Ma nije to samo u Sarajevu. U Tuzli su jedno vrijeme u kaficu na Kapiji pustali Cecu, a znamo sta se desilo na tom mjestu...
Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
odakle to da je ona simpatisala bilo kakve ratne zlocince ? msm pjevala je, ali to se objasnjava time da je to cijena da moze da zahtjeva da izvuce porodicu ili sta znam vec koga. ona je saradjivala sa vojskom u svom gradu. ali da je poslije rata velicala bilo sta ili uopste pricala afirmativno o tome mi je nepoznato. to je zena koja je rodjena u bosni kao muslimanka i bila je ikona jugoslavije, ne znam kako bi njoj bilo u interesu ubijanje prostora sa kojim se identifikovala
-
- Kontakt:
Sta pricas ti covjece, zena bila megazvijezda prije rata, mogla je porodici platiti smjestaj na Marbelli tokom cijelog rata, a ne da mora pjevati cetnicima da ih spasihuupmil je napisao/la: ↑21 apr 2024, 13:14odakle to da je ona simpatisala bilo kakve ratne zlocince ? msm pjevala je, ali to se objasnjava time da je to cijena da moze da zahtjeva da izvuce porodicu ili sta znam vec koga. ona je saradjivala sa vojskom u svom gradu. ali da je poslije rata velicala bilo sta ili uopste pricala afirmativno o tome mi je nepoznato. to je zena koja je rodjena u bosni kao muslimanka i bila je ikona jugoslavije, ne znam kako bi njoj bilo u interesu ubijanje prostora sa kojim se identifikovala
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
-
- Kontakt:
Šta ovo uhapsili neke Srbe u Vozućoj sa dugim cijevima.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
- kraljttbvb
- Kontakt:
Jedino još nisu raspravljali je li lepina kod cevapa bolja suha ili polivena. Meni se vise sviđa kad je suha, onaj poliv (npr. Limenka u Tuzli) mi nikako ne lezi

Inače malo sam pratio ove tvoje postove o postu i moram ti priznati da si me razočarao.
Pošaljemo te u Njemacku da postanes milioner i da se razbacujes parama, a ti tamo živiš na 'lebu i vodi...
Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.
- numanumaye22
- Kontakt:
Re: Re: Chat
Ma sta zna Tesla, dizel i udri jelde?kraljttbvb je napisao/la: ↑21 apr 2024, 12:43Neki dan prodje Tesla električno auto, kaže mi jaran vatrogasac, čitav pod mu je baterija i ako se zapali, samo izadji iz auta i odmakni se, još nisu skontali kako ga ugasiti![]()

Ovdje oko mene, tesla na svakom cosku. Vecinom indijici voze.numanumaye22 je napisao/la: ↑21 apr 2024, 13:59Ma sta zna Tesla, dizel i udri jelde?kraljttbvb je napisao/la: ↑21 apr 2024, 12:43Neki dan prodje Tesla električno auto, kaže mi jaran vatrogasac, čitav pod mu je baterija i ako se zapali, samo izadji iz auta i odmakni se, još nisu skontali kako ga ugasiti![]()
![]()
![]()
Al realno auto je rinaka, kvalitet nikakav. Uzasna plastika
Zato im opada produkcija pa moraju davati ljudima otkaz.
Ma čajnoslu se momci našli tu, nije to ništa ozbiljno, čuva nas NATO i EUFOR.Bundesliga je napisao/la: ↑21 apr 2024, 13:19Šta ovo uhapsili neke Srbe u Vozućoj sa dugim cijevima.

Ma čajnoslu se našla u odori vojske republike srpske i čajnoslu dernečila s njima. Nije to ništa ozbiljno, pa žena je pobogu rođena u Bosni, ne bi ona ništa loše mislila namahuupmil je napisao/la: ↑21 apr 2024, 13:14odakle to da je ona simpatisala bilo kakve ratne zlocince ? msm pjevala je, ali to se objasnjava time da je to cijena da moze da zahtjeva da izvuce porodicu ili sta znam vec koga. ona je saradjivala sa vojskom u svom gradu. ali da je poslije rata velicala bilo sta ili uopste pricala afirmativno o tome mi je nepoznato. to je zena koja je rodjena u bosni kao muslimanka i bila je ikona jugoslavije, ne znam kako bi njoj bilo u interesu ubijanje prostora sa kojim se identifikovala

