na ovamo.samoposmatram je napisao/la: ↑25 apr 2024, 11:01Od Bosne nema vise nista, svako normalan vidi da drzave nema i da kriminalci vladaju od daytona do danas.
Da se mi pitamo (svi koji žive u BiH), danas bi bile tri plemenske države.
Kojeg belaja?
Rata?
Koševo Zapad
-
- Kontakt:
Od tri plemena. Kad dodje do sukoba, zna se ko prvi gine.Shategabri je napisao/la: ↑25 apr 2024, 11:27Nema je od 90-tih na ovamo.samoposmatram je napisao/la: ↑25 apr 2024, 11:01Od Bosne nema vise nista, svako normalan vidi da drzave nema i da kriminalci vladaju od daytona do danas.
Kojeg belaja?
Rata?
Nema sa takvima poput tebe sigurnosamoposmatram je napisao/la: ↑25 apr 2024, 11:01Od Bosne nema vise nista, svako normalan vidi da drzave nema i da kriminalci vladaju od daytona do danas.
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Evo gledam upravo i javi se neka davno izgubljena, ovih dana viskom vremena probudjena, zelja da svasta napisem. Ali bi bilo ogavnije i pateticnije od najlosijeg leovog posta, pa necu.

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
- Shategabri
- Kontakt:
Gine bijeda.samoposmatram je napisao/la: ↑25 apr 2024, 11:31Od tri plemena. Kad dodje do sukoba, zna se ko prvi gine.Shategabri je napisao/la: ↑25 apr 2024, 11:27Nema je od 90-tih na ovamo.samoposmatram je napisao/la: ↑25 apr 2024, 11:01Od Bosne nema vise nista, svako normalan vidi da drzave nema i da kriminalci vladaju od daytona do danas.
Kojeg belaja?
Rata?
Koševo Zapad
-
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 10 gostiju.