Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- numanumaye22
- Kontakt:
Re: Re: Chat
Nece se voditi takav rat da ce bit invazija Srbije na zemlju, to je nerealno nit imaju vise JNA. Ali neki gradjanski, sukobi u tim manjim mjestima, gdje ce Srbija pomoci svojim ljudima, to je u sljedecim decenijama vrlo realan scenarij.
Re: Chat
Kompletna geopolitička situacija u svijetu je drugačija, čuj šta je drugačije.VensanKasel je napisao/la: ↑24 apr 2024, 20:46Bolje bi vama bilo kada bi prestali čitati portale i malo ali samo malo uključili mozak . I za tebe isto važi , napiši činjenice . Šta je tačno drugačije ?Judd je napisao/la: ↑24 apr 2024, 20:42Tebi da Stevandić dođe ispred kuće sa crvenim kombijem, ti bi njemu rekao 'VensanKasel je napisao/la: ↑24 apr 2024, 20:38
Šta je sad drugačije u odnosu na prije ? Portali ti baš mozak pojeli ili šta ?![]()
![]()
Šta je ovo drugačije nego prije'
Lijepo bi bilo da i ti ponekad pročitaš neki portal.![]()

Ceri mi se u facu a ja njega pitam!
- VensanKasel
- Kontakt:
- JayCatwright
- Kontakt:
Frajer svaki dan lupa gluposti kako će biti rat, ništa konkretno da napiše, ko da čitam SenadaVensanKasel je napisao/la: ↑24 apr 2024, 20:38Šta je sad drugačije u odnosu na prije ? Portali ti baš mozak pojeli ili šta ?Marsal je napisao/la: ↑24 apr 2024, 20:19Ja sam inače čitav život dok su svi nešto useravali se znao da je šuplja ali ovaj put sam siguran da će bit neko sranje. Da li će bit sad u maju, da li na jesen, da li za godinu ne znam ali sam 100% siguran da će bit i da nas eventualni sukob/rat neće mimoići.
- JohnCleese
- Kontakt:
Takvi prvi zavrse u logoruVensanKasel je napisao/la: ↑24 apr 2024, 20:38Šta je sad drugačije u odnosu na prije ? Portali ti baš mozak pojeli ili šta ?Marsal je napisao/la: ↑24 apr 2024, 20:19Ja sam inače čitav život dok su svi nešto useravali se znao da je šuplja ali ovaj put sam siguran da će bit neko sranje. Da li će bit sad u maju, da li na jesen, da li za godinu ne znam ali sam 100% siguran da će bit i da nas eventualni sukob/rat neće mimoići.

Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.
Svabo je to...
Svabo je to...
nemoj bit naivan, otvori oci dobro, prati ko leti ovih dana i javljaj nam ovdje bilo kakve nesablonske aktivnosti na aerodromu

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
- VensanKasel
- Kontakt:
Praviš se budala , fino mi odgovori .Judd je napisao/la: ↑24 apr 2024, 20:50Kompletna geopolitička situacija u svijetu je drugačija, čuj šta je drugačije.VensanKasel je napisao/la: ↑24 apr 2024, 20:46Bolje bi vama bilo kada bi prestali čitati portale i malo ali samo malo uključili mozak . I za tebe isto važi , napiši činjenice . Šta je tačno drugačije ?![]()
Šta je sada drugačije i zašto bi baš sada trebale da se ispune te prijetnje , a prije nisu mogle ?
Moja zemlja mala brana velikoj rijeci ludila ...
Mogu zamisliti guzve koje ce biti na granici...
Kad krene dijaspora nazad da nas brani
Kad krene dijaspora nazad da nas brani
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Zato imamo tebe gore da nas ugostis uz prigodnu mezunumanumaye22 je napisao/la: ↑24 apr 2024, 20:48Nece se voditi takav rat da ce bit invazija Srbije na zemlju, to je nerealno nit imaju vise JNA. Ali neki gradjanski, sukobi u tim manjim mjestima, gdje ce Srbija pomoci svojim ljudima, to je u sljedecim decenijama vrlo realan scenarij.

javljajte nam preko koje ce se moci uci, Gradiska i Brod otpadaju
vjerovatno cete se vi iz Krajine isto otcijepit dan poslije, pa jos manje opcija
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Mi cemo granicu na Izacicu samo prebaciti negdje oko Kljuca

" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
- VensanKasel
- Kontakt:
Baš sam prekjučer nafatao jednog i to širokotrupac , Boeing 767 Challenge Air Cargo .
Došao iz Belgije pa pravac Gruzija ...

