RŠD Velež Mostar
Re: RŠD Velež Mostar
RA je najaci i najstabilniji Velezov igrac citavu ovu sezonu, prilicno realno gledano.
kakav teren po ovom pljusku, brutalno dobar 

Bodove pisi igru brisi. Vezni red ocajan u defansivi tacno se vidi koliko fali jedan pitbul poput dine hasanovica.
- Bazinga12345
- Kontakt:
Je li realno da u jednoj ovako bezveznoj utakmici nama se povrijedi par igrača...
⭐ Velež Mostar ⭐
Zadnja klupa
Zadnja klupa
-
- Kontakt:
Na ovakvim utakmicama se izbori europa, bilo me strah kiksa protiv Zvijezde ili Sloge ali 6 bodova se upisalo na kraju.
Bravo Rodjeni, invazija na Bilino Polje
Bravo Rodjeni, invazija na Bilino Polje

-
- Kontakt:
Je li ovo neki novi igrač pored Lohana i Arefa?
.

.

Više sretno i spretno nego kvalitetom. Ova liga je više amaterska nego profesionalna što se vidi i po rezultatima u Evropi, gdje manje-više ima ekipa ili dvije koje nekoga iznenade pa kasnije nastradaju. UEFA je dosta olakšala slabijim timovima i ligama, što se vidjelo i ove godine gdje su bila neka iznenađenja.
Sjetite se Hamruna i kako su nas ljudi sa Malte ugasili u dvomeču. Koliko smo mi u te dvije godine kao ekipa napredovali? Da li je tadašnja ekipa Veleža igrački bila jača od ove?
Nije ovo crnilo, kritika ili sl. nego kratka digresija koja govori o nekvalitetu ove lige.
Ja sam duboko uvjeren u ovaj projekat oko kluba i da ćemo kontinuirano rasti iz godine u godinu pa makar ispadali redovno u prvim kolima evropskih takmičenja. Nadam se da ćemo evropske utakmice gledati na našem stadionu.
Zabrinut sam zbog povrede Oreča. Imamo definitivno najboljeg golmana u ligi. Poziv u reprezentaciji trebao bi se podrazumijevati.
RA je dominantan ove sezone, čestitke momcima.
Učvrstili smo se na trećem mjestu, bio bih zadovoljan bodom protiv prijateljskog kluba Sarajeva. Gruzijac ide na kraju sezone, Suljić ove sezone tanak, baš me zanima ko su nam novi krilni igrači i lijevi bek jer računam da je i Džafić bivši.
Sjetite se Hamruna i kako su nas ljudi sa Malte ugasili u dvomeču. Koliko smo mi u te dvije godine kao ekipa napredovali? Da li je tadašnja ekipa Veleža igrački bila jača od ove?
Nije ovo crnilo, kritika ili sl. nego kratka digresija koja govori o nekvalitetu ove lige.
Ja sam duboko uvjeren u ovaj projekat oko kluba i da ćemo kontinuirano rasti iz godine u godinu pa makar ispadali redovno u prvim kolima evropskih takmičenja. Nadam se da ćemo evropske utakmice gledati na našem stadionu.
Zabrinut sam zbog povrede Oreča. Imamo definitivno najboljeg golmana u ligi. Poziv u reprezentaciji trebao bi se podrazumijevati.
RA je dominantan ove sezone, čestitke momcima.
Učvrstili smo se na trećem mjestu, bio bih zadovoljan bodom protiv prijateljskog kluba Sarajeva. Gruzijac ide na kraju sezone, Suljić ove sezone tanak, baš me zanima ko su nam novi krilni igrači i lijevi bek jer računam da je i Džafić bivši.
Republika Bosna i Hercegovina
Kako volim ove utakmice, protivnik bezveze, igra tanka, hiljadu bolesnika po kijametu i pobjeda Veleza.

