Ne.

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
E sad se možemo opustiti.Marsal je napisao/la: ↑24 apr 2024, 20:19Ja sam inače čitav život dok su svi nešto useravali se znao da je šuplja ali ovaj put sam siguran da će bit neko sranje. Da li će bit sad u maju, da li na jesen, da li za godinu ne znam ali sam 100% siguran da će bit i da nas eventualni sukob/rat neće mimoići.
Pa i u Sarajevu se normalno zivjelo. Rat traje godinama, ne mozes bit u podrumu 100 % vremena. Ljudi isli na posao, vani, druzili se izlazili. Pomiris se sa situacijom. Nezahvalno je porediti s Ukrajinom, Ukrajina je nekih 12 puta veca od BiH.alemsa je napisao/la: ↑24 apr 2024, 20:14Ma i kod nas je bilo prvu godinu i pol je.beno vec polovinom 94-e, cesta primjera/prekidi vatre, u Sarajevu poceli raditi kafici, raja izlaziti, vracalo se u "polu-normalu"tuzlak1987 je napisao/la: ↑24 apr 2024, 20:12Sad su moderni ratovi kao u Ukrajini na liniji razgranicenja spaljeno sve i nema mrava, a u gradovima izlasci, trzni centri, McDonalds, auta![]()
Ma nece za tvog zivota ( sposobnog) ne sikiraj se, jos je to frisko (zna se). Jedno petobanka, kad ti sin bude u snazi bi se mogli svesti racuni. Ali do tad ako ovako nastavi Bosnjaci ce ciniti 70% + populacije, tako da nea od tog nista.Marsal je napisao/la: ↑24 apr 2024, 20:19Ja sam inače čitav život dok su svi nešto useravali se znao da je šuplja ali ovaj put sam siguran da će bit neko sranje. Da li će bit sad u maju, da li na jesen, da li za godinu ne znam ali sam 100% siguran da će bit i da nas eventualni sukob/rat neće mimoići.
naivno razmisljanje, pa tebi ce HVO biti na kucnom pragu vec 04.majakraljttbvb je napisao/la: ↑24 apr 2024, 20:17Od mog grada entitetska linija je trenutno jako daleko, ne bi rat bio blizu mene
Najbolje je meni jedan lik rekao, ono kad se kuhalo prije par godina.Marsal je napisao/la: ↑24 apr 2024, 20:19Ja sam inače čitav život dok su svi nešto useravali se znao da je šuplja ali ovaj put sam siguran da će bit neko sranje. Da li će bit sad u maju, da li na jesen, da li za godinu ne znam ali sam 100% siguran da će bit i da nas eventualni sukob/rat neće mimoići.
Mi smo ih očistili lagano iza rata (iseljavanje mladih, umiranje starih), pa ih trenutno nema prije Prozora ili zapadnog Mostara. Sve što ih ima može u par autobusa stati. A i većina mladih im je u Cro ili Eu na radu, pa im i nema ko ratovatiGefufnaII je napisao/la: ↑24 apr 2024, 20:23naivno razmisljanje, pa tebi ce HVO biti na kucnom pragu vec 04.majakraljttbvb je napisao/la: ↑24 apr 2024, 20:17Od mog grada entitetska linija je trenutno jako daleko, ne bi rat bio blizu mene![]()
Samo sto sada nece biti, odnosno ne bi bila ni invazija ni napad, zato to saopstenje Amerikanaca svojim drzavljanima ili pracenje aktivnosti sluzbenika ambasade u trenutnom slucaju nije relevantan pokazatelj.kraljttbvb je napisao/la: ↑24 apr 2024, 20:27Najbolje je meni jedan lik rekao, ono kad se kuhalo prije par godina.
Kaže čim strane ambasade (posebno Ameri i ovi sto imaju tacne obavjestajne podatke) počnu slati porodice od radnika iz ambasade u maticne države, bježi i ti sa porodicom.
Tako ti i dodje, čim su Ameri evakuisali ambasadu u Kijevu, za par dana je počela invazija Rusa...
Šta je sad drugačije u odnosu na prije ? Portali ti baš mozak pojeli ili šta ?Marsal je napisao/la: ↑24 apr 2024, 20:19Ja sam inače čitav život dok su svi nešto useravali se znao da je šuplja ali ovaj put sam siguran da će bit neko sranje. Da li će bit sad u maju, da li na jesen, da li za godinu ne znam ali sam 100% siguran da će bit i da nas eventualni sukob/rat neće mimoići.