Ceri mi se u facu a ja njega pitam!
prvo rusimo neporazenog sampiona, pa na naparenu lepinukraljttbvb je napisao/la: ↑21 apr 2024, 13:30Inače malo sam pratio ove tvoje postove o postu i moram ti priznati da si me razočarao.
Pošaljemo te u Njemacku da postanes milioner i da se razbacujes parama, a ti tamo živiš na 'lebu i vodi...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
- Marsal
- Kontakt:
Cekamo Beska, on ce na nekoj Twitter stranici i policijski zapisnik naci.Bundesliga je napisao/la: ↑21 apr 2024, 13:19Šta ovo uhapsili neke Srbe u Vozućoj sa dugim cijevima.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
https://024novosti.****/2017/10 ... eni-u.html
letimican pregled google literature daje osnovni kontekst,
ovaj naslov ne lici na nepristradno novinarstvo, ali svjedocenja nekome ko cita moze dati perspektivu.
ovo sto ti prezentujes, ne znam, ne djelujes mi pretjerano bistro, ne znam jesi li neki troler ili sta.. ali tvoj pogled na situaciju je lisen dubine, sa druge strane on je lisen dubine jer je zena jugoslovenka ili mozda srpkinja, sto prevodi da da u tvojim operacijama isjelova ja jedan kriterijum vazi za srbe a drugi za ostale.. neskriveno ispoljavanje mrznje je krivicno djelo i time cinis stetu i forumu i svima nama u bih koji se pokusavaju braniti od ludila u koje nas neki ludaci uvlace..
-
- Kontakt:
I optuziti trojku u procesuMarsal je napisao/la: ↑21 apr 2024, 17:49Cekamo Beska, on ce na nekoj Twitter stranici i policijski zapisnik naci.Bundesliga je napisao/la: ↑21 apr 2024, 13:19Šta ovo uhapsili neke Srbe u Vozućoj sa dugim cijevima.

I am not yet born; O hear me.
Ovo što ti prezentuješ mi djeluje kao da obitavaš u manjem BH entitetu, vodiš se onom 'ko nas bre zavadi' i po automatizmu, nisi pretjerano bistar.huupmil je napisao/la: ↑21 apr 2024, 19:45https://024novosti.****/2017/10/prica-o-cetnikusi-lepoj-breni-u.html
letimican pregled google literature daje osnovni kontekst,
ovaj naslov ne lici na nepristradno novinarstvo, ali svjedocenja nekome ko cita moze dati perspektivu.
ovo sto ti prezentujes, ne znam, ne djelujes mi pretjerano bistro, ne znam jesi li neki troler ili sta.. ali tvoj pogled na situaciju je lisen dubine, sa druge strane on je lisen dubine jer je zena jugoslovenka ili mozda srpkinja, sto prevodi da da u tvojim operacijama isjelova ja jedan kriterijum vazi za srbe a drugi za ostale.. neskriveno ispoljavanje mrznje je krivicno djelo i time cinis stetu i forumu i svima nama u bih koji se pokusavaju braniti od ludila u koje nas neki ludaci uvlace..
Ja neskriveno ispoljavam mržnju prema onima koji na bilo koji način veličaju ili su veličali presuđene ratne zločince i zločinačku vojsku eresa. Idi prijavi me za širenje mržnje. Poslat ću ti detalje u pp. Vi Srbi ste svakako majstori u izvrtanja fakata. Evo ti još jedne prilike.

Ceri mi se u facu a ja njega pitam!
Kako mi se uvijek cini da se ovi lovci ne mirišu međusobno nimalo
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
- feniksptica
- Kontakt:
Kod nas ti je bit lovac prilika da nedjeljom pobjegnes od porodice i pijes.
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
-
- Kontakt:
- Marsal
- Kontakt:
Zato što se i ne mirišu, misliš da je slučajnost što svako malo zagine neki.

Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
-
- Kontakt:
a ja uživam i smijem se klipovima Žeksa Pantića, koji bolesnik ybt... 

zar i ti sine Ivane!?
-
- Kontakt: