Chat - bez politike i ratnih prica

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

VensanKasel
Kontakt:

Re: Chat

Post Postao/la VensanKasel » 23 apr 2024, 11:04

19vendetta87 je napisao/la:
23 apr 2024, 10:59
Marsal je napisao/la:
23 apr 2024, 10:47
slika

Je li ovaj realan?
Donekle je lik i u pravu. Ova zadnja velika hapsenja su vecinom po Sarajevu. Kad si cuo da je glavesina iz rs ili dole iz hercegovine uhapsena?
Jesi li ti ozbiljan ili se zezaš ? Možda zato što kod nas ima puno više kriminalaca , možda zato je što je Sarajevo glavni grad države ?

Kako spin SDA balijandera nastavlja da živi , sad pored ranjen u ratu , ide na džumu imamo i zašto u Republici Srpskoj i Hercegovini ne hapse ? :urnebes: :urnebes: :urnebes:

Kad će Hadž na listu doći ? :kafa:
Moja zemlja mala brana velikoj rijeci ludila ...

nerkolfc
Kontakt:

Post Postao/la nerkolfc » 23 apr 2024, 11:05

Svi politicari koji nas predstavljaju su korumpirana **** jer smo i mi sami takvi.

Nema naroda na planeti koji se više ponosi kad djetetu sredi posao u kladionici ili Bingu odmah ide janje kolje, feštu pravi da svi znaju.

Oni su tužan odraz nas. Navikli smo sve od doktora do policajca da prima mito i onda nas iznenadi kad karteli lagano potkupljuju koga hoce za hiljade maraka.

Bukvalno treba totalni remont svjesti drustva, a onda ce izaci bolji politicari.

GefufnaII

Post Postao/la GefufnaII » 23 apr 2024, 11:14

nerkolfc je napisao/la:
23 apr 2024, 11:05
bukvalno treba totalni remont svjesti drustva, a onda ce izaci bolji politicari.
oksimoron (grč. ὀξύμωρον, od oksi- + μωρός: lud), figura proširenja pojma dodavanjem drugoga, njemu suprotnoga pojma, najčešće atributa; vrsta antiteze (pametna glupost, mudra budala, suhi ocean, glasna tišina, skromna raskoš, dobar političar)
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri

19vendetta87
Kontakt:

Post Postao/la 19vendetta87 » 23 apr 2024, 11:17

VensanKasel je napisao/la:
23 apr 2024, 11:04
Marsal je napisao/la:
23 apr 2024, 10:47
slika

Je li ovaj realan?
Donekle je lik i u pravu. Ova zadnja velika hapsenja su vecinom po Sarajevu. Kad si cuo da je glavesina iz rs ili dole iz hercegovine uhapsena?
Jesi li ti ozbiljan ili se zezaš ? Možda zato što kod nas ima puno više kriminalaca , možda zato je što je Sarajevo glavni grad države ?

Kako spin SDA balijandera nastavlja da živi , sad pored ranjen u ratu , ide na džumu imamo i zašto u Republici Srpskoj i Hercegovini ne hapse ? :urnebes: :urnebes: :urnebes:

A jel to nema kriminalaca u rs i hercegovini? Dozvoljeno biti kriminalac svugdje osim u Sarajevu?
Sto se mene tice, nek ih pohapse sve, ali cinjenica je da ovi samo Sarajevu smiju vrsiti hapsenja, na majorizirane ne smiju ni pomisliti.
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎

VensanKasel
Kontakt:

Post Postao/la VensanKasel » 23 apr 2024, 11:18

nerkolfc je napisao/la:
23 apr 2024, 11:05
Svi politicari koji nas predstavljaju su korumpirana **** jer smo i mi sami takvi.

Nema naroda na planeti koji se više ponosi kad djetetu sredi posao u kladionici ili Bingu odmah ide janje kolje, feštu pravi da svi znaju.

Oni su tužan odraz nas. Navikli smo sve od doktora do policajca da prima mito i onda nas iznenadi kad karteli lagano potkupljuju koga hoce za hiljade maraka.

