Odes i vidis, bez glupog sarkazma, osim ako si i sam glup.holyman je napisao/la: ↑24 apr 2024, 09:54Ja sam nacuo da na poluvremenu uzvikuju elhamdulillah. Za pozeljeti publika.zlo87 je napisao/la: ↑24 apr 2024, 09:14Igrom slucaja sam bio na Marakani na derbiju, Zvezda je gubila iako je bila bolja 10x. Nijedna psovka, ruzna rijec, zvizduk sa tribina na poluvremenu, nego aplauz i podrska. Kod nas bi to bilo dosta, dosta drugacije.donDondon je napisao/la: ↑24 apr 2024, 09:00
ma nidje veze pritisak,bude po 5,6 hiljada na utakmici
kakav pritisak pa u engloeskoj trecoj ligi bude 15k ljudi na tribinama,sta onda treba Kanga reci kad igra na Marakani.
To sa pritiskom je izmisljotina ili znas ili ne znas,sto Benko nikad nije imao taj pritisak
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..
Bio sam i na JNA, ako se vodimo tom logikom, a situacija na tribinama slicna onim na Marakani.MortemHz je napisao/la: ↑24 apr 2024, 10:21Pa logično, ljudi znaju da će uzeti titulu skoro svake godine.zlo87 je napisao/la: ↑24 apr 2024, 09:14Igrom slucaja sam bio na Marakani na derbiju, Zvezda je gubila iako je bila bolja 10x. Nijedna psovka, ruzna rijec, zvizduk sa tribina na poluvremenu, nego aplauz i podrska. Kod nas bi to bilo dosta, dosta drugacije.donDondon je napisao/la: ↑24 apr 2024, 09:00
ma nidje veze pritisak,bude po 5,6 hiljada na utakmici
kakav pritisak pa u engloeskoj trecoj ligi bude 15k ljudi na tribinama,sta onda treba Kanga reci kad igra na Marakani.
To sa pritiskom je izmisljotina ili znas ili ne znas,sto Benko nikad nije imao taj pritisak
sta bolan da odem i vidim? Koga? Da slusam noz zicu srebrenicu, ratka mladica i ostale? Nikad u zivotu, ti ako uzivas u tome ti idi opet.
Cuj ono ne psuje

koji blam
NEMA NAZAD
Razumijem da se brineš i želiš da imamo što veći koeficijent svi to želimo. Ali to se može ostvariti jedino zdravim klubom i dobrom igrom. Šta mi nemamo, jednostavno nemamo. Žao mi je ali je tako.napoleon72 je napisao/la: ↑24 apr 2024, 07:53Ne govorim ja o famoznom iskoraku i takvoj vrsti izlaska iz sivila. Nego recimo da ce kroz 2-3 godine Borac izgubit politicku moc koju ima, Zrinjskom se mozda potrefi slabija generacija, mi nekako uzmemo tu titulu. Onda uz dobar koeficijent se mozes nadat da budes nosioc u prvom pretkolu LP te, uz prolaz, imas zagarantovan status nosioca u trecem pretkolu EL, odnosno playoffu KL.H8Z7 je napisao/la: ↑24 apr 2024, 01:14Bravo, 10 godina mi izlazimo iz nekog sivila, prosjeka lige i svega. Zdrav klub bi za dvije sezone sve završio i od treće krenuo gaziti sve živo u ligi. Svaka čast svima koji vjeruju u neki iskorak i uspjeh ali moja očekivanja su ravna nuli. Muka mi je više od new era, bombastičnih najava, hypea oko svega. Svi su nam krivi, Kodro što je davaa igračima USB, Husref što je psovao, Marinović jer igra na siguricu, Dudić jer nije mu ovo Velež, Sabljić jer je ekipu vodio iz tunela, Rožman jer je doveo igrača iz Slovenije.ajdohordas je napisao/la: ↑24 apr 2024, 00:46
Ma da Bog da brate. Mi se izdižemo iz sivila evo 10 godina i ništa. Izgubio sam svaku nadu za sve.
Možda nekad zalutaju neke grupe konferencije, kao sto je Zrinjski odigrao ove godine, ali za neki uspjeh dugoročni sa planom i sistemom, tesko u ovoj drzavi...
Svaka čast svima koji se nadaju nećemu ali ja se više ne nadam tome famoznom iskoraku. Možda nekad ako dođu neki stranci iz Europe ili Arapi ali ovo sve je smiješno. Imaš sve a nemaš ništa. Plaće samo takve i redovne, uslovi odlični, smještaj isto tako. Pa do koga je onda? Do nas? Vjerovatno.
Što se psovke tiče svugdje u BiH ima psovki, od našeg istoka preko Grbavice do Vrapčića, Bijelog Brijega i BL. Jednostavno je tako, dokaz naše primitivnosti.
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
Bude to stalno na derbiju

