Nadam se da je to ok.
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Ma bice i ostale polako. Sta ti ja rekoh o svom slobodnom vremenu. Da se "zaba" ne bi ljutila, sad cu ja pregledat i ostale teme.geronimo je napisao/la:Jeste ok, ja novu temu ne bih otvorio (znas da sam ja stidan po tom pitanju) da nisu kolege iz spanske i engleske lige to isto uradili, vidila zaba da se konj potkiva, pa i ona digla nogu.
![]()
Pa sad "zaba" vidi da je samo njegova tema ugasena, a ostale nisu pa se buni.![]()
Sta bia sa Shimetom da se nije usrageronimo je napisao/la:I kakve sve to veze ima sa Bundesligom, jeste se brate zachatali.
![]()
Usput da citiram onu poznatu reklamu " ljudi, ljudi vrati'a se Shime "![]()
Ocekuj'mo ga uskoro, jer nije u pitanju trajni ban.
Bit ce zanimljiva, kad to nije bila? Ustvari bit ce interesantno ko ce se izboriti za mjesta od 2 do 5.el-fighter je napisao/la:Sljedeća sezona po mom mišljenju neće biti zanimljiva kao ova prethodna. Bayern se maksimalno pojačava, Wolfsi će rasprodat sve živo, Werderu otišao najbolji igrač od kojeg je zavislia igra ovog kluba, Stutgart izgubio svog najboljeg strijelca i po meni i igrača, HSV izgubio Olića, Hertha nema tim za titulu.. Jedino ako neki klub ne podivlja pa da osvoji titulu kao i Wolfsburg.
da i meni nije jasno kako ce se rasprodati Wolfsi kad ce Grafite sigurno ostati znamo da je i Miske nagovarao Dzeku da ostane tako da je i on sigurno tu sljedece sezone,Josue takodje koji je vec potpisao novi ugovor a i svi ostali osim Dzeke ce gotovo pa sigurno ostati,a ko zna ako mu se ispune uvjeti koje Dzeko zeli mozda i on na kraju krajeva ostane u Wolfsimageronimo je napisao/la:Bit ce zanimljiva, kad to nije bila? Ustvari bit ce interesantno ko ce se izboriti za mjesta od 2 do 5.el-fighter je napisao/la:Sljedeća sezona po mom mišljenju neće biti zanimljiva kao ova prethodna. Bayern se maksimalno pojačava, Wolfsi će rasprodat sve živo, Werderu otišao najbolji igrač od kojeg je zavislia igra ovog kluba, Stutgart izgubio svog najboljeg strijelca i po meni i igrača, HSV izgubio Olića, Hertha nema tim za titulu.. Jedino ako neki klub ne podivlja pa da osvoji titulu kao i Wolfsburg.![]()
Nadam se da Bayern nece pobjeci drugom vise od nekih 12,13 bodova, pa borba za opstanak, pa Hoffa ponovo sa Ibisevicem, kako ce se vratiti, hoce li biti onaj stari i on i Hoffenheim kada su jesenas blistali.
Ne znam odkud ti to da ce Wolfsburg rasprodavati, ponavljam, imaju para k'o blata i sigurno nece dopustiti da u novoj sezoni udju oslabljeni, naprotiv. Pominje se Patrik Viera, koji moze napustiti Inter bez obestecenja iako ima ugovor do 2010.
Stuttgart ce znati unovciti onih 30 mio dobijenih za Gomeza, Demba Ba je vec na putu ka Mercedes-gradu.
Pred HSV-om su velike dileme nakon odlaska Jola, sada su i pojedini igraci (Trochowski, Jansen) nesto nazadovoljni i spominje se njihov odlazak.
A za Herthuse mogu samo nasmijati, evo skoro im je i trener priznao da su imali ogromnu srecu i da je njihovo realno mjesto po kvaliteti negdje oko 10-og mjesta, kako im je situacija u klubu frustrirajuca, zesca bezparica moraju prodavati najbolje...ne bi me zacudilo da Favre predje u Hamburg.
Ovo je prvi malo iskusniji trener poslije Daum-a,Skibbe i Labbadia nisu ispunili ocekivanja(ovaj drugi malo vise od prvog),super potez Voellera,Barnetta zeli u A.Villu,a ostali ce ostati skoro sigurno imaju Schneidera(DA,ziv je)koji ce biti fit do pocetka prvenstva pa i ne moraju previse ulagati u timamerosm je napisao/la: Leverkusen - doveo je Jupp Heynckesa za novog trenera, ali kod njih postoji jedan problem zbog cega je i Labbadia napustio Leverkusen. Taj problem se naziva uprava koja daje igracima sve sto zele. Cist primjer koji je naveo Labbadia jeste taj da su se igraci kolektivno bunili kod Voellera (sportski direktor kluba) da je Labbadia povecao trening na 2 sata, a prije je trajao sat i pol. Tada je Voeller otisao kod Labbadie i naredio mu da vrati trening kao sto je bilo po starom, i tu se vidi gdje lezi problem, oni da Mourniha dovedu opet ne bih uspjeo. Kao sto najvijaci Leverkusena u njhovom forumu kazu riba smrdi od glave pa nadalje. Mislim da ce Leverkusena zadesiti ista sudbina kao i ove sezone.
Hvala Ulli na info,nego reci ti meni kad to bosanski nauci garant radi foruma naucio,svaka cast,a ko je sve zainteresovan za bilala ono iz "prve ruke" nam reci,liebe gruesse nach Munchen,und nochmal danke Ulli,danke fuer allesbayern_7 je napisao/la:ZNAJTE SVI NA FORUMU DA RIBERY MOZDA NECE OTICI A DOCI CE SNEIDER I RAFAEL IZ REALA A STO SE TICE PRANJICA TO JE BILO IZNENEDJUJUCI TRANSFER KOSTA MALO 7 MIL EURA TONI CE NAJVJEROVATNIJE OTICI ZATO STO CE BITI 4 NAPADACA
bistrikboy je napisao/la:Hvala Ulli na info,nego reci ti meni kad to bosanski nauci garant radi foruma naucio,svaka cast,a ko je sve zainteresovan za bilala ono iz "prve ruke" nam reci,liebe gruesse nach Munchen,und nochmal danke Ulli,danke fuer allesbayern_7 je napisao/la:ZNAJTE SVI NA FORUMU DA RIBERY MOZDA NECE OTICI A DOCI CE SNEIDER I RAFAEL IZ REALA A STO SE TICE PRANJICA TO JE BILO IZNENEDJUJUCI TRANSFER KOSTA MALO 7 MIL EURA TONI CE NAJVJEROVATNIJE OTICI ZATO STO CE BITI 4 NAPADACA
Svakakvih pacijenata
Moze jarane, samo moram ti priznