FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

ado-hz
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la ado-hz » 24 mar 2011, 13:30

padobranac1978 je napisao/la:ADO gubis se,jeli i na tebe utice ovo stanje u nasem fudbalu,pa te nigdje...

hehehehe :D :D ....skonto sam bolju stvar,da se ne nerviram posto je liga a i mi u njoj katastrofa sad samo gledam tekme prije rata i par ovih dobrih poslije rata....dok se ne napravi prava ekipa ako to ikad i bude :D Nego haj bolan potrazi ove dvije tekme sto sam napisao protiv UN-a i Parme ima li to iko ziv na kaseti? hmmmm

molotovljev

Post Postao/la molotovljev » 24 mar 2011, 13:58

Safete,vrati se na Kosevo,kao sef strucnog staba.
Husref da radi sa juniorima,da unese disciplinu,karizmu,da proizvodi igrace.
Mirza odlazi,nek' se cuje na stadionu.

:idea: :idea: :idea:
F.K.SARAJEVO

HZ_ilidzaa
Kontakt:

Post Postao/la HZ_ilidzaa » 24 mar 2011, 17:21

„Obraćamo vam se ispred svih navijača Fudbalskog Kluba Sarajevo, najveće navijačke skupine u Bosni i Hercegovini, sa željom da vas upoznamo da u potpunosti podržavamo tražene izmjene Statuta N/FS BiH i da se općenito protivimo uspostavljenom tročlanom predsjedništvu“, piše u saopštenju za javnost, čiji je potpisnik Udruženje "BP 1946".

U pismu Benzu, kako tvrde u «BP 1946», dalje su naveli da UEFA treba uzeti u obzir da je tročlano predsjedništvo bio jedini modalitet stvaranja jedinstvenog Saveza prije nekoliko godina, a da bosanskohercegovački fudbal ni u kojem slučaju ne smije postati talac male grupe zlonamjernih ljudi iz Saveza koji su politički inspirisani.

„Bojimo se da će odluka o suspezniji N/FS BiH još više pogoršati loše stanje u bh. fudbalu, te da će donijeti više štete nego koristi. Slažemo se da treba sprovesti sankcije, ali da one budu adresirane na one ljude i pojedince koji se protive traženim promjenama Statuta“, ističe se u pismu koje su iz Udruženja «BP 1946» uputili Benzu.

Članovi Udruženja „Bordo prijatelji 1946“ putem istog saopštenja za javnost dali su podršku reprezentativcima Bosne i Hercegovine u predstojećem kvalifikacionom meču protiv Rumunije, uz nadu da dešavanja oko N/FS BiH neće uticati na očekivani dobar rezultat.

Aldinn
Kontakt:

Post Postao/la Aldinn » 24 mar 2011, 22:33

drinin vuk
Kontakt:

Post Postao/la drinin vuk » 24 mar 2011, 22:36

Стварно сте тужан ?.
$ се ' % " пост не $ $ $ $ " $ - " ".
" ' ' & су реаговања ",? " " " не $ & су $ $ " $ " ",о ' % ' $ $,а % је " & & & ? за Сарајево ? ?.
Заправо $ се о ' $ се на ? за 28 & " " $ $ " - & / ' ? & ? " 28 &,$ се $ сте ",? је то на $ & ??
' став је $ & " о & се ? $ је $ је то -,? & ' &.
& $ - & " - & - &
ФСРС

Megamon
Kontakt:

Post Postao/la Megamon » 24 mar 2011, 22:42

drinin vuk je napisao/la:Стварно сте тужан ?.
" ' ' & су реаговања ",? " " " не $ & су $ $ " $ " ",о ' % ' $ $,а % је " & & & ? за Сарајево ? ?.
Заправо $ се о ' $ се на ? за 28 & " " $ $ " - & / ' ? & ? " 28 &,$ се $ сте ",? је то на $ & ??
Jos jedna u vidu ubleha,lafo se govorilo da ce neka firma iz Splita mjenjati stolice na stadionu :lol:
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!

samosarajvo
Kontakt:

Post Postao/la samosarajvo » 24 mar 2011, 22:44

Nema to veze sa klubom,to je pokrenula opcina tj ona organizacija koja je vlasnik koseva,zetre i tih terena gore..

to se zove "Centar za sport i rekreaciju opcina Centar"
Zadnja izmjena: samosarajvo, dana/u 24 mar 2011, 22:45, ukupno mijenjano 1 put.

Dirk
Kontakt:

Post Postao/la Dirk » 24 mar 2011, 22:44

Megamon je napisao/la:
Jos jedna u vidu ubleha,lafo se govorilo da ce neka firma iz Splita mjenjati stolice na stadionu :lol:
Ma na kakvom stadionu ce se mjenjati stolice , sta sve neces procitati :lol:
Rafa Benitez : " Ja sam jedan celavi idiot, koji je dosao na svijet da bi se igrao sa velikim klubovima i od njih napravio nizerazredne. Do sada sam vodio dva takva kluba, Liverpool i Inter i uspio sam u namjeri da ih dobro upropastim."

Megamon
Kontakt:

Post Postao/la Megamon » 24 mar 2011, 22:50

A vi se kao ne sjecate price Bleksona da ce se mjenjati stolice na zapadnoj tribini te da se planiraju postaviti nove u sitlu FKS.

