Na kojoj lokaciji tacno? Da ga svecano docekamoJohnCleese je napisao/la: ↑24 apr 2024, 18:56Najavljen rat u BiH.
2.ili 3. Maja bi trebao zvanicno da otpocne![]()
Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
-
- Kontakt:
Re: Chat
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
- JohnCleese
- Kontakt:
Dokle se bude moglo autima19vendetta87 je napisao/la: ↑24 apr 2024, 18:59Na kojoj lokaciji tacno? Da ga svecano docekamoJohnCleese je napisao/la: ↑24 apr 2024, 18:56Najavljen rat u BiH.

Mozda otpocne negdje gdje budu losije vremenske prilikebavariapivo je napisao/la: ↑24 apr 2024, 18:58Al prvi maj da se ne diraJohnCleese je napisao/la: ↑24 apr 2024, 18:56Najavljen rat u BiH.
![]()
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.
Svabo je to...
Svabo je to...
-
- Kontakt:
Re: Re: Chat

La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
- JohnCleese
- Kontakt:
pu rat, pa eto ni patologiju ne dadoh kako treba
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤

Komplet narod ima PTSP. Jest ih covjek izdresiro jednom izjavom.
Boga mi ja ne znam šta je smiješno, normalno da će imati PTSP, rijetko koja kuća nije izgubila člana porodice u ratu, da smo bar malo normalna država onaj krmak bi odgovarao za ovo što radi danima.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
- numanumaye22
- Kontakt:
U koliko sati pocinje tacno da znam kad da posaljem koju Rio Mare konzervicu s angebota?JohnCleese je napisao/la: ↑24 apr 2024, 18:56Najavljen rat u BiH.

Da se siti jagnjetinom udje u borbena dejstva, postenobavariapivo je napisao/la: ↑24 apr 2024, 18:58Al prvi maj da se ne diraJohnCleese je napisao/la: ↑24 apr 2024, 18:56Najavljen rat u BiH.
![]()

- JohnCleese
- Kontakt:
Posalji i putera, imam osjecaj da cu ga biti zeljan.numanumaye22 je napisao/la: ↑24 apr 2024, 19:29U koliko sati pocinje tacno da znam kad da posaljem koju Rio Mare konzervicu s angebota?JohnCleese je napisao/la: ↑24 apr 2024, 18:56Najavljen rat u BiH.
![]()
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.
Svabo je to...
Svabo je to...
Kad pocnemo s linije da se prepiremo o ishrani na ovoj temi 

- numanumaye22
- Kontakt:
Nego ako pocinje 2 maja ko zeli da smugne trebao bi da pozuri i izbjegne opcu mobilizaciju i zatvorene granice.JohnCleese je napisao/la: ↑24 apr 2024, 19:37Posalji i putera, imam osjecaj da cu ga biti zeljan.numanumaye22 je napisao/la: ↑24 apr 2024, 19:29U koliko sati pocinje tacno da znam kad da posaljem koju Rio Mare konzervicu s angebota?JohnCleese je napisao/la: ↑24 apr 2024, 18:56Najavljen rat u BiH.
![]()

Zadnja izmjena: numanumaye22, dana/u 24 apr 2024, 19:44, ukupno mijenjano 1 put.
Zanimljivo je da su mi 4 kolege s posla pisali o tome da li mogu uzeti godišnji odmor od sutrabavariapivo je napisao/la: ↑24 apr 2024, 18:58Al prvi maj da se ne diraJohnCleese je napisao/la: ↑24 apr 2024, 18:56Najavljen rat u BiH.
![]()

Smijesno je jer su ovi izmislili nekakve borbene polozaje i nerede. Eno i ono u Zavidovicima, odmah nekakve teorije izvukli zbog niceg. A glavni problem je taj teret sto je narod pojeo **** ‘92, pa sad hoce kao biti pametniji i onda na petardu dize alarme i stvara paniku. Nacija panicara. Kako god, sta god da se desi, mogu nas svemirci okupirati i moze izbit nuklearni rat zbog BiH, ali nista od toga nece biti zbog rezolucije i glasanja drugog maja.
ako ova potvrda da se vracamo na Euroviziju slijedece godine nije veliki predznak rata, onda ne znam
sreca u nesreci - bili bi prvi favoroti i vjerovatno osvojili
sreca u nesreci - bili bi prvi favoroti i vjerovatno osvojili

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.