Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Re: Chat
Tu smo ja i on preko nisana 

-
- Kontakt:
Vi ovdje o ratu i oruzju, a niko ne spominje da je Adni Helić zapaljen auto i da je puštena na slobodu uz zabranu napuštanja kantona
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
- tuzlak1987
- Kontakt:
Re: Chat
Sutra Battle of Stanic Rijeka 

- bavariapivo
- Kontakt:
Da nisu kojim slučajem iz Pelagiceva?Rosicky je napisao/la: ↑24 apr 2024, 23:22Jesu 3.
Nekad davno u pijanskoj mi je jedan od njih (najbolji prijatelj mu je presjednik stranke u selu i dupelizac dodika) govorio kako “stranka” ima svog oruzja za 100ljudi![]()

Helez i onaj madjar najavili zajednicke vjezbe OS BIH i Eufora i da gradjani ocekuju veliki promet vojske i vojne opreme,kod nas prave se klipovi kako se sprema rat..
Jedino bi se Hadzifejzovic i ovih par tik tokera sto prosipaju silu "obradovali" !

Jedino bi se Hadzifejzovic i ovih par tik tokera sto prosipaju silu "obradovali" !
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Premier League of Bosnia and Herzegovina:
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21
- napoleon72
- Kontakt:
Ma da se zarati, bio bi to najsmjesniji rat u historiji. Drzava nema para, a rat je skup. Kakvu kriticnu masu ima Dodik? Mora autobuse slat sirom RSa i uslovljavat ljude da mu dolaze na skupove. Koliko raje mu je ljetos izaslo na "granicu" u Dobrinji? Dalje, omladina nam nesposobna, svi pogrbljeni, debeli, razmazeni, bez roditelja ne mogu sami prezivjet 5 dana kod kuce a kamoli 15 dana na prvoj liniji u rovovima. Kad bi prvom "junaku" jaran poginuo a ne bi se respawnao sto metara dalje, rasplakao bi se i bacio pusku, pobjegao kuci. Onda se barem prosla vojna obuka, Jugoslavija je imala naoruzanje, rat pripreman mjesecima unazad, ukopavalo se oruzje, dovlacilo u kamionima s "bananama". Danas ne mozes prnut da te neko ne snimi na tiktok i napise kako smrdi.baboedindzeko09 je napisao/la: ↑24 apr 2024, 22:49Može li neko da nam malo veću analizu složi zašto neće biti rata/sukoba, a da se ne poziva na Dodikove stare izjave?
Jbte zadnja dva dana gdje god se okrenem pričaju ljudi da će se zaratit, na poslu, u teretani, u kafiću, u Bingu na kasi... počela i mene paranoja da hvata od ispiranja mozga![]()
I konacno, zapadu ne odgovara rat ovdje. Nekad ce sigurno odgovarat i tad ce ga i bit, al u ovom trenutku ne. I to je glavna razlika u odnosu na 90te kad je maltene u cijeloj Evropi bio slom socijalizma (od Solidarnosti u Poljskoj, pada berlinskog zida, raspada Cehoslovacke, Sovjetskog saveza, pa na kraju Jugoslavije). Danas zapadu odgovara da jaca svoj uticaj ovdje.
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
- feniksptica
- Kontakt:
A koja je furka s paljenjem kola po Sa ?
Prije kad ti ukradu barem imas par promila sanse da ce te nazvat da se dogovorite a ovo sad nigdje veze.
Bas je ucestalo.
Prije kad ti ukradu barem imas par promila sanse da ce te nazvat da se dogovorite a ovo sad nigdje veze.
Bas je ucestalo.
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
- bavariapivo
- Kontakt:
Većinom budu mafijaški obračunifeniksptica je napisao/la: ↑24 apr 2024, 23:59A koja je furka s paljenjem kola po Sa ?
Bas je ucestalo.
-
- Kontakt:
Pa ne pale se auta obicnoj raji. U zadnjih mjesec je zapaljeno auto Adni i Bubi Corelliu iz Bog zna kakvih razlogafeniksptica je napisao/la: ↑24 apr 2024, 23:59A koja je furka s paljenjem kola po Sa ?
Bas je ucestalo.
