Jok. to se nauči s godinama.Antipolitika3 je napisao/la: ↑21 apr 2024, 16:23Ima li negdje u PDF-u taj kodeks da procitam pravila?
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Nemam tik tok.ik0ik0 je napisao/la: ↑21 apr 2024, 16:17![]()
![]()
E pa upravo sam to i radio. Na tik toku si sigurno proveo više vremena nego ja. I ako nisi upratio. Redovno prozivam ove šabane što pišu o navijačima a nemaju pojma.
Nego, de ti meni objani, kad si takav poznavatelj navijačke subkulture, kako ovo njihovo ponašanje nakon pada krpa nije sramota? Kad se već nisu ugasli.
Ne znam je li sramota, samo mi je jasno sta rade. Napisao sam post o tome, pa mi pretrazi postove na profilu ako ti se da. Kucaj u pretragu "djavoli".
Za koga ti navijas? Vidim po pisanju da si Hrvat, ove prozivas, a ne izjasnjavas ni kao navijac Sirokog Brijega, Posusja i sl. Ili ja nisam upratio.
- Meraak1921
- Kontakt:
E Cuj 5300 na Kosevu hahahahahahah
- Antipolitika3
- Kontakt:
Citam forume Borca i eno ih zazivaju Vicu da nama oduzme bodove,tvrde da su ispunjeni svi uvjeti da nam oduzmu 3 do 6 bodova.
Hoce ljudi bez stresa da uzmu sampionat BiH.
-5 i preminger pivo pijemo sa posušacima
Hoce ljudi bez stresa da uzmu sampionat BiH.
-5 i preminger pivo pijemo sa posušacima
HSK ZRINJSKI MOSTAR
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
Što?Sad delegat laže, a kad kaže na grbavici 7000 onda je istina,pa eto ako ti je lakše bilo je 1300 ako će vam to pomoći da opstanete
Malo sam gledao ovaj raspored i analizirao i cini mi se da je po meni Gosk siguran i da cw ostati u ligi jer im po meni treba jos 6 bodova koje ce sigurno natuci negdje.(Zeljeznicar kuci, Sloga kuci)
Ispast ce neko od preostala 3 tima koja se bore i po sadasnjem stanju Igman je u najlosijoj situaciji koliko vidim.
Tuzla City ima kuci Igman, Borac i Velez zadnje kolo a u gostima Zvijezdu, Zeljeznicar i Zrinjski.
Zeljeznicar ima kuci Siroki, Tuzlu i Borca, a u gostima Goska, Igmana i Zvijezdu.
Igman ima kuci Goska, Zeljeznicara i Zrinjskog, a u gostima Tuzlu , Zvijezdu i Borca.
Realno je da Tuzla moze uzet 9 bodova sigurno do kraja (kuci Igman, u gostima Zvijezdu i Velez zadnje kolo kojem nece trebat vjerovatno.
Dalje, realno je da Zeljeznicar uzme Tuzlu kuci i Zvijezdu u gostima , utamica sa Sirokim im je najvaznija utakmica sezone jer ako to dobiju mislim da su blizu opstanka uz ove dvije pobjede koje sam naveo i onda su u situaciji da zadnje kolo mozda evwntualno bod bude dovoljan protiv Borca.
Igman je realno da kuci dobije Goska i ako to sad ne uspije definitivno ispadaju iz lige, realno je da dobiju Zvijezdu u gostima te zadnje kolo Zrinjskog kojem vjerovatno nece nista trebati.
Iduce kolo za par dana ce rjesiti mnoga pitanja za opstanak.
Utakmice Igman -Gosk i Zeljeznicar -Siroki ce puno toga odrediti.
Ispast ce neko od preostala 3 tima koja se bore i po sadasnjem stanju Igman je u najlosijoj situaciji koliko vidim.
Tuzla City ima kuci Igman, Borac i Velez zadnje kolo a u gostima Zvijezdu, Zeljeznicar i Zrinjski.
Zeljeznicar ima kuci Siroki, Tuzlu i Borca, a u gostima Goska, Igmana i Zvijezdu.
Igman ima kuci Goska, Zeljeznicara i Zrinjskog, a u gostima Tuzlu , Zvijezdu i Borca.
Realno je da Tuzla moze uzet 9 bodova sigurno do kraja (kuci Igman, u gostima Zvijezdu i Velez zadnje kolo kojem nece trebat vjerovatno.
Dalje, realno je da Zeljeznicar uzme Tuzlu kuci i Zvijezdu u gostima , utamica sa Sirokim im je najvaznija utakmica sezone jer ako to dobiju mislim da su blizu opstanka uz ove dvije pobjede koje sam naveo i onda su u situaciji da zadnje kolo mozda evwntualno bod bude dovoljan protiv Borca.
Igman je realno da kuci dobije Goska i ako to sad ne uspije definitivno ispadaju iz lige, realno je da dobiju Zvijezdu u gostima te zadnje kolo Zrinjskog kojem vjerovatno nece nista trebati.