L'otavo re di Roma F.T.
L'otavo re di Roma F.T.
Jest jest ona lasta na sredini terena

Neko je jednom bio i gif napravio
Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.
ma nidje veze drug ili nas sve lazes da ispadne kao hodas po stadionima ili si prvi put posjetio neku utakmicu pa pricas.
Pa njih su igraci znali postrojiti sici sa tribina i poskidati,ganjati po gradu udarati,prijetiti porodici,njima tribina vodi klub unazad x godina
taj pritisak tamo i ovo ovdje ne mozes porediti
Premier League of Bosnia and Herzegovina:
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21
Yugoslav First League:
Iako sam veliki protivnik načina iskazivanja ljubavi istočne tribine, ali ove sezone nam je na Koševu omjer 9-3-2 (porazi od Sloge i Širokog na otvaranju sezone i proljetnog dijela pred 7000 ljudi gdje je bila samo podrška).
U gostima me sramota napisati učinak i porazi su se redali od sela, etno sela do konkurenata, vrlo često su Horde bili dominantni ja navijanjem od domaćih tribina).
Tako da barem za ovu sezonu priča o pritisku domaće tribine ne pije vode.
Ključ neuspjeha je u gostima
U gostima me sramota napisati učinak i porazi su se redali od sela, etno sela do konkurenata, vrlo često su Horde bili dominantni ja navijanjem od domaćih tribina).
Tako da barem za ovu sezonu priča o pritisku domaće tribine ne pije vode.
Ključ neuspjeha je u gostima
🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸
Sumnjam da će bit na svim tekmama, jedino na derbijima. Opet ti taj var ništa ne znači kad Kazlagić svirne 33 faula.luckystrike je napisao/la: ↑23 apr 2024, 23:37Vidjet ćemo da li će taj famozni VAR donijeti išta bolje, ovako svaka čar je ubijena.
Rade se lijepi tereni, skraćuje se liga, pojačavaju se ulaganja i sponzori, TV prenosi... i opet sve badava zbog organizovanog takmičarskog, sudijskog kao i disciplinskog kriminala.
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
Mora biti na svim tekmama, uveliko su pripreme.mnon46 je napisao/la: ↑24 apr 2024, 11:44Sumnjam da će bit na svim tekmama, jedino na derbijima. Opet ti taj var ništa ne znači kad Kazlagić svirne 33 faula.luckystrike je napisao/la: ↑23 apr 2024, 23:37Vidjet ćemo da li će taj famozni VAR donijeti išta bolje, ovako svaka čar je ubijena.
Rade se lijepi tereni, skraćuje se liga, pojačavaju se ulaganja i sponzori, TV prenosi... i opet sve badava zbog organizovanog takmičarskog, sudijskog kao i disciplinskog kriminala.
Danas mi opet mirise na bod
Kako bi volio da ovaj čovjek dođe makar još samo jednu polusezonu.
L'otavo re di Roma F.T.
L'otavo re di Roma F.T.
Sine,neko ti je bacio sihre. Pokusaj vode preko masica,mada najbolje posjetiti hodzu.