Zato sto Evropa nece dozvoliti, da se fakticki u srcu Evrope zarati.baboedindzeko09 je napisao/la: ↑24 apr 2024, 22:49Može li neko da nam malo veću analizu složi zašto neće biti rata/sukoba, a da se ne poziva na Dodikove stare izjave?
Jbte zadnja dva dana gdje god se okrenem pričaju ljudi da će se zaratit, na poslu, u teretani, u kafiću, u Bingu na kasi... počela i mene paranoja da hvata od ispiranja mozga![]()
Trenutno in to neodgovara, jer vec imaju zariste u Ukrajini. Isto tako srbi nemaju pomoc od Rusije jer su se zabavili sa Ukrajinom. A da srbi sami napadnu BiH mislim, da nisu toliko ludi. Jer bi fakticki za dan bilo zavrseno, a tad bi slijedilo ukidanje rs-a (jer bi sa samim napadom prekrsili Dayton, a kad se to uradi onda se vracamo na ustav Republike BiH).
Kad kazem za dan zavrseno ne mislim na vojnu moc BiH, vec sto bi to Evropa sa Natom i Amerima sprijecila.
Tako je bilo i u proslom ratu, dok su god oni htjeli ovdje se je ratovalo. Kad su rekli stop, sve 3 strane su morale potpisati sta im se stavilo na sto i kraj price.
Fino sve natakarim koji žele rat. Šta treba da budem u rovu po kiši, snijegu, vjetru, suncu kako bi me opet mogli krast. Dok njihovi sinovi žegaju Ruskinje u Dubaiju. Nema šanse.
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
- Marsal
- Kontakt:
Podsjeti me tvoj post na knjigu "Crna duša" od Ahmeta Rahmanovića. Literarno nije neko remek djelo ali je jako čitljiva i prikazuje tragediju bosanskog čovjeka. Preporuka.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
I ne bila tragedija bosanskog čovjeka kad smo od dolaska AU monarhije u inelektualnoj krizi. Samo radi fizički, mani knjigu, šta drugi rade radi i ti, nemoj ništa pitati, samo slušaj. Ma bježi ba, evo koliko godina je prošlo a autoput nije završen kroz FBiH ko je tu kriv? Srbi? Čović kuka kako su Hrvati ugroženi a šta se dešava u SBK gdje oni i sda od rata su na vlasti? Kanton 10, ZHK, Posavski ko ih ugrožava osim samo sebe baš kao što i bošnjaci sami sebe.
Majko moja jesmo neuk narod povraća mi se. Još su mi gori oni sa društvenih mreža kao oni su velike junačine idu da brane, pogotovi ovi iz dijaspore.
Rokajte se koliko hoćete ali dok ja odem odavde.
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
L'otavo re di Roma F.T.
- akisarajevo92
- Kontakt:
ali naivci koji vjeruju da ce evropa ili amerikanci nesto sprijeciti, zaustaviti
predsjednik RS-a 'ladno na mitingu izjavljuje da ce Banja Luka biti u Srbiji i da se ne moze zivjeti sa Bosnjacima (bukvalno poziv na novi genocid Bosnjaka koji zivi u RS-u) a nikakve reakcije, za daleko manje stvari su se nekad poduzimali odredjeni potezi
predsjednik RS-a 'ladno na mitingu izjavljuje da ce Banja Luka biti u Srbiji i da se ne moze zivjeti sa Bosnjacima (bukvalno poziv na novi genocid Bosnjaka koji zivi u RS-u) a nikakve reakcije, za daleko manje stvari su se nekad poduzimali odredjeni potezi
Don't believe the hype.
Tom nebitnom predsjedniku NATO postavi trupe u Brckom i moze ku*cu svirati. Da vidim sta ce onda.akisarajevo92 je napisao/la: ↑25 apr 2024, 00:18ali naivci koji vjeruju da ce evropa ili amerikanci nesto sprijeciti, zaustaviti
Dodik nikako da shvati da je nizi nivo vlasti. Entitet je ispod drzave.
Jedva cekam da proba neku avanturu... Da ih ukinemo za sva vremena.
-
- Kontakt:
Bas me zanima da li bi tako razmisljao da trenutno zivis u Podrinju?
Ma... uzimamo Lukavicu za par sati.19vendetta87 je napisao/la: ↑25 apr 2024, 00:29Bas me zanima da li bi tako razmisljao da trenutno zivis u Podrinju?
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot], rio_Ferdy88 i 12 gostiju.