Zadnja izmjena: mostar_mo, dana/u 21 apr 2024, 16:40, ukupno mijenjano 5 puta.
Nek se naše pjesme ore pjevat ćemo cijelu noć
nek Mostarom baklje gore s Veležom ću u smrt poć
i kad žarko sunce sija i kad hladne liju kiše
mi pjevamo našu pjesmu volim Velež nikog više
A prati se naš forum...Antipolitika3 je napisao/la: ↑21 apr 2024, 16:32Citam forume Borca i eno ih zazivaju Vicu da nama oduzme bodove,tvrde da su ispunjeni svi uvjeti da nam oduzmu 3 do 6 bodova.
Hoce ljudi bez stresa da uzmu sampionat BiH.![]()
![]()
-5 i preminger pivo pijemo sa posušacima![]()
LJUDI OD FORUMA
[quote=Convicts1988 post_id=7332615 time=1573391939 user_id=33799]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
- Antipolitika3
- Kontakt:
Riziko je napisao/la: ↑21 apr 2024, 16:35A prati se naš forum...Antipolitika3 je napisao/la: ↑21 apr 2024, 16:32Citam forume Borca i eno ih zazivaju Vicu da nama oduzme bodove,tvrde da su ispunjeni svi uvjeti da nam oduzmu 3 do 6 bodova.
![]()
LJUDI OD FORUMA
HSK ZRINJSKI MOSTAR
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
- TurkishAirlines
Najjadnija ekipa koja je igrala u PLBiH sa najjadnijim navijacima.Antipolitika3 je napisao/la: ↑21 apr 2024, 16:32Citam forume Borca i eno ih zazivaju Vicu da nama oduzme bodove,tvrde da su ispunjeni svi uvjeti da nam oduzmu 3 do 6 bodova.
![]()
Free PALESTINA
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"
Bukvalno niko ne priziva. Jedan forumas je spomemuo tu mogucnost, uz napomenu da ne bi volio da vam oduzmu bodove.Antipolitika3 je napisao/la: ↑21 apr 2024, 16:32Citam forume Borca i eno ih zazivaju Vicu da nama oduzme bodove,tvrde da su ispunjeni svi uvjeti da nam oduzmu 3 do 6 bodova.
![]()
Ti si ozbiljan mitoman i debilko.
-
Direktorcic
- Kontakt:
Jel to pises sa starog velezovog sa suzom u oku?Antipolitika3 je napisao/la: ↑21 apr 2024, 16:19Pa RA- izgubio cijeli stadion pa se nisu ugasiliik0ik0 je napisao/la: ↑21 apr 2024, 16:17![]()
![]()
E pa upravo sam to i radio. Na tik toku si sigurno proveo više vremena nego ja. I ako nisi upratio. Redovno prozivam ove šabane što pišu o navijačima a nemaju pojma.
Nego, de ti meni objani, kad si takav poznavatelj navijačke subkulture, kako ovo njihovo ponašanje nakon pada krpa nije sramota? Kad se već nisu ugasli.![]()
![]()
![]()
Nego salu na stranu.
Da li se zna dokle je stigla Zeljkanova investicijska povorka.
Krenuli su jako sa podrškom Vanjskog ministarstva,pa zavrsili
izgubljeni u pustinji Saudi Arabije.

Da ih onaj advokat predvodnik,u Jemen ne odvede i proda ih
Kao bijelo roblje,ne do Bog.
Da li se zna dokle je stigla Zeljkanova investicijska povorka.
Krenuli su jako sa podrškom Vanjskog ministarstva,pa zavrsili
izgubljeni u pustinji Saudi Arabije.

Da ih onaj advokat predvodnik,u Jemen ne odvede i proda ih
Kao bijelo roblje,ne do Bog.
Mi smo Pitari,najaci smo najaci!
👉Ubica Mitomana i Botova😎
👉Ubica Mitomana i Botova😎
- Antipolitika3
- Kontakt:
Suvorov je napisao/la: ↑21 apr 2024, 16:40Bukvalno niko ne priziva. Jedan forumas je spomemuo tu mogucnost, uz napomenu da ne bi volio da vam oduzmu bodove.Antipolitika3 je napisao/la: ↑21 apr 2024, 16:32Citam forume Borca i eno ih zazivaju Vicu da nama oduzme bodove,tvrde da su ispunjeni svi uvjeti da nam oduzmu 3 do 6 bodova.
![]()
+4 Zeljeznicar gostuje u Krupi i jos dva kola prije kraja pa izgube titulu a gledaj kakvu su podrsku imali u Krupi.Docekat cemo vas sa citlucanima na Barama kad budete igrali protiv Sirokog ,platit sudijama kur.ve iz istoćnog Mostara i tu ce razlika pasti na -3 ili cak i -2 a onda nam je potrebno samo da vas Tuzla ili Zeljo odrade za lijepe novce.Raspitaj se u Krupi na Vrbasu koliko su dobili love za ovaj x protiv Zelje.