NEMA NAZAD
Ma lazemdonDondon je napisao/la: ↑24 apr 2024, 11:34ma nidje veze drug ili nas sve lazes da ispadne kao hodas po stadionima ili si prvi put posjetio neku utakmicu pa pricas.
Pa njih su igraci znali postrojiti sici sa tribina i poskidati,ganjati po gradu udarati,prijetiti porodici,njima tribina vodi klub unazad x godina
taj pritisak tamo i ovo ovdje ne mozes porediti

Pricamo o simpatizerskim tribinama, ne o navijackim tribinama

A jbt, kako igramo mi a kako Zrinja nije ni cudo al 6,70 kao da su Real!
U novi boj ...
-
- Kontakt:
Prevelika ocekivanja svakako nisu sto mi trazimo a znamo koje su pozadine novcane.ajdohordas je napisao/la: ↑23 apr 2024, 23:53Pa sto nismo dali ?Sanchez87hz je napisao/la: ↑23 apr 2024, 23:45Da smo bilo kojem od gore navedenih dali ovoliko sanse ko smucaru,ovakve uslove za pojacanja i ovoliko trpili sad bi se borili bar za drugo mjesto i ne bi se sramotili sigurno protiv ekipa poput zvijezde 09,Sloge itd..ajdohordas je napisao/la: ↑23 apr 2024, 23:37
Ma kakvi to. Treba samo tjerati. Kao što smo i Sablića, Vinka, Vasoskog, Feđu i Mirzu itd itd i kao što smo tjerali jedno 150 igrača zadnjih par godina samo da bi se ego zadovoljio od vas par.
Samo pljuj, tjeraj, razguljuj, psuj i kritikuj. Nije više bitno niti koga niti zbog čega.
Tada je bilo kao i sada... pogrdnih naziva, pljuvanja, tjeranja, svakom je trazena mahana, pritisak itd itd.
Činjenica je da i mi kao navijači uveliko doprinosimo lošim rezultatima zbog prevelikih očekivanja i pritiska. Mada jednim dijelom to razumijem. Veliki smo klub i ocekuju se veliki rezultati, ali treba pogledat istini u oči, fakat se pretjeruje nekad, jer za neke stvari ti treba vremena.
U ovoj ligi u ovoj konkurenciji biti 4 vec koju sezonu je bruka.
To sto smo mi luzerskog razmisljanja to je drugi par obuce.
Skrseni milioni od 2014 a osvojene dvije lige samo u evropi nismo konkurenti ni klubovima iz luksemburga jos malo...
-
- Kontakt:
Dva beogradska kluba vodi sns i bliski ljudi vlastima.zlo87 je napisao/la: ↑24 apr 2024, 12:42Ma lazemdonDondon je napisao/la: ↑24 apr 2024, 11:34ma nidje veze drug ili nas sve lazes da ispadne kao hodas po stadionima ili si prvi put posjetio neku utakmicu pa pricas.
taj pritisak tamo i ovo ovdje ne mozes porediti![]()
Pricamo o simpatizerskim tribinama, ne o navijackim tribinamaA ne znam kome tribina vodi klub?
Kod Zvezde dosta npr navijaci imaju uticaja na sve jer su najaca navijacka skupina u ovom dijelu Evrope a shodno tome su i velika zastita klubu o nema tu da igraci ne ginu jer sa njima nema zajebancije.
A kod Partizana je druga prica navijaci se ne pitaju nista bojkotuju Vazuru i upravu, ali oni su rasuti kao tribina i tu vlada samo neozbiljnost i djeca koja im cine 90 posto juga.
realno dobra kvota,nisu ni oni barselona a i Vici odgovara da ih unisti
Premier League of Bosnia and Herzegovina:
Yugoslav First League:
Yugoslav First League:
Trenutno korisnika/ca: broj6, goGlobal, skoJaa, tutankamon1905 i 61 gost.