Blekson ublehas :lol:
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 24 mar 2011, 23:17

ma bilo je to platis stolicu i pise tvoje ime lafo na njoj ,jer valjda po nekim propisima svaka stolica mora imato ono naslon valjda ehhe :D :D a na zapadu nema ehheh
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

Gigant
Kontakt:

Post Postao/la Gigant » 25 mar 2011, 14:37

Eto vidis, onda ti dodje jedan neupuceni ublehas i pocne pricati o FKS, koji apsolutno nema nikakve veze sa tim stolicama sto je on procitao nekad davno u novinama.......fino ti je odgovoreno, to je pokrenuo centar za sport i rekreaciju, koji i upravljaju stadionom, s ciljem da se skupe novci za postavljanje novih stolica na zapadu koje ce imati naslonjace, jer postojece nemaju, a budzet je valjda bio nedovoljan za obavljanje istih radova.....i to sto ti uplatis tih 28 KM, pisace tvoje ime, ali ne znaci da ces ti sjediti na toj stolici.....to je samo vid zahvale ljudima koji su pomogli u tom projektu.......
Blekic:Ja sam dio Hordi Zla i kao takav sam dosao na celo Sarajeva.Oni ce se vazda slusati u Sarajevu
Zujo:Meni su navijaci najbolji kupci,ja to gledam kao biznis
Blekic:Mi nemamo nista svoje,ali imamo strast,znanje i ljubav

Samo F.K.S !!
Kontakt:

Post Postao/la Samo F.K.S !! » 25 mar 2011, 15:05

Dabogda ista od toga da bude ;)

Denizmare

Post Postao/la Denizmare » 25 mar 2011, 15:35

Kojih poltrona ovdje ima majko draga,a pola ovih je lizalo pakas blekicu na ovom forumu dok je bio aktuelan,i aplaudiralo njegovim glupostima na kosevu i placalo 3 km da gleda tekmu protiv zelje itd,itd,a sad kao svi su ga prokuzili da je ublehas. Stvarno je narod(djeca) ovca...

Megamon
Kontakt:

Post Postao/la Megamon » 25 mar 2011, 16:34

Blekic je ublehas bio al kad pogledas nije nista ni bolja ova uprava.Blekic je barem privuk'o na stadion gledaoce.I da iskreno mi puca neka stvar za tvoje misljenje.

dzenan01
Kontakt:

Post Postao/la dzenan01 » 25 mar 2011, 16:49

**** vas Blekić više! Evo danas u Sportu kaže predsjednik da je nezadovoljan učinkom ekipe i prije svega odnosom i da će biti drastičnih kazni :D

P.S. Evo ko nije gledo na hayatu "ispuni mi želju" sa malcem koji navija za Sarajevo itd.
http://www.hayat.ba/ostvarane-zelje/412 ... -elju.html
SAMO ZBOG LJUBAVI PREMA BORDO BOJI

★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

padobranac1978
Kontakt:

Post Postao/la padobranac1978 » 25 mar 2011, 18:14

jao,jao....i sta sad idemo svi po oprobanom receptu pljuvati i po Mirzi i po upravi...halo,takticari sjedite na klupu,preuzmite klub i zdravo..pa da vidimo gdje bi nas vi doveli...meni svakako puca neka stvar sta ce biti i samo molim boga da nas suspenduju i nek ide sve u tri lijepe,jer ko god da dođe bice onih kojima taj ne valja,jer se to pokazalo tako i sta sad idemo stavljati svi po nekom profilima Mirza odlazi... :lol: :lol: :lol: jadno,da ne moze biti jadnije...to se fino dođe ne tekmu i je.bes mu sve redom cijelu tekmu,ako to ne prolazi onda fino ceka,pa izvoli,koji samar i zdravo...a ne to,ma jok nego smaraj po forumu sa svakim drugim postom MIRZA ODLAZI...DOSADNI STE POJEDINCI...
MI SLAVIMO TITULE NA GLAVNOM SKVERU
I IMAMO ULICU PO FUDBALERU!

padobranac1978
Kontakt:

Post Postao/la padobranac1978 » 25 mar 2011, 18:23

i zaboravio sam,ovaj dres dolazi polovinom aprila :D
slika

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 25 mar 2011, 19:13

dzenan01 je napisao/la:**** vas Blekić više! Evo danas u Sportu kaže predsjednik da je nezadovoljan učinkom ekipe i prije svega odnosom i da će biti drastičnih kazni :D

P.S. Evo ko nije gledo na hayatu "ispuni mi želju" sa malcem koji navija za Sarajevo itd.
to pasha nek si im vise reko JE.BO GA VISE I bLEKIC I UPRAVA I SVE OVO S MALCEM JE PRAVA STVAR!!!! :D :D

SVAKA CAST IGRACIMA NA OVOME ....TO OVOME MALCU PUNO ZNACI!!!
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

padobranac1978
Kontakt:

Post Postao/la padobranac1978 » 25 mar 2011, 19:38

mma_hz je napisao/la:
dzenan01 je napisao/la:**** vas Blekić više! Evo danas u Sportu kaže predsjednik da je nezadovoljan učinkom ekipe i prije svega odnosom i da će biti drastičnih kazni :D

to pasha nek si im vise reko JE.BO GA VISE I bLEKIC I UPRAVA I SVE OVO S MALCEM JE PRAVA STVAR!!!! :D :D

SVAKA CAST IGRACIMA NA OVOME ....TO OVOME MALCU PUNO ZNACI!!!

majke mi suze mi krenule :cry:

10.Skoro
Kontakt:

Post Postao/la 10.Skoro » 25 mar 2011, 19:59

dzenan01 je napisao/la:
"Ali ja ne navijam za zelju". Bravo sine. Ko ima i malo mozga ne navija za zelju. Vidim mali igra dobro s obje noge, jos samo da ozdravi aBd i imacemo univerzalca u ekipi. Ovi igraci nisu ni svjesni kakvu imaju obavezu prema nama. SRCE NA TEREN
Mi nikada odustati necemo...

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Proximic i 38 gostiju.