English Premier League
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
- JayCatwright
- Kontakt:
Re: English Premier League
S kim Chelsea igra narednu?
S druge strane Maguire kakve god upitne igračke kvalitete imao prvo je pružio ruku svakom igraču Coventrya za razliku od ovog klauna.Shategabri je napisao/la: ↑22 apr 2024, 09:50Kad se sjetim kako je slavio onaj prvi gol baš u kupu, znači lik daje prvi gol u sezoni, slavi ko da je 45.![]()
Sramota od lika.
Imagine enjoying a sport in Philadelphia.
Nenormalna sreća prati ciganiju iz Sjeverne Londre ali ni to neće biti dovoljno. Nafakaši iz Liverpula ili kriminalna hobotnica iz Mančestera će biti prvaci.
Ceri mi se u facu a ja njega pitam!
Koji su kojiMogli je napisao/la: ↑22 apr 2024, 15:03Duel najpickastije protiv najgluplje ekipe lige. Svakako rezultatski nebitna i za jedne i za druge.
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
- Shategabri
- Kontakt:
Maguire je za njega debeli Ronaldo i igračkim kvalitetama.Winters je napisao/la: ↑22 apr 2024, 14:48S druge strane Maguire kakve god upitne igračke kvalitete imao prvo je pružio ruku svakom igraču Coventrya za razliku od ovog klauna.Shategabri je napisao/la: ↑22 apr 2024, 09:50Kad se sjetim kako je slavio onaj prvi gol baš u kupu, znači lik daje prvi gol u sezoni, slavi ko da je 45.![]()
Sramota od lika.
Koševo Zapad
- JayCatwright
- Kontakt:
Zapratite me na X-u
-
- Kontakt:
Ali ovaj mit o Pepovom unlimited budgetu u Bayernu i Barsi je nevjerovatan, doveo 5 igraca za 7 godina tamo.
- VivaLaStella
- Kontakt:
Po meni je Robertson Kloppov najbolji transfer uopšte s obzirom na uloženo-dobijeno.
Možda eto i Salah, ali ipak Robertsonu je cijena skočila za 20x
Možda eto i Salah, ali ipak Robertsonu je cijena skočila za 20x
Nego doma sjednem, dignem regler, voterpajp i brning rege
L'art pour l'art.
SS.ba liga | ⚫🔴 Mislish United #17
L'art pour l'art.
SS.ba liga | ⚫🔴 Mislish United #17
- JayCatwright
- Kontakt:
Robertson nikad nije kostao 160 miliona, ali slazem se. Kako god imao je i fula dosta, ne kao Pep, ali je imao
Jedna od većih je što je otjerao legendu kluba Lucasa Leivu. 346 nastupa niz vodu bacioJayCatwright je napisao/la: ↑22 apr 2024, 17:11Kako god imao je i fula dosta, ne kao Pep, ali je imao
Ovaj broj 100 pored Trenta,
jel to broj golova koje je Liverpul primio po njegovoj strani ili?
jel to broj golova koje je Liverpul primio po njegovoj strani ili?
- JayCatwright
- Kontakt:
Jabroni je napisao/la: ↑22 apr 2024, 17:14Jedna od većih je što je otjerao legendu kluba Lucasa Leivu. 346 nastupa niz vodu bacioJayCatwright je napisao/la: ↑22 apr 2024, 17:11Kako god imao je i fula dosta, ne kao Pep, ali je imao

Broj tvojih postova vezanih za SDA botovanje
Ili je taj broj 100 vezan za broj dana koje je Liverpul bio ispred Citya u zadnjih 10 godina? 

A ne možeš biti ovoliko jadan.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
- feniksptica
- Kontakt:
Ma ima tu nekih razloga zasto ih tuze. Poslali su covjeka s neautorizovanim pilotom, tuzili ih da ga plate lik nije ni dosao na otok.
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.