Bukvalno treba totalni remont svjesti drustva, a onda ce izaci bolji politicari.
Ja to pišem zadnje 3-4 godine , sve smo sami krivi za ono što nam se dešava . Prijavi komšiju kako je parkirao , prijavi doktora kad je tražio kovertu za operaciju , prijavi policiju kada se pokušava dogovoriti ...

Pored svega toga SDA je postavila neke nove standarde , nezamislive za normalnog čovjeka .

U redu je krasti ako je "naš" :facepalm:

VensanKasel
Kontakt:

Post Postao/la VensanKasel » 23 apr 2024, 11:22

23 apr 2024, 11:17
23 apr 2024, 11:04

A jel to nema kriminalaca u rs i hercegovini? Dozvoljeno biti kriminalac svugdje osim u Sarajevu?
Sto se mene tice, nek ih pohapse sve, ali cinjenica je da ovi samo Sarajevu smiju vrsiti hapsenja, na majorizirane ne smiju ni pomisliti.
Pišem i to da mi moramo prvo očistiti naše dvorište , pa onda ostala . Kriminalci ne poznaju granice , oni su svi surađuju i kod nas i kod njih .

GefufnaII

Post Postao/la GefufnaII » 23 apr 2024, 11:24

kad smo kod teme, moje zadnje dvije parking kazne nisu od Ordnungsamta, vec sto me je neko uslikao i proslijedio im, i to cak pisalo ko je slikao (A.Arslan i N.Jošić)

znaci, Turcin i Srbin u Njemackoj me uslikali i prijavili za nepropisno parkiranje, nije im bilo mrsko pisat mail/pismo :tokralju:

**** im kolega sljivo kevu :mrgreen:

"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri

VensanKasel
Kontakt:

Post Postao/la VensanKasel » 23 apr 2024, 11:32

GefufnaII je napisao/la:
23 apr 2024, 11:24
kad smo kod teme, moje zadnje dvije parking kazne nisu od Ordnungsamta, vec sto me je neko uslikao i proslijedio im, i to cak pisalo ko je slikao (A.Arslan i N.Jošić)

znaci, Turcin i Srbin u Njemackoj me uslikali i prijavili za nepropisno parkiranje, nije im bilo mrsko pisat mail/pismo :tokralju:

I neka su te prijavili , zašto moraš biti parking papak ? :kafa:

Nisu to Srbin i Turčin , to su Švabe . Leo bi zvao pauka , dobro si prošao :thumbup:

Surreal
Kontakt:

Re: Re: Chat

Post Postao/la Surreal » 23 apr 2024, 11:33

Dolazi li Bolt u Sarajevo? Glavni Uberov konkurent traži vozače u glavnom gradu BiH
konačno
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.

🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤

U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.

GefufnaII

Post Postao/la GefufnaII » 23 apr 2024, 11:39

23 apr 2024, 11:32

Nisu to Srbin i Turčin , to su Švabe . Leo bi zvao pauka , dobro si prošao :thumbup:
ma samo 5min jarane, zurim stvarno :mrgreen:
nemam i ne trazim opravdanje, ali oba puta su ispred/u blizini konzulata u Frankfurtu, ko je ikada isao zna kakvo je tu sranje za P, pogotovo kad si u zurbi
hej, neka su, ljudi 100% u pravu, da znam ko su postali bi kucni prijatelji ;)

Brokula
Kontakt:

Post Postao/la Brokula » 23 apr 2024, 11:41

Evo mašala Eufora kod nas sa oklopnjacima ko da je 97a
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.

GefufnaII

Post Postao/la GefufnaII » 23 apr 2024, 11:44

slika
ovo je prejako :rol:

VensanKasel
Kontakt:

Post Postao/la VensanKasel » 23 apr 2024, 11:50

GefufnaII je napisao/la:
23 apr 2024, 11:39

ma samo 5min jarane, zurim stvarno :mrgreen:
nemam i ne trazim opravdanje, ali oba puta su ispred/u blizini konzulata u Frankfurtu, ko je ikada isao zna kakvo je tu sranje za P, pogotovo kad si u zurbi
hej, neka su, ljudi 100% u pravu, da znam ko su postali bi kucni prijatelji ;)
Koliko su kazne tamo ? Kod nas je opet jeftino , jedino ako pauk ne dođe ...

