Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- tuzlak1987
- Kontakt:
Re: Re: Chat
Sad su moderni ratovi kao u Ukrajini na liniji razgranicenja spaljeno sve i nema mrava, a u gradovima izlasci, trzni centri, McDonalds, auta 

Nama UNPROFOR-ci redovno dijelili slatkise kod bivse americke ambasade 

- kraljttbvb
- Kontakt:
Re: Chat
Bilo u magacinu/podrumu. I ako mu je istekao rok, baš si u ratu, kad nema čokolade za lijeka gledao rok trajanja...armando je napisao/la: ↑24 apr 2024, 20:10HahahahaGefufnaII je napisao/la: ↑24 apr 2024, 20:05da je prodavao po 2000% marzi, mogao si danas biti vlasnik Binga i umjesto kraljbvb biti kraljdobrihcijenakraljttbvb je napisao/la: ↑24 apr 2024, 20:02Ja pola rata jeo Kinder jaja![]()
Prije rata babo imao radnju i tokom rata lagano nam donosio robu koju je pred rat sklonio u stranu...![]()
![]()
Kinder jaje se istopi u ruci kao sladoled, ali kod kralja rok trajanja bio 2 godine![]()
Nešto me vazda ruzis, ne znam što me ne voliš

Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.
Ma i kod nas je bilo prvu godinu i pol je.beno vec polovinom 94-e, cesta primjera/prekidi vatre, u Sarajevu poceli raditi kafici, raja izlaziti, vracalo se u "polu-normalu"tuzlak1987 je napisao/la: ↑24 apr 2024, 20:12Sad su moderni ratovi kao u Ukrajini na liniji razgranicenja spaljeno sve i nema mrava, a u gradovima izlasci, trzni centri, McDonalds, auta![]()
Životni vijek je zadnjih decenija jako porastao.kraljttbvb je napisao/la: ↑24 apr 2024, 20:12uopste nije čudno kad sad vidiš da uglavnom umiru ljudi od 55-60 godina![]()

Ubi Concordia, Ibi Vicktoria
Smijesno je porediti Ukrajinu i BiH. Ovdje se narod kupao kisnicom jbt.
- kraljttbvb
- Kontakt:
Od mog grada entitetska linija je trenutno jako daleko, ne bi rat bio blizu mene. Još samo da se uvaliti u neki vod umjetnika, ono ideš i zabavljas/pjevas vojsci, cisto da te ne zakači prva linija i tamamtuzlak1987 je napisao/la: ↑24 apr 2024, 20:12Sad su moderni ratovi kao u Ukrajini na liniji razgranicenja spaljeno sve i nema mrava, a u gradovima izlasci, trzni centri, McDonalds, auta![]()

Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.
Evo najavljuju kišu 1. Maja pa bih možda nam pametnije bilo odmah krenuti. Ko će čekati 2. ili 3.
Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!
Ukrajinac u Kijevu trenutno igra Playstation 5 i prati rat na internetu. Ja prvi razred osnovne skole zavrsio u podrumu 

- Marsal
- Kontakt:
Ja sam inače čitav život dok su svi nešto useravali se znao da je šuplja ali ovaj put sam siguran da će bit neko sranje. Da li će bit sad u maju, da li na jesen, da li za godinu ne znam ali sam 100% siguran da će bit i da nas eventualni sukob/rat neće mimoići.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Mogao bi ja i koju dovu uputiti za taj rat

La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
- kraljttbvb
- Kontakt:
Hvala ti

Ljubav cvjeta na hiljadu načina

E sad se možemo opustiti.Marsal je napisao/la: ↑24 apr 2024, 20:19Ja sam inače čitav život dok su svi nešto useravali se znao da je šuplja ali ovaj put sam siguran da će bit neko sranje. Da li će bit sad u maju, da li na jesen, da li za godinu ne znam ali sam 100% siguran da će bit i da nas eventualni sukob/rat neće mimoići.
Ništa od rata

Ubi Concordia, Ibi Vicktoria
- numanumaye22
- Kontakt:
Pa i u Sarajevu se normalno zivjelo. Rat traje godinama, ne mozes bit u podrumu 100 % vremena. Ljudi isli na posao, vani, druzili se izlazili. Pomiris se sa situacijom. Nezahvalno je porediti s Ukrajinom, Ukrajina je nekih 12 puta veca od BiH.alemsa je napisao/la: ↑24 apr 2024, 20:14Ma i kod nas je bilo prvu godinu i pol je.beno vec polovinom 94-e, cesta primjera/prekidi vatre, u Sarajevu poceli raditi kafici, raja izlaziti, vracalo se u "polu-normalu"tuzlak1987 je napisao/la: ↑24 apr 2024, 20:12Sad su moderni ratovi kao u Ukrajini na liniji razgranicenja spaljeno sve i nema mrava, a u gradovima izlasci, trzni centri, McDonalds, auta![]()
Promjena na nasim prostorima je jednostavno neizbjezna zbog nefunkcionisanja citavog sistema/drzave i to ce se desiti 100 %, e sad ili za 50 godina to niko ne zna. Ja sam uvjeren da Bejha nece ostati ista, u ovim granicama i sa ovim ustrojstvom, 3 predsjednika jos 50 godina.
Nemoguce je da imamo nefunkcionalnu drzavu jos 100 godina u srcu Europe. Ipak mi nismo u Africi.
Zadnja izmjena: numanumaye22, dana/u 24 apr 2024, 20:24, ukupno mijenjano 1 put.
Ma nece za tvog zivota ( sposobnog) ne sikiraj se, jos je to frisko (zna se). Jedno petobanka, kad ti sin bude u snazi bi se mogli svesti racuni. Ali do tad ako ovako nastavi Bosnjaci ce ciniti 70% + populacije, tako da nea od tog nista.Marsal je napisao/la: ↑24 apr 2024, 20:19Ja sam inače čitav život dok su svi nešto useravali se znao da je šuplja ali ovaj put sam siguran da će bit neko sranje. Da li će bit sad u maju, da li na jesen, da li za godinu ne znam ali sam 100% siguran da će bit i da nas eventualni sukob/rat neće mimoići.

Lanc paketi

naivno razmisljanje, pa tebi ce HVO biti na kucnom pragu vec 04.majakraljttbvb je napisao/la: ↑24 apr 2024, 20:17Od mog grada entitetska linija je trenutno jako daleko, ne bi rat bio blizu mene

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
Trenutno korisnika/ca: VolimBiH96 i 8 gostiju.