Uništio ga je Rozman svojim postavkama, kao i Hasića i Avramovskog. Da je ostao Šahinović isto bi se desilo i sa Buljubašićem.
Ako ovako nastavi i Mehmedović kao jedan od najvećih potencijala lige če protraćit godinu u našem dresu.
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Uništio ga je Rozman svojim postavkama, kao i Hasića i Avramovskog. Da je ostao Šahinović isto bi se desilo i sa Buljubašićem.
On se uništio poslije povrede, nije njega Rožman uništio
Mislim da niko i ne cilja treće mjesto, posebno još od oduzimanja bodova.
Ne mislim drug da odmah budu nosioci igre, nego da budu u ozbiljnoj rotaciji. Na primjer, odlučiš igrati 4-2-3-1, trebaju ti 3 napadača u rosteru, to budu Renan, Hamza i Pločo. Ti neki "Vidići za rotacije" su glupost.. mislim, glupost u smislu da ćemo tako teško naprijed, samo se vrtimo u krug. Tako i na drugim pozicijama.VolimoSarajevo je napisao/la: ↑23 apr 2024, 18:02Kakvi bolan juniori,eno i city sve im juniori igraju.To su price kad nemas za hljeba,pa fol juniore guras.
Max 2 da izvedes kao sto se i radi.
Zašto ne ciljati, neka se sutra potrude i opet smo u utrci.
Da Rozman, prvo klupiranjem zatim prodajom Avramovskog i na kraju ne dovođenje adekvatne zamjene i dobrog igrača na AM poziciju. Kasnije promjenom sistema i pozcija igračima. Na taj način uništio je Hasića toliko da od sigurne posudbe još jednu godinu i čak otkupa ugovora došli do tog da čovjek nema.nikakvu želju da ostane.fks74 je napisao/la: ↑23 apr 2024, 17:53On se uništio poslije povrede, nije njega Rožman uništio
Po meni najveća greška Rožmana je to što je pustio da igrači sami odlučuju u zadnjoj trećini. Koliko god imaš dobre pojedince, automatizme i uigrane akcije moraš imati i prema naprijed. Ovo što gledamo sad je neka improvizacija. Nadam se da će se na ljeto dovesti igrači koji će biti pojačanja u pravom smislu te riječi. Pa nek do kraja godine radi i da vidimo na šta će to ličiti. Ako bude ista patnja kao i do sad, zahvaliti se i tražiti dalje. Ako bude bolje, neka ga. Nema nekih puno boljih opcija svakako a i da se razumijemo, da bi igra ličila na nešto, kostur ekipe, tj 7 igrača mora biti na okupu bar 2 godine. Od mene ima podršku, kakvu takvu do kraja sezone.AVNOJ je napisao/la: ↑23 apr 2024, 19:03Da Rozman, prvo klupiranjem zatim prodajom Avramovskog i na kraju ne dovođenje adekvatne zamjene i dobrog igrača na AM poziciju. Kasnije promjenom sistema i pozcija igračima. Na taj način uništio je Hasića toliko da od sigurne posudbe još jednu godinu i čak otkupa ugovora došli do tog da čovjek nema.nikakvu želju da ostane.
Naša dva najbolja igrača je klupirao na osnovu pobjeda protiv ekipa koje se bore za opstanak.
Da bar izgledamo dobro i da nam igra liči na nešto pa hajd.
Ni jednu derbi utakmicu nismo dobili ovu polusezonu,teško da ćemo i sutra,a on samo jedno te isto ponavlja iz utakmice u utakmicu.AVNOJ je napisao/la: ↑23 apr 2024, 19:03Da Rozman, prvo klupiranjem zatim prodajom Avramovskog i na kraju ne dovođenje adekvatne zamjene i dobrog igrača na AM poziciju. Kasnije promjenom sistema i pozcija igračima. Na taj način uništio je Hasića toliko da od sigurne posudbe još jednu godinu i čak otkupa ugovora došli do tog da čovjek nema.nikakvu želju da ostane.
Naša dva najbolja igrača je klupirao na osnovu pobjeda protiv ekipa koje se bore za opstanak.
Da bar izgledamo dobro i da nam igra liči na nešto pa hajd.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 22 gosta.