Slazem se 100%VivaLaStella je napisao/la: ↑23 apr 2024, 14:12To vrijedi i za ostale klubove. Kakav debil moras bit da etiketiras nekog na osnovu kluba za koji navijaQUARTERBACK je napisao/la: ↑23 apr 2024, 14:11al Arsenal nazivati ciganijom pa to stvarno moras imati psihicki problem koji je u odmakloj fazi i tesko se moze rijesiti![]()
English Premier League
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: English Premier League
- QUARTERBACK
- Kontakt:
Mene npr. nervira sto smo mi etiketirani kao navijaci koji samo placu na sudije a ustvari smo jedni od rijetkih npr. koji priznaju kad se desi neki dajv igraca Arsenala mi prvi budemo tu da prozovemo to i nikad nismo to odobravali
dok kod navijaca Liverpoola sam vidio milion puta kako dajvove Salaha brane a druge igrace i klubove prozivaju i stas ti mislit za takve navijace koji ne znaju biti objektivni
ja bih prvi volio da igraci generalno prestanu s glumom i bacanjima, to mi uzasni kvari car igre, barem da se krene od toga da se to umanji, sjecam se kako je Wenger prozvao javno Cazorlu jednom kad je dajvao i rekao da to u Arsenalu nikad nece biti prihvatljivo.. nadjite mi navijaca evo makar a ne trenera koji je prozvao svog igraca za to..
moramo svi raditi na tome za dobrobit ove igre
onda imas ove Manchesterove, vidim poneki se nadje da pita sta je to pogresno sto Bruno radi kao kapiten jednog takvog kluba, njemu je takvo ponasanje okej
ako pratis fudbal aktivno a ono sto Bruno zna raditi nije ti sramotno onda za tebe nema pomoci jbg
da se razumijemo, ne treba svoditi rasprave na licne nivoe i neke bespotrebne uvrede..
dok kod navijaca Liverpoola sam vidio milion puta kako dajvove Salaha brane a druge igrace i klubove prozivaju i stas ti mislit za takve navijace koji ne znaju biti objektivni
ja bih prvi volio da igraci generalno prestanu s glumom i bacanjima, to mi uzasni kvari car igre, barem da se krene od toga da se to umanji, sjecam se kako je Wenger prozvao javno Cazorlu jednom kad je dajvao i rekao da to u Arsenalu nikad nece biti prihvatljivo.. nadjite mi navijaca evo makar a ne trenera koji je prozvao svog igraca za to..
moramo svi raditi na tome za dobrobit ove igre
onda imas ove Manchesterove, vidim poneki se nadje da pita sta je to pogresno sto Bruno radi kao kapiten jednog takvog kluba, njemu je takvo ponasanje okej

ako pratis fudbal aktivno a ono sto Bruno zna raditi nije ti sramotno onda za tebe nema pomoci jbg
da se razumijemo, ne treba svoditi rasprave na licne nivoe i neke bespotrebne uvrede..
Nije tacno. Za koji klub navijas mnogo govori o tebi. Necu govoriti vezano za EPL da koga ne uvrijedim ovdje, ali za Bayern i Juventus npr. navijaju debili.nerkolfc je napisao/la: ↑23 apr 2024, 14:13Slazem se 100%VivaLaStella je napisao/la: ↑23 apr 2024, 14:12To vrijedi i za ostale klubove. Kakav debil moras bit da etiketiras nekog na osnovu kluba za koji navijaQUARTERBACK je napisao/la: ↑23 apr 2024, 14:11al Arsenal nazivati ciganijom pa to stvarno moras imati psihicki problem koji je u odmakloj fazi i tesko se moze rijesiti![]()
Ne mogu vala reći da su svi navijači Arsenala nerealna ciganija, al' oni iz Vogošće bi se trebali zapitat Bgm. 

Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Mislim da nije potrebno crtati da se 'ciganija' odnosi na Saku, Jesusa, Artetu i slične fudbalere ciganije iz Londona a ne na simpatizera Arsenala.
Ustvari, ciganija je blaga riječ za ono što Saka radi. Postao je predmet sprdnje.

Ustvari, ciganija je blaga riječ za ono što Saka radi. Postao je predmet sprdnje.
Ceri mi se u facu a ja njega pitam!
- JayCatwright
- Kontakt:
Slazem se, vi ste savrseni.QUARTERBACK je napisao/la: ↑23 apr 2024, 14:35Mene npr. nervira sto smo mi etiketirani kao navijaci koji samo placu na sudije a ustvari smo jedni od rijetkih npr. koji priznaju kad se desi neki dajv igraca Arsenala mi prvi budemo tu da prozovemo to i nikad nismo to odobravali
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Sve na sreću

Uskladite obaveze i od 21 cas pogledajte kako bivsi evropski i bivsi svjetski klupski prvak masakrira mentalne patuljke.
#bitiblaginecemo

#bitiblaginecemo

Stone hands👊
- JayCatwright
- Kontakt:
Ne igraju ni Palmer ni Gusto 

Jesu nafakali topnici, al opet im ne gine prosut bodove
Razlika izmedju sampiona i drugog/treceg mjeseta.
Palmer razlika izmedju 9. I 10.
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
A mislio sam da ce palmer veceras zasjest na vrh liste strijelaca
Kakvu razliku pravi Partey odmah 

Hoće li Chelsea dotaknuti loptu
“You are never really playing an opponent. You are playing yourself, your own highest standards, and when you reach your limits, that is real joy.” Arthur Ashe
https://i.postimg.cc/ZKTJMnmW/Screenshot-4.png
https://i.postimg.cc/ZKTJMnmW/Screenshot-4.png