nemoj bit naivan, otvori oci dobro, prati ko leti ovih dana i javljaj nam ovdje bilo kakve nesablonske aktivnosti na aerodromu

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
nemoj bit naivan, otvori oci dobro, prati ko leti ovih dana i javljaj nam ovdje bilo kakve nesablonske aktivnosti na aerodromu
Praviš se budala , fino mi odgovori .Judd je napisao/la: ↑24 apr 2024, 20:50Kompletna geopolitička situacija u svijetu je drugačija, čuj šta je drugačije.VensanKasel je napisao/la: ↑24 apr 2024, 20:46Bolje bi vama bilo kada bi prestali čitati portale i malo ali samo malo uključili mozak . I za tebe isto važi , napiši činjenice . Šta je tačno drugačije ?![]()
Zato imamo tebe gore da nas ugostis uz prigodnu mezunumanumaye22 je napisao/la: ↑24 apr 2024, 20:48Nece se voditi takav rat da ce bit invazija Srbije na zemlju, to je nerealno nit imaju vise JNA. Ali neki gradjanski, sukobi u tim manjim mjestima, gdje ce Srbija pomoci svojim ljudima, to je u sljedecim decenijama vrlo realan scenarij.
javljajte nam preko koje ce se moci uci, Gradiska i Brod otpadaju
Mi cemo granicu na Izacicu samo prebaciti negdje oko Kljuca
Baš sam prekjučer nafatao jednog i to širokotrupac , Boeing 767 Challenge Air Cargo .
Gore je bilo prije 2 godine, ono oko nove godine kad su bile one skupštine RS-a i period prije napada Rusije na Ukrainu. Tad je čini se bio mig Rusije Dodiku da krene u secesiju ako oni poklope Ukrainu. Sreća pa ga Rusi ispusise, pa i ovi ostase kratkih rukava.Judd je napisao/la: ↑24 apr 2024, 20:42Tebi da Stevandić dođe ispred kuće sa crvenim kombijem, ti bi njemu rekao 'VensanKasel je napisao/la: ↑24 apr 2024, 20:38Šta je sad drugačije u odnosu na prije ? Portali ti baš mozak pojeli ili šta ?Marsal je napisao/la: ↑24 apr 2024, 20:19Ja sam inače čitav život dok su svi nešto useravali se znao da je šuplja ali ovaj put sam siguran da će bit neko sranje. Da li će bit sad u maju, da li na jesen, da li za godinu ne znam ali sam 100% siguran da će bit i da nas eventualni sukob/rat neće mimoići.![]()
![]()
Šta je ovo drugačije nego prije'
Lijepo bi bilo da i ti ponekad pročitaš neki portal.![]()
Uz čiju podršku da on krene ? Pogledaj ko je sve uz Kosovo bio , sve ti je jasno .kraljttbvb je napisao/la: ↑24 apr 2024, 21:09Gore je bilo prije 2 godine, ono oko nove godine kad su bile one skupštine RS-a i period prije napada Rusije na Ukrainu. Tad je čini se bio mig Rusije Dodiku da krene u secesiju ako oni poklope Ukrainu. Sreća pa ga Rusi ispusise, pa i ovi ostase kratkih rukava.Judd je napisao/la: ↑24 apr 2024, 20:42Tebi da Stevandić dođe ispred kuće sa crvenim kombijem, ti bi njemu rekao 'VensanKasel je napisao/la: ↑24 apr 2024, 20:38
Šta je sad drugačije u odnosu na prije ? Portali ti baš mozak pojeli ili šta ?![]()
![]()
Tad se bas osjecala neka napetost u zraku.
Sad Dodik nema jaku Rusiju iza sebe, već samo Rusiju koja se pokazala kao tigar od papira, a nas ovi iz NATO-a stalno obilaze, pa Dodik može prijetiti koliko hoce, nema od toga ništa...
Fakat. Dusanka Majkic i njeno "Nemojte reci da vas nismo upozorili". Sad je situacija nepovoljnija po njih nego tad i jedino mogu kakvo sranje pokrenut iz nuzde. Jbg sad je pitanje da li ce samo klimnut glavom Rusima i da li Rusija uopste ima interes zapocinjat kakva sranja na Balkanu u ovom momentu.kraljttbvb je napisao/la: ↑24 apr 2024, 21:09Gore je bilo prije 2 godine, ono oko nove godine kad su bile one skupštine RS-a i period prije napada Rusije na Ukrainu. Tad je čini se bio mig Rusije Dodiku da krene u secesiju ako oni poklope Ukrainu. Sreća pa ga Rusi ispusise, pa i ovi ostase kratkih rukava.Judd je napisao/la: ↑24 apr 2024, 20:42Tebi da Stevandić dođe ispred kuće sa crvenim kombijem, ti bi njemu rekao 'VensanKasel je napisao/la: ↑24 apr 2024, 20:38
Šta je sad drugačije u odnosu na prije ? Portali ti baš mozak pojeli ili šta ?![]()
![]()
Tad se bas osjecala neka napetost u zraku.
Sad Dodik nema jaku Rusiju iza sebe, već samo Rusiju koja se pokazala kao tigar od papira, a nas ovi iz NATO-a stalno obilaze, pa Dodik može prijetiti koliko hoce, nema od toga ništa...
Ništa , pomiri se .
Finasterid i minoksidil