Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal
Na zalost Arsenal nece uzet titulu :S, jer jednostavno Mancester i Ferguston su previse iskusni, nije im prvi put da su u ovakvoj situaciji.
ne laprdaj sviju ti, to ti je isto kao da si rekao dzeko naucio sve o fudbalu u zelji -.- sto svi znamo da nije istinaAndres je napisao/la:Paja da se razumijemo Fabregas nije prosao Arsenalovu aademiju nego Barceloninu...
Sa 16 -17 godina znas sve o fudbalu , ostalo je do psihe i fizicke snage.
Tolko o tvojoj uzaludnoj tvrdji
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Zasto onda samo ne zaposliti psihijatra i nekog dobrog kondicionog i neka djeca igraju, zato svi u Barceloni debituju sa 22(ustvari se afirmisu sa tim godinama) naravno osim nekih izuzetaka a oni su rijetki, eto taj njihov sjajni thiago ima 19, sad ce 20 pa prvog tima jedva vidio, a razvijen igrac

Celik!3,2,2.
Thiago promovisan u 1 tim. od sljedece sezone ogromnu minutazu ce imati.
Momak je najtalentovaniji vezni igrac svijeta daleko.
Paja pljuje Fabregasa to nije humano , do neki dan ga šlajfo na njega.
Nake tuce , nesta folovi golovi.Normalno da se nece tuci to je sportista i gospodin a ne seljacina poput onih Britanaca.
Fabregas i da se tuce sigurno se ne bi tukao na stranu Arsenala druze, njemu su svi prijatelji Barcelona , pocev od njaboljeg (PIQUE) pa nadalje.
Recimo ti igras u Crvenoj Zvezdi a djete si Zelje. Bi li ti u koliko izbije incident poceo udarat Zeljine igrace ili bi pokusao smirit tenzije.
Paja Sucks !
Momak je najtalentovaniji vezni igrac svijeta daleko.
Paja pljuje Fabregasa to nije humano , do neki dan ga šlajfo na njega.
Nake tuce , nesta folovi golovi.Normalno da se nece tuci to je sportista i gospodin a ne seljacina poput onih Britanaca.
Fabregas i da se tuce sigurno se ne bi tukao na stranu Arsenala druze, njemu su svi prijatelji Barcelona , pocev od njaboljeg (PIQUE) pa nadalje.
Recimo ti igras u Crvenoj Zvezdi a djete si Zelje. Bi li ti u koliko izbije incident poceo udarat Zeljine igrace ili bi pokusao smirit tenzije.
Paja Sucks !
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Sa svojih 20 godina ce tek poceti igrati u Barceloni koji talenat, i to jos imas obraza reci najveci talenat(sto se veznog reda tice).. Mislim bio je taj najveci talenat veznog reda na svijetu na Nou Campu ali ne u dresu Barce vec Arsenala.. Ali smijesno covjek ima 20 godina i nije jos vidio prvog tima

Celik!3,2,2.
- DAVID VILLA 7'
- Kontakt:
Pa za razliku u arsenala u barci je tesko izboriti se za klupu a da negovorim o prvi 11.Dok ste to za arsenal nemoze reci.AllGunsBlazing je napisao/la:Sa svojih 20 godina ce tek poceti igrati u Barceloni koji talenat, i to jos imas obraza reci najveci talenat(sto se veznog reda tice).. Mislim bio je taj najveci talenat veznog reda na svijetu na Nou Campu ali ne u dresu Barce vec Arsenala.. Ali smijesno covjek ima 20 godina i nije jos vidio prvog tima![]()
![]()
Francesco Totti: "Barca igra kao nitko u povijesti. Ne mogu joj ništa ni tri Reala"
David Villa 7'
Visca Barca !
Mes Que Un Club !
David Villa 7'
Visca Barca !
Mes Que Un Club !
Vjerovatno jer je jako lagano izbit u prvi tim Barcelone , posebno na mjestu centralnog veznog.Eto pameti !AllGunsBlazing je napisao/la:Sa svojih 20 godina ce tek poceti igrati u Barceloni koji talenat, i to jos imas obraza reci najveci talenat(sto se veznog reda tice).. Mislim bio je taj najveci talenat veznog reda na svijetu na Nou Campu ali ne u dresu Barce vec Arsenala.. Ali smijesno covjek ima 20 godina i nije jos vidio prvog tima![]()
![]()
On je najbolji igrac Segunde bez premca i sigrno najtalentovaniji i najbolji maldi veznja svijeta.
Za 2 godine ocekuje se njegova explozija.
Fabregas bi kao bio u prvih 11 ??? Rosicky ? Nasri ? Song ? Wilsher ? Lampard ? Gerrard ?? Ozil ? Sneijder ???
Ko bi to bio ispred Xavija i Inieste ???
Jedino mozda Dejan Savicevic u najboljim godinama

- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Ko govori o prvih 11 ???? Covjek nije odigrao ni 2 utakmice na poziciji centralnog veznog, od 60 koliko Barca igra godisnje
Kako moze biti najtalentovaniji kad je Jack trenutno talentovaniji od njega, pa ovog ni na mapi nema, a vidi sad, Henri Lansbury je jedan od boljih igraca u Championshipu, pa se mi ovdje ne hvalimo kako imamo najtalentovanijeg igraca na svijetu samo sto se dokazao u drugoj ligi
@villa Barca cak ima 19 igraca, eto koliko se tesko za klupu izboriti, pa na klupi vam glavni spic BOJAN
i on je isto bio talenat, nesto najvise golova ikada dao(u mladim) pa ga nigdje nema... eto ti jacine klupe ljudi imaju 19 igraca, mada upravu si sad kako je platini uveo 5 sudija, to je vec 24 igraca za Barcu, tesko je se tu probiti..

@villa Barca cak ima 19 igraca, eto koliko se tesko za klupu izboriti, pa na klupi vam glavni spic BOJAN

Celik!3,2,2.
ma ne kontaju ljudi koliko je nasa prava snaga, igraci koji kod nas sjede na klupi u jednom arsenalu bi bili glavni igraci, maskerano, keita, afelay npr, dok nasi omladinci iz b tima kao sto je recimo tiago, imali bi mjesta i u prvom timu arsenala, nas omladinac Fontas recimo bi sad komotno mogao igrati u prvom timu Arsenala na poziciji stopera jer bolji je i onakav mlad od koscelnija i djure, nas drugi golman je bolji od arsenlove sve trojice zajedno itd
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
ispadoste vi bogovi neki, samo me mozes slatko nasmijatRomariooo je napisao/la:ma ne kontaju ljudi koliko je nasa prava snaga, igraci koji kod nas sjede na klupi u jednom arsenalu bi bili glavni igraci, maskerano, keita, afelay npr, dok nasi omladinci iz b tima kao sto je recimo tiago, imali bi mjesta i u prvom timu arsenala, nas omladinac Fontas recimo bi sad komotno mogao igrati u prvom timu Arsenala na poziciji stopera jer bolji je i onakav mlad od koscelnija i djure, nas drugi golman je bolji od arsenlove sve trojice zajedno itd
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Toliko su bolji da bez sudije ne mogu pobijediti i proci dalje.. sva ostala prica je suvisna, pa ova barca nikad nece biti najbolji tim na svijetu, previse sudijske pomoci...
Celik!3,2,2.
Jasta..Bitno je da Arsenal dominira hahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaAllGunsBlazing je napisao/la:Toliko su bolji da bez sudije ne mogu pobijediti i proci dalje.. sva ostala prica je suvisna, pa ova barca nikad nece biti najbolji tim na svijetu, previse sudijske pomoci...

DRŽAVA ŽELJO!
FC BARCELONA! "Mes Que Un Club"
★Champions League 1991–92, 2005–06, 2008–09, 2010–11★
Lionel Messi Ballon d'Or ★2009,2010,2011★!
FC BARCELONA! "Mes Que Un Club"
★Champions League 1991–92, 2005–06, 2008–09, 2010–11★
Lionel Messi Ballon d'Or ★2009,2010,2011★!
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Nije bitna dominacija, bitna je nemoc barce da pobijedi ''slabi'' Arsenal, bez pomoci sudijaAd0 je napisao/la:Jasta..Bitno je da Arsenal dominira hahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaAllGunsBlazing je napisao/la:Toliko su bolji da bez sudije ne mogu pobijediti i proci dalje.. sva ostala prica je suvisna, pa ova barca nikad nece biti najbolji tim na svijetu, previse sudijske pomoci...![]()
![]()
![]()
![]()