HSK ZRINJSKI MOSTAR
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
-
upohaluhizugnimda
- Kontakt:
Koji je tvoj komentar na vjecnim bord legende? Ti, kao neko ko drzi do tradicije i ima puno navijackog iskustva, bi morao imati nesto da kazes na ovo.

ZBOGOM i HVALA VJEČNIM BORD LEGENDE
Posteno.Antipolitika3 je napisao/la: ↑21 apr 2024, 16:48Suvorov je napisao/la: ↑21 apr 2024, 16:40Bukvalno niko ne priziva. Jedan forumas je spomemuo tu mogucnost, uz napomenu da ne bi volio da vam oduzmu bodove.Antipolitika3 je napisao/la: ↑21 apr 2024, 16:32Citam forume Borca i eno ih zazivaju Vicu da nama oduzme bodove,tvrde da su ispunjeni svi uvjeti da nam oduzmu 3 do 6 bodova.
![]()
+4 Zeljeznicar gostuje u Krupi i jos dva kola prije kraja pa izgube titulu a gledaj kakvu su podrsku imali u Krupi.Docekat cemo vas sa citlucanima na Barama kad budete igrali protiv Sirokog ,platit sudijama kur.ve iz istoćnog Mostara i tu ce razlika pasti na -3 ili cak i -2 a onda nam je potrebno samo da vas Tuzla ili Zeljo odrade za lijepe novce.Raspitaj se u Krupi na Vrbasu koliko su dobili love za ovaj x protiv Zelje.
Samo nemoj srati da neko priziva oduzimanje bodova. Eno jedan pitar je vec povjerovao.
Pratis i komentarises Zelju vise nego ostatak lige ukljucujuci i klub za koji navijas.Shategabri je napisao/la: ↑20 apr 2024, 23:10Što si nervozan?
Priznaj, komična, situacija
Čuj za nos ga povukao...
Pratim komplet ligu, šta je problem?!
Vjerovatno si jedan od onih koji su govorili da Zeljo nema za vode i kifle, a sada govori da kupuje tekme, a kad se spomene npr Krupa i odbijanje kupovine tekme se pravi mutav.
Nastavi i dalje pratiti Zelju, nisi jedini
Prvak NR BiH: 1946
Prvak Jugoslavije: 1972
Prvak BiH: 1998, 2001, 2002, 2010, 2012 i 2013
Kup BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 i 2018
Super kup BiH: 1998, 2000 i 2001
Dupla kruna: 2001 i 2012
Titula, kup i super kup: 2001
Kup UEFA: 1/4(1972) i 1/2(1985)
Prvak Jugoslavije: 1972
Prvak BiH: 1998, 2001, 2002, 2010, 2012 i 2013
Kup BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 i 2018
Super kup BiH: 1998, 2000 i 2001
Dupla kruna: 2001 i 2012
Titula, kup i super kup: 2001
Kup UEFA: 1/4(1972) i 1/2(1985)
- feniksptica
- Kontakt:
Jest damo sto se tad moglo premirat. Sad u ovoj situaciji da je Krupa Borac 3 Rüdigera u odbrani Krupe ne bi pomogla. Jer sad su i sudije tu.
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Ma to su ove nove tik tok generacije sto sve pisu skraceno , uzmem cesto malom telefon pa gledam i cudim se.upohaluhizugnimda je napisao/la: ↑21 apr 2024, 16:50Koji je tvoj komentar na vjecnim bord legende? Ti, kao neko ko drzi do tradicije i ima puno navijackog iskustva, bi morao imati nesto da kazes na ovo.
![]()
Npr. ne znam pisu nzm ili nez, ne mogu nmg itd.
Samo da mozak puno ne zamaraju
Nek se naše pjesme ore pjevat ćemo cijelu noć
- FKSDoGroba
- Kontakt:
Skrati ga i ti rodjomostar_mo je napisao/la: ↑21 apr 2024, 16:55Ma to su ove nove tik tok generacije sto sve pisu skraceno , uzmem cesto malom telefon pa gledam i cudim se.upohaluhizugnimda je napisao/la: ↑21 apr 2024, 16:50Koji je tvoj komentar na vjecnim bord legende? Ti, kao neko ko drzi do tradicije i ima puno navijackog iskustva, bi morao imati nesto da kazes na ovo.
![]()
Npr. ne znam pisu nzm ili nez, ne mogu nmg itd.
Samo da mozak puno ne zamaraju![]()
GOŠK je sve samo ne siguran. Slogu kući će dobiti i to jedino što se može reći da će dobiti.mostar_mo je napisao/la: ↑21 apr 2024, 16:34Malo sam gledao ovaj raspored i analizirao i cini mi se da je po meni Gosk siguran i da cw ostati u ligi jer im po meni treba jos 6 bodova koje ce sigurno natuci negdje.(Zeljeznicar kuci, Sloga kuci)