Jaooo kakva situacijaAntipolitika3 je napisao/la: ↑23 apr 2024, 21:19Cuvaju prvih 11 jer su dobili premije od HSK Zrinjskog za pobjedu nad Borcem.mujoisuljo je napisao/la: ↑23 apr 2024, 21:08Siroki je izveo drugi tim jer znaju kako Zeljo lomi kuci.Nemogu ljudi sebi dopustiti da im polome igrace zbog mozda jednog boda.![]()
Sve nam ide u prilog a izgleda da ce Zeljo zadnje kolo morati na noz protiv Borca a sudija Kazlagic![]()
Meni ovo izgleda kao da se bore da ispadnuscudetto89 je napisao/la: ↑23 apr 2024, 21:16Pa sta ce brate vidis da se bore za opstanak realno, a i igraju kao picke iskren da budem![]()
To da, klasično naše sviranje par nebitnih faula kad ekipa ima posjed, ali kriterij je pravedan. Dosta sudija bi jedva dočekali da svirne Štilićevo simuliranje ili izgubi kontrolu nad utakmicom
Zivot pise lijepe price.AvantiBL je napisao/la: ↑23 apr 2024, 21:20Jaooo kakva situacijaAntipolitika3 je napisao/la: ↑23 apr 2024, 21:19Cuvaju prvih 11 jer su dobili premije od HSK Zrinjskog za pobjedu nad Borcem.mujoisuljo je napisao/la: ↑23 apr 2024, 21:08Siroki je izveo drugi tim jer znaju kako Zeljo lomi kuci.Nemogu ljudi sebi dopustiti da im polome igrace zbog mozda jednog boda.![]()
Sve nam ide u prilog a izgleda da ce Zeljo zadnje kolo morati na noz protiv Borca a sudija Kazlagic![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Nerazlikovanje iluzija od stvarnosti. Prvi simptomi SCHAntipolitika3 je napisao/la: ↑23 apr 2024, 21:19Cuvaju prvih 11 jer su dobili premije od HSK Zrinjskog za pobjedu nad Borcem.mujoisuljo je napisao/la: ↑23 apr 2024, 21:08Siroki je izveo drugi tim jer znaju kako Zeljo lomi kuci.Nemogu ljudi sebi dopustiti da im polome igrace zbog mozda jednog boda.![]()
Ma kakav, čisto sumnjam. Mislim da H komponenta neće nikada dozvoliti da Široki ispadne. Mene samo iznenađuje koliko su Širokom "zavrnuli česmu", taj klub do unazad 3-4 sezone je bio redovan u Evropi.
I plavi su premirali Borca da uzme u Sirokom, ne zele dopustiti da se titula odlucuje u zadnjem kolu.Antipolitika3 je napisao/la: ↑23 apr 2024, 21:19Cuvaju prvih 11 jer su dobili premije od HSK Zrinjskog za pobjedu nad Borcem.mujoisuljo je napisao/la: ↑23 apr 2024, 21:08Siroki je izveo drugi tim jer znaju kako Zeljo lomi kuci.Nemogu ljudi sebi dopustiti da im polome igrace zbog mozda jednog boda.![]()
Svaku utakmicu taj dečko zasluži crveni karton. Svaku bez izuzetka.
Niko mi ne može zabraniti da maštamAntipolitika3 je napisao/la: ↑23 apr 2024, 21:22Zivot pise lijepe price.AvantiBL je napisao/la: ↑23 apr 2024, 21:20Jaooo kakva situacijaAntipolitika3 je napisao/la: ↑23 apr 2024, 21:19
Cuvaju prvih 11 jer su dobili premije od HSK Zrinjskog za pobjedu nad Borcem.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
istina, ako se do tad nešto ne promjeni u ova dva kluba...
Ljudi bukvalno s rezervama izaslimuharemovicdzelo je napisao/la: ↑23 apr 2024, 21:23Karić baš loš danas, bruku lopti je prodao, još ima karton. Oba beka katastrofa. Duge lopte apsolutno nepotrebne, džabe ih samo bunarimo.
Široki je očigledno danas došao po bod, treba to iskoristiti. Mislim da bi nam sad pomogao Jaber itekako.