NK Čelik Zenica
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: NK Čelik Zenica
Bod zasluzen a i 3 da su bila nebi bilo nezasluzeno. Samo da kazem da su ovdje neki govorili kako je mašić promašaj od igrača i kako bi šijerkić bio bolji.
Ja sam kritikovao Masica za nonsalanciju kad profula dobru šansu,al eto izgleda se malo uozbiljio i siguran sam sa dobrim veznim kreativcem da bi još golova zabio sto mi daje optimizam za narednu sezonu.
Masic je imao epskih promasaja, ali onu juce je majstorski zavukao. Ko Robben u finalu LP protiv Dortmunda 2013 

Srce, čast i ponos!
-
- Kontakt:
Masic je drugi strijelac lige odnosno dijeli to mjesto s Dilaverom.
Zabio bi sigurno puno vise da ima adekvatnu podrsku. Imao je periode u toku sezone sa visokim stepenom bolikurca ali u poslijednje vrijeme je sve bolji i bolji i ono najbitnije jeste da se svojski trudi. Jucer je trcao citavu tekmu i da je imao jos jednog dvojicu poput sebe da konstantno rade pritisak na njihovu zadnju liniju zabili bi mi jos koji gol.
S tim recenim i njemu za iskorak u karijeri treba da je u stanju da pretvori vise 100% sansi u gol nego sto je to trenutno slucaj.
S tim recenim i njemu za iskorak u karijeri treba da je u stanju da pretvori vise 100% sansi u gol nego sto je to trenutno slucaj.
Svakako da mu fali podrške, ja mislim sa koje dobro ubodeno pojačanje iduće sezone možemo biti u vrhu,a to je bitno za veću posjetu. Robija konstanta i hvala im sto od kantona ni na jednoj utakmici nisu ostavili klub i igrače same. Da je taj račun riješiti više pa da ova godina bude uspješna,naravno uz to da juniori uđu u PL.
Qrcu ne valja onaj Bautista
Fina partija Imamagića protiv Stupčanice. Dečko se zna fino zagraditi, zadržati loptu i gurnuti dalje. Šteta što nije došao na zimu, mislim da bi bio pun pogodak u napadu sa Mašićem u baklavi.

Fina partija Imamagića protiv Stupčanice. Dečko se zna fino zagraditi, zadržati loptu i gurnuti dalje. Šteta što nije došao na zimu, mislim da bi bio pun pogodak u napadu sa Mašićem u baklavi.
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
-
- Kontakt:
Doci ce na ljeto sa jos vise utakmicama u svojim nogama
Živim za dan kada će KF otići iz našeg grada
Cini mi se da je Masic proigrao od kada je dario gurnio isakovica gore s njim, pa to ocito pokazuje rezultate. Ne znam ima li neko statistiku koliko je dao golova sada na proljece? Bez obzira sto ponaked promasi sansu, dobar je igrac, a dario je ocito nasao nacin kako da ga gura, jer se i po proslavi golova to vidi kad trci njemu u zagrljaj. Ocito je da bolje funkcionise kada ima jos nekog sa sobom u napadu.
Pravda za flash-a!!!
Od Zeničana on i Husenspahić su stvarno kvalitet za ovu ligu. Kakve god ambicije bile naredne sezone, volio bih njih dvojicu vidjeti kod nas.dinodino2019 je napisao/la: ↑22 apr 2024, 07:26Doci ce na ljeto sa jos vise utakmicama u svojim nogama
@macak Mašić je drugi igrač kada ima partnera u napadu. Ne znam da je ukupno 3 gola dao kad je bio gore sam.
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
Al kakav napad ima Mićina Gračanica
Poturalić 8 golova 4 asistencije, Jaganjac krilo isto 8 golova 4 asistencije i Smajić desetka 5 golova i 2 asistencije.
Poturalić sigurno najbolji napadač lige godinama.