19V22
-
- Kontakt:
Onaj što je u Nevesinju.Neres mislim da se tako zove.VictoriasFikret je napisao/la: ↑23 apr 2024, 20:01Je li ovo neki novi igrač pored Lohana i Arefa?
.
![]()
I Mostarske kiše kao da su stale
Heroj do heroja kraj drevne Musale
Ko je pravi junak,kaže pjesma stara
Zdravo,ma gdje bili,heroji Mostara
Heroj do heroja kraj drevne Musale
Ko je pravi junak,kaže pjesma stara
Zdravo,ma gdje bili,heroji Mostara
-
- Kontakt:
DaBogda svaku utakmicu ovako igrali, a pobjedjivali. Neki dan zrinjskog izdominiramo igrom, a gola nigdje..
Orec izvrnuo zglob
Orec izvrnuo zglob
Sve je to super i Evropa je 90 %, ali mene više brine Haskićeva nezainteresovanost ili se varam...Najbitniji čovjek u napadu izlazi već drugu utakmicu u 60-tom minutu...Ne kontam, jedino ako je Klafova strategija da ga odmara za Sarajevo u nedelju, ali mora ovo biti dosta bolje od njega...Osman i Hrkać standardno dobri, ovi ostali prosjek...žao mi je samo ako se Oreč povrijedio.MostarskiSin je napisao/la: ↑23 apr 2024, 19:59Na ovakvim utakmicama se izbori europa, bilo me strah kiksa protiv Zvijezde ili Sloge ali 6 bodova se upisalo na kraju.
Bravo Rodjeni, invazija na Bilino Polje![]()
FK..VELEZ - Semir Tuce :)
-
- Kontakt:
Mi smo u potrazi za novim napadacem, Haskic zavrsetkom sezone seli na klupu do kraja karijere a to ce biti vjerovatno na kraju iduce sezonesalmy je napisao/la: ↑23 apr 2024, 20:20Sve je to super i Evropa je 90 %, ali mene više brine Haskićeva nezainteresovanost ili se varam...Najbitniji čovjek u napadu izlazi već drugu utakmicu u 60-tom minutu...Ne kontam, jedino ako je Klafova strategija da ga odmara za Sarajevo u nedelju, ali mora ovo biti dosta bolje od njega...Osman i Hrkać standardno dobri, ovi ostali prosjek...žao mi je samo ako se Oreč povrijedio.MostarskiSin je napisao/la: ↑23 apr 2024, 19:59Na ovakvim utakmicama se izbori europa, bilo me strah kiksa protiv Zvijezde ili Sloge ali 6 bodova se upisalo na kraju.

eh, jos da i jedne i druge sarajlijice izgube, a simin han dobije, i rahat sredina hefte...
Uefa Cup 1/4
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)
U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.
GOJKO VUKOVIC!
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)
U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.
GOJKO VUKOVIC!
-
- Kontakt:
Najbitnije je bodove skupljati,da mozemo neku enormnu promjenu dobiti u igri i efikasnosti vise i ne mozemo
-
- Kontakt:
VictoriasFikret je napisao/la: ↑23 apr 2024, 20:01Je li ovo neki novi igrač pored Lohana i Arefa?
.
![]()
Edmar. Bek. Došao kad i Lohan igra za Nevesinje
Hercegovka loza,hašiš trava,neka živi Mostar naša država!
-
- Kontakt:
Neko ko se razumije u građevinu
-
- Kontakt:
Džaba i da ga odmara kad može izaći 100% spreman i ne pružiti ništa. Imam osjećaj da mu je dosadilo igrat fudbala,u zadnje dvije utakmice sve neki pasovi petom nigdje veze,nema vise ni golova kao u prvoj polusezoni. Mislim da može sjedeću sezonu još bit rezerva i kraj karijere jer se bojim da ga niko neće kupiti sljedeće ljeto 2025. godinesalmy je napisao/la: ↑23 apr 2024, 20:20Sve je to super i Evropa je 90 %, ali mene više brine Haskićeva nezainteresovanost ili se varam...Najbitniji čovjek u napadu izlazi već drugu utakmicu u 60-tom minutu...Ne kontam, jedino ako je Klafova strategija da ga odmara za Sarajevo u nedelju, ali mora ovo biti dosta bolje od njega...Osman i Hrkać standardno dobri, ovi ostali prosjek...žao mi je samo ako se Oreč povrijedio.MostarskiSin je napisao/la: ↑23 apr 2024, 19:59Na ovakvim utakmicama se izbori europa, bilo me strah kiksa protiv Zvijezde ili Sloge ali 6 bodova se upisalo na kraju.
-
- Kontakt:
Hoće li moć Oreč u nedelju? Šta je Omaru?
Zasto "sarajlijice" i zasto nas je briga kako ce odigrati? Sta mi imamo od toga da Zeljo izgubi?
Ne usvajaj taj klosarski narativ kao sto su pojedine Sarajlije (uglavnom na forumu) usvojile UZP-zidovski narativ tipa pijacari itd.
Nama je bitno da se u narednoj tekmi muski pofajtamo sa Sarajevom i ostanemo neporazeni.
Sunce, behar, trešnje, kraj Neretve hlad
Slušam Mostar Sevdah, igram tavle sad
A u mojoj duši gori isti žar, za Rođene moje i Velež Mostar
Slušam Mostar Sevdah, igram tavle sad
A u mojoj duši gori isti žar, za Rođene moje i Velež Mostar
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.