Ti si za jednog Sarajliju koji je već preživio rat baš naivan.VensanKasel je napisao/la: ↑24 apr 2024, 20:38Šta je sad drugačije u odnosu na prije ? Portali ti baš mozak pojeli ili šta ?Marsal je napisao/la: ↑24 apr 2024, 20:19Ja sam inače čitav život dok su svi nešto useravali se znao da je šuplja ali ovaj put sam siguran da će bit neko sranje. Da li će bit sad u maju, da li na jesen, da li za godinu ne znam ali sam 100% siguran da će bit i da nas eventualni sukob/rat neće mimoići.
No no no habibi , Dubai kaming tu Bosnia
Tebi da Stevandić dođe ispred kuće sa crvenim kombijem, ti bi njemu rekao 'VensanKasel je napisao/la: ↑24 apr 2024, 20:38Šta je sad drugačije u odnosu na prije ? Portali ti baš mozak pojeli ili šta ?Marsal je napisao/la: ↑24 apr 2024, 20:19Ja sam inače čitav život dok su svi nešto useravali se znao da je šuplja ali ovaj put sam siguran da će bit neko sranje. Da li će bit sad u maju, da li na jesen, da li za godinu ne znam ali sam 100% siguran da će bit i da nas eventualni sukob/rat neće mimoići.
Dobro ba ja sam naivan , samo mi napiši šta je sad drugačije u odnosu na prije ? Činjenice neke , ništa više . Zašto je prije bila šuplja , a sad nije ?Marsal je napisao/la: ↑24 apr 2024, 20:41Ti si za jednog Sarajliju koji je već preživio rat baš naivan.VensanKasel je napisao/la: ↑24 apr 2024, 20:38Šta je sad drugačije u odnosu na prije ? Portali ti baš mozak pojeli ili šta ?Marsal je napisao/la: ↑24 apr 2024, 20:19Ja sam inače čitav život dok su svi nešto useravali se znao da je šuplja ali ovaj put sam siguran da će bit neko sranje. Da li će bit sad u maju, da li na jesen, da li za godinu ne znam ali sam 100% siguran da će bit i da nas eventualni sukob/rat neće mimoići.
Pa zar nije Dodik rekao u Novembru prosle godine secesija 100%? Pa prodje i to. Pa sad Maj, u maju ce biti august, i tako eo od 2006-e da se ja sjecamJudd je napisao/la: ↑24 apr 2024, 20:42Tebi da Stevandić dođe ispred kuće sa crvenim kombijem, ti bi njemu rekao 'VensanKasel je napisao/la: ↑24 apr 2024, 20:38Šta je sad drugačije u odnosu na prije ? Portali ti baš mozak pojeli ili šta ?Marsal je napisao/la: ↑24 apr 2024, 20:19Ja sam inače čitav život dok su svi nešto useravali se znao da je šuplja ali ovaj put sam siguran da će bit neko sranje. Da li će bit sad u maju, da li na jesen, da li za godinu ne znam ali sam 100% siguran da će bit i da nas eventualni sukob/rat neće mimoići.![]()
![]()
Šta je ovo drugačije nego prije'
Lijepo bi bilo da i ti ponekad pročitaš neki portal.![]()
Diplomatski skandal: Rusija bh. entitet RS tretira kao državu?
Bolje bi vama bilo kada bi prestali čitati portale i malo ali samo malo uključili mozak . I za tebe isto važi , napiši činjenice . Šta je tačno drugačije ?Judd je napisao/la: ↑24 apr 2024, 20:42Tebi da Stevandić dođe ispred kuće sa crvenim kombijem, ti bi njemu rekao 'VensanKasel je napisao/la: ↑24 apr 2024, 20:38Šta je sad drugačije u odnosu na prije ? Portali ti baš mozak pojeli ili šta ?Marsal je napisao/la: ↑24 apr 2024, 20:19Ja sam inače čitav život dok su svi nešto useravali se znao da je šuplja ali ovaj put sam siguran da će bit neko sranje. Da li će bit sad u maju, da li na jesen, da li za godinu ne znam ali sam 100% siguran da će bit i da nas eventualni sukob/rat neće mimoići.![]()
![]()
Šta je ovo drugačije nego prije'
Lijepo bi bilo da i ti ponekad pročitaš neki portal.![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.