Poturalić 8 golova 4 asistencije, Jaganjac krilo isto 8 golova 4 asistencije i Smajić desetka 5 golova i 2 asistencije.
Poturalić sigurno najbolji napadač lige godinama.
-
- Kontakt:
Poturalic je igrac za Premijer lige, ali kazu luda glava zato jest u Bratsvu jos uvijek, ima fina primanja, komociju, radi sta hoce...
Momak je mašina stvarno.dinodino2019 je napisao/la: ↑22 apr 2024, 10:46Poturalic je igrac za Premijer lige, ali kazu luda glava zato jest u Bratsvu jos uvijek, ima fina primanja, komociju, radi sta hoce...
Inače mogla bi biti pravo dobra tekma na Bilinom. Nama se vraća kapiten, Hamzić, Musa, oni su kompletni i imaju 5 pobjeda zaredom.
Naši ako će čistiti kartone neka to bude protiv Mićine Gračanice, da dočekamo Bau i gostovanje u Tuzli čisti

Dobra stvar je i što su juniori slobodni naredni vikend.
Sjecam se da nam je jednom do sada ovo Bratstvo dolazilo u Zenicu, kup ako se ne varam 4:0.
Samo jako ide i ovo 3:0. Bilino je Bilino. @truhlo imamo li 40 ligaških utakmica bez poraza u nizu na Bilinom?
Očekujem jaču posjetu nego protiv Rudara. Bit će i lijepo vrijeme. Vikend 17:00. Samo sto vise ljudi animirati, marketing i eto nas u finoj brojci i dobroj atmosferi za nova 3 boda.
Samo jako ide i ovo 3:0. Bilino je Bilino. @truhlo imamo li 40 ligaških utakmica bez poraza u nizu na Bilinom?
Očekujem jaču posjetu nego protiv Rudara. Bit će i lijepo vrijeme. Vikend 17:00. Samo sto vise ljudi animirati, marketing i eto nas u finoj brojci i dobroj atmosferi za nova 3 boda.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
23 ligaške utakmice u nizu bez poraza na Bilinom. 13 iz druge lige centar i 10 iz prve lige. Klis ne računam, nije klasična ligaška, baraž yebi ga.avenija je napisao/la: ↑22 apr 2024, 11:07Sjecam se da nam je jednom do sada ovo Bratstvo dolazilo u Zenicu, kup ako se ne varam 4:0.
Što se posjete tiče, nisam optimističan, očekujem neki naš prosjek od 1200 ulaznica, delegat će pisati 1500 koliko i realno bude kada dodaš djecu koja ne plaćaju ulaznice.
PonosniSmogovci je napisao/la: ↑21 apr 2024, 20:52Masic je drugi strijelac lige odnosno dijeli to mjesto s Dilaverom.

Ispravka, treći strijelac, i to mjesto dijeli s Dilaverom, a drugi su Vladić i Mehmedović sa 10 pogodaka.
Mnogi su smatrali da se Čelik izlaskom u posljednji rang bosanskohercegovačkog nogometa gasi. Bili su u potpunosti u krivu, a Čelik to dokazuje iz dana u dan!
-
- Kontakt:
Ovog Vladica zaganjat na ljeto obavezno, Fijad Mehanovic bio 1 strijelac druge lige centar evo sad i 1 lige fbihlaudrop je napisao/la: ↑22 apr 2024, 12:06PonosniSmogovci je napisao/la: ↑21 apr 2024, 20:52Masic je drugi strijelac lige odnosno dijeli to mjesto s Dilaverom.
Ispravka, treći strijelac, i to mjesto dijeli s Dilaverom, a drugi su Vladić i Mehmedović sa 10 pogodaka.
-
- Kontakt:
dinodino2019 je napisao/la: ↑22 apr 2024, 14:23Ovog Vladica zaganjat na ljeto obavezno, Fijad Mehanovic bio 1 strijelac druge lige centar evo sad i 1 lige fbihlaudrop je napisao/la: ↑22 apr 2024, 12:06PonosniSmogovci je napisao/la: ↑21 apr 2024, 20:52Masic je drugi strijelac lige odnosno dijeli to mjesto s Dilaverom.
Vladić je strašan, ali Srbin, nema naše papire, opet ako bude do tad gotov račun, onda druga priča
Isto vrijedi i za zapad..idealni vremenski uslovi u subotu, dobar niz Čelika, konačno borba na terenu. Idemo ispostovati klub dolaskom na stadion. Svaki čovjek je bitan, svako novo dijete na stadionu je bitno.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
-
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 19 gostiju.