Celik!3,2,2.
Mozda i ne bi treb'o ovako govoriit al' vidim da se Munchen zanima za CLichya pa uvalit im ga a na nj mjesto def staviti Gibbsa i Traore zamjena, a Lyon nudi Bastosa okolo, pa mozda njeg lapit...Bendter da ode i dovesti Gervinha ili bilo kojeg malo zvucnijeg napadaca, mozda Gignac ili ko god.
Ako ode Cesc nadam se lijepim i zcuvnim pojacanjima makar 2...vrhunski napadac(svjetska klasa) i jedan na nj mjesto.
PS: Da li se Arsenal dovoodio u kontekst sa Pastoreom ili Hamsikom?
Ako ode Cesc nadam se lijepim i zcuvnim pojacanjima makar 2...vrhunski napadac(svjetska klasa) i jedan na nj mjesto.
PS: Da li se Arsenal dovoodio u kontekst sa Pastoreom ili Hamsikom?
Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
pastore je precijenjen igrac i cisto sumnjam da ce ga wenger pokusavat dovest
Logicno je da mali Thiago Alcarthana ne igra , jer evo vec citavu sezonu niti Xavi niti Iniesta nisu povrijedzeni...
On je igrao u Kupu par utakmica fantasticno , bio najbolji pojedinac, a u Segundi je bez premca najbolji igrac Lige.
Sljedece sezone se romovise u 1 tim...
Logicno je da vam Wilsher igra kad nema ko drugi. POla ekipe u ambulanti...
On je talentovan i dobar , ali priliku nikad ne bi dobio da vam se balerine nisu povrijedile.
On je igrao u Kupu par utakmica fantasticno , bio najbolji pojedinac, a u Segundi je bez premca najbolji igrac Lige.
Sljedece sezone se romovise u 1 tim...
Logicno je da vam Wilsher igra kad nema ko drugi. POla ekipe u ambulanti...
On je talentovan i dobar , ali priliku nikad ne bi dobio da vam se balerine nisu povrijedile.
- -Paja
- Kontakt:
Vidim porede se nekakvi klocevi iz Barce kao sto je taj Thiago sa Fabregasom, strucnjaci Fabregas je sa 17 igrao u prvoj postavi u finalu lige sampiona a ovaj malj je redovan starter u segunda diviziji
Smradalonci su smijesni apsolutno smo ih izdominirali u prvoj utakmici u drugoj su prosli nakon evidentne kradje ne znam kako ih nije stid da se jave, vas propali klub svake sezone u evropi nakon skandala prodje sto oduzima bilo kakav kredibilitet tom takmicenju jer prolaze objektivno losiji klubovi. Andres bicu iskren sa tobom ti si Flop.
Moramo stati na noge i osvojiti Premiership i samim osvajanjem Premiershipa kao u NBA ligi postajemo prvaci svijeta u fudbalu sto ce biti dovoljno za ovu sezonu iako smo zasluzili mnogo vise.

Smradalonci su smijesni apsolutno smo ih izdominirali u prvoj utakmici u drugoj su prosli nakon evidentne kradje ne znam kako ih nije stid da se jave, vas propali klub svake sezone u evropi nakon skandala prodje sto oduzima bilo kakav kredibilitet tom takmicenju jer prolaze objektivno losiji klubovi. Andres bicu iskren sa tobom ti si Flop.
Moramo stati na noge i osvojiti Premiership i samim osvajanjem Premiershipa kao u NBA ligi postajemo prvaci svijeta u fudbalu sto ce biti dovoljno za ovu sezonu iako smo zasluzili mnogo vise.
Dio Arsenala
- Sir Matt
- Kontakt:
Mala digresija . Ako United osvoji EPL što je veoma moguće , United automatski postaje prvak svijeta ili sam nešto pogrešno shvatio ? I like it .-Paja je napisao/la: Moramo stati na noge i osvojiti Premiership i samim osvajanjem Premiershipa kao u NBA ligi postajemo prvaci svijeta u fudbalu sto ce biti dovoljno za ovu sezonu iako smo zasluzili mnogo vise.
"If you can't beat them, join them" - Michael Owen
- -Paja
- Kontakt:
To moze ali kao i uvijek kad sudije bodove donose jer sjetimo se je i prije dvije godina je Barcelona bila kao prvak Evrope a svi znamo da nisu bili ni blizu najbolje ekipe, Chelsea ih izdominirao a sudija igrao za Barcelonu tako u Premiershipu sudci rade u korist periferaca.Sir Matt je napisao/la:Mala digresija . Ako United osvoji EPL što je veoma moguće , United automatski postaje prvak svijeta ili sam nešto pogrešno shvatio ? I like it .-Paja je napisao/la: Moramo stati na noge i osvojiti Premiership i samim osvajanjem Premiershipa kao u NBA ligi postajemo prvaci svijeta u fudbalu sto ce biti dovoljno za ovu sezonu iako smo zasluzili mnogo vise.
Ali ja sam iskren mislim da smo mi najbolji bez obzira na sudce i ako budemo na nasem nivou lagano cemo i ostvariti pobjedu nad lobijem u FA-u koji godinama radi protiv Arsenala, bice to velika pobjeda.
Dio Arsenala
Pajo liga prvaka je i izmisljena da se vidi ko je najbolji u evropi, jer ta tvoja logika je smijesna, tako bi i prvak uzbekistanske lige po toj logici mogao preseravati se da je taj uzbekistanski sampion najjaci na svijetu, snaga engleskih klubova se pokazuje, u zadnjih 20 godina samo tri titule lige prvaka, a ove sezone recimo drugoplasirana ekipa arsenal protiv prave i istinske hegemonije nije u uputila ni udarac prema ili pored gola sto je najsramniji rekord otkad se broje sutevi ti, a treceplasirani city recimo biva doslovno pregazen od drugoplasirane ekipe iz ukrajinske lige.
ta logika engleza je cista smijurija, to je logika ona da se zatvoris u svoju avliju i predstavljas se sam sebi ko najbolji na svijetu, a avlijskog praga nisi presao heh
ta logika engleza je cista smijurija, to je logika ona da se zatvoris u svoju avliju i predstavljas se sam sebi ko najbolji na svijetu, a avlijskog praga nisi presao heh
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.