- tuzlak1987
- Kontakt:

- kraljttbvb
- Kontakt:
Gore je bilo prije 2 godine, ono oko nove godine kad su bile one skupštine RS-a i period prije napada Rusije na Ukrainu. Tad je čini se bio mig Rusije Dodiku da krene u secesiju ako oni poklope Ukrainu. Sreća pa ga Rusi ispusise, pa i ovi ostase kratkih rukava.Judd je napisao/la: ↑24 apr 2024, 20:42Tebi da Stevandić dođe ispred kuće sa crvenim kombijem, ti bi njemu rekao 'VensanKasel je napisao/la: ↑24 apr 2024, 20:38Šta je sad drugačije u odnosu na prije ? Portali ti baš mozak pojeli ili šta ?Marsal je napisao/la: ↑24 apr 2024, 20:19Ja sam inače čitav život dok su svi nešto useravali se znao da je šuplja ali ovaj put sam siguran da će bit neko sranje. Da li će bit sad u maju, da li na jesen, da li za godinu ne znam ali sam 100% siguran da će bit i da nas eventualni sukob/rat neće mimoići.![]()
![]()
Tad se bas osjecala neka napetost u zraku.
Sad Dodik nema jaku Rusiju iza sebe, već samo Rusiju koja se pokazala kao tigar od papira, a nas ovi iz NATO-a stalno obilaze, pa Dodik može prijetiti koliko hoce, nema od toga ništa...
Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.
- VensanKasel
- Kontakt:
Uz čiju podršku da on krene ? Pogledaj ko je sve uz Kosovo bio , sve ti je jasno .kraljttbvb je napisao/la: ↑24 apr 2024, 21:09Gore je bilo prije 2 godine, ono oko nove godine kad su bile one skupštine RS-a i period prije napada Rusije na Ukrainu. Tad je čini se bio mig Rusije Dodiku da krene u secesiju ako oni poklope Ukrainu. Sreća pa ga Rusi ispusise, pa i ovi ostase kratkih rukava.Judd je napisao/la: ↑24 apr 2024, 20:42Tebi da Stevandić dođe ispred kuće sa crvenim kombijem, ti bi njemu rekao 'VensanKasel je napisao/la: ↑24 apr 2024, 20:38
Šta je sad drugačije u odnosu na prije ? Portali ti baš mozak pojeli ili šta ?![]()
![]()
Sad Dodik nema jaku Rusiju iza sebe, već samo Rusiju koja se pokazala kao tigar od papira, a nas ovi iz NATO-a stalno obilaze, pa Dodik može prijetiti koliko hoce, nema od toga ništa...
Opet ponavljam Dodika postavila Evropa , Evropa će ga i skloniti . On je to znao čitavo vrijeme , samo nije znao da će možda u zatvor

Yebeno je kad se navikneš na moć , sve ćeš uraditi da je i dalje imaš , pare su nebitne tu ...
- Ozymandias
- Kontakt:
Fakat. Dusanka Majkic i njeno "Nemojte reci da vas nismo upozorili". Sad je situacija nepovoljnija po njih nego tad i jedino mogu kakvo sranje pokrenut iz nuzde. Jbg sad je pitanje da li ce samo klimnut glavom Rusima i da li Rusija uopste ima interes zapocinjat kakva sranja na Balkanu u ovom momentu.kraljttbvb je napisao/la: ↑24 apr 2024, 21:09Gore je bilo prije 2 godine, ono oko nove godine kad su bile one skupštine RS-a i period prije napada Rusije na Ukrainu. Tad je čini se bio mig Rusije Dodiku da krene u secesiju ako oni poklope Ukrainu. Sreća pa ga Rusi ispusise, pa i ovi ostase kratkih rukava.Judd je napisao/la: ↑24 apr 2024, 20:42Tebi da Stevandić dođe ispred kuće sa crvenim kombijem, ti bi njemu rekao 'VensanKasel je napisao/la: ↑24 apr 2024, 20:38
![]()
Ima li šta da radi za zaliske yebene
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87 i 14 gostiju.