To je to, savršeni fudbalski dan

Sve je bilo kako treba, od broja ljudi, vremena, igre i rezultata. Samo pravi Rođeni

To je to, savršeni fudbalski dan
Otkako znam za sebe smo kiksali ovakve utakmice, i ovu danas i onu protiv Zvijezde.MostarskiSin je napisao/la: ↑23 apr 2024, 21:28Jedan od pokazatelja da smo relativno sazreli, ovakve utakmica smo redovno kiksali.
iz 100 i jednog razloga, poznatih svima, tako da ne bih sada razglabao, ko zeli shvatice... samo da kazem, da je rijec o "sacici", nikakav problem ne bi bio... njihovo "navijanje" na utakmicama govori da nije u pitanju "sacica", prije ce biti da oni normalni predstavljaju tu sacicu... o aroganciji ne bih trosio rijeci...Zoom088 je napisao/la: ↑23 apr 2024, 21:10Zasto "sarajlijice" i zasto nas je briga kako ce odigrati? Sta mi imamo od toga da Zeljo izgubi?
Ne usvajaj taj klosarski narativ kao sto su pojedine Sarajlije (uglavnom na forumu) usvojile UZP-zidovski narativ tipa pijacari itd.
Nama je bitno da se u narednoj tekmi muski pofajtamo sa Sarajevom i ostanemo neporazeni.
Ko ti je rekao da nece bit pojacanja cim sezoma zavrsi?ElimGarak je napisao/la: ↑23 apr 2024, 21:42S ovim kadrom i ovom igrom čemu se nadat u Evropi? Mislim da će Velež biti za nijansu bolji od Brkinog Veleža kojeg su Maltežani izbacili u prvom pretkolu. Ali da će takođe biti deset nijansi lošiji od Dudićevog Veleža koji je dogurao do trećeg pretkola izbacivši AEK.
Znači s ovim kadrom i igrom ide opet ispadanje u prvom pretkolu.
Sta ti je majstore jesi dobar u glavu, cuj s ovim igracima igrat evropuElimGarak je napisao/la: ↑23 apr 2024, 21:42S ovim kadrom i ovom igrom čemu se nadat u Evropi? Mislim da će Velež biti za nijansu bolji od Brkinog Veleža kojeg su Maltežani izbacili u prvom pretkolu. Ali da će takođe biti deset nijansi lošiji od Dudićevog Veleža koji je dogurao do trećeg pretkola izbacivši AEK.
Jel stvarno mislis da nekim slucajem igra ovih 11 protiv Fedjinih 11 da bi ovi momci danas izgubili. Onda je druga energija bila u poredjenju sa ekipom koju je vodio Osim. Aek je svakako jedan od najvecih uspjeha u historiji, ali ovaj igracki kadar je za nijansu kvalitetniji od ekipe ciju okosnicu je nosio jedan Osmic ili Cvijanovic. Najteze su utakmice koje su unaprijed dobijene. S Fedjom smo letili po terenu pa te dva kola zaredom kuci odvale Sloboda i mrtvi Rudar iz Prijedora. Osim prvog derbija pod Bijelim brijegom ovi momci nisu zakazali nijednu utakmicu sa protivnicima jaceg kvaliteta.ElimGarak je napisao/la: ↑23 apr 2024, 21:42S ovim kadrom i ovom igrom čemu se nadat u Evropi? Mislim da će Velež biti za nijansu bolji od Brkinog Veleža kojeg su Maltežani izbacili u prvom pretkolu. Ali da će takođe biti deset nijansi lošiji od Dudićevog Veleža koji je dogurao do trećeg pretkola izbacivši AEK.
ElimGarak je napisao/la: ↑23 apr 2024, 21:42S ovim kadrom i ovom igrom čemu se nadat u Evropi? Mislim da će Velež biti za nijansu bolji od Brkinog Veleža kojeg su Maltežani izbacili u prvom pretkolu. Ali da će takođe biti deset nijansi lošiji od Dudićevog Veleža koji je dogurao do trećeg pretkola izbacivši AEK.
Evo ti jedno kontra pitanje. Ko ti je rekao da ce biti isti kadar i ista igra u Europi?ElimGarak je napisao/la: ↑23 apr 2024, 21:42S ovim kadrom i ovom igrom čemu se nadat u Evropi? Mislim da će Velež biti za nijansu bolji od Brkinog Veleža kojeg su Maltežani izbacili u prvom pretkolu. Ali da će takođe biti deset nijansi lošiji od Dudićevog Veleža koji je dogurao do trećeg pretkola izbacivši AEK.
Mi smo na Kosevu mozda i odigrali najbolju utakmicu ove sezone, naravno ne rezultatski. Ali oni su mozda tri puta centar presliMostarac45 je napisao/la: ↑23 apr 2024, 21:56Bez gulijasvilija i eventualno oreca na kosevu mi smo 10x slabiji, nadam se da necemo vise gledat pecu jer je katastrofalan
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.