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 23 apr 2024, 11:50

GefufnaII je napisao/la:
23 apr 2024, 11:24

:rol: :rol:
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.

"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

GefufnaII

Post Postao/la GefufnaII » 23 apr 2024, 11:58

23 apr 2024, 11:50

25-30e je bilo, ali opcenito zavisi od situacije i vremenskog prekoracenja ako ga ima

pauk je 120+kazna, imao sam i to iskustvo jednom :mrgreen:

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 23 apr 2024, 12:18

GefufnaII je napisao/la:
23 apr 2024, 11:44
slika
ovo je prejako :rol:
Došli na obuku kako pokrasti donacije :mrgreen:
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

kraljttbvb
Kontakt:

Post Postao/la kraljttbvb » 23 apr 2024, 12:19

GefufnaII je napisao/la:
23 apr 2024, 11:58
23 apr 2024, 11:50

25-30e je bilo, ali opcenito zavisi od situacije i vremenskog prekoracenja ako ga ima

pauk je 120+kazna, imao sam i to iskustvo jednom :mrgreen:
Zar ne racunaju tamo kaznu nesto kao procenat od plate? Kako je Marco Reus platio neku veliku cifru (lupam - pola miliona), jer su mu racunali procentualno od plate?

A tebi 25-30 Eura :!:

Mescini da ti nama ipak slikas tudju platnu listu :mrgreen:
Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.

kraljttbvb
Kontakt:

Post Postao/la kraljttbvb » 23 apr 2024, 12:20

Leo bi zvao pauka , dobro si prošao :thumbup:
Leo bi mu prvo ostavio poruku na brisacu da je Bosna qrac od ovce, pa onda zvao pauka :D
Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.

GefufnaII

Post Postao/la GefufnaII » 23 apr 2024, 12:43

kraljttbvb je napisao/la:
23 apr 2024, 12:19
Zar ne racunaju tamo kaznu nesto kao procenat od plate? Kako je Marco Reus platio neku veliku cifru (lupam - pola miliona), jer su mu racunali procentualno od plate?

A tebi 25-30 Eura :!:

Mescini da ti nama ipak slikas tudju platnu listu :mrgreen:
nisam jos milioner, a nekad prodje i cvaja :mrgreen:
individualni Bußgeld placaju samo visestruki povratnici i bas teski/bezobrazni slucajevi u saobracaju, a Reus je 6x uhvacen da vozi bez vozacke :)

numanumaye22
Kontakt:

Post Postao/la numanumaye22 » 23 apr 2024, 12:55

Kod nas citava drzava, ljudi iz vrha u narkokartelima :rol:

Kod nas bi bukvalno trebalo osnovati neku posebnu agenciju za suzbijanje kriminala i korupcije koje ce vodit samo stranci, ili u nekom snu da budu samo stranci u tuzilastvu, sudu i na vaznim pozicijama u policiji, drugacije se ovaj mulj ne moze nikad ocistit.

Za gefufnu vidis kako nasi ljudi ovdje postanu brzo posteni, prate zakon i naviknu se na normalan sistem, kladim se da sigurno ne bacaju opuske na ulicu od kad su ovdje :kafa:

Btw neki dan parkirao na jedno mjesto, 5 minuta sjedio u autu cekao jarana i baba me upratila, presla preko poljane 500 metara da mi kaze da tu ne mogu parkirat da odem ili da ce mi zvat policiju. Pratila prvo kroz prozor, fino se obukla i onako stara kroz poljanu samo da me opomene, sta ti je svabo :kafa:
Zadnja izmjena: numanumaye22, dana/u 23 apr 2024, 12:57, ukupno mijenjano 1 put.

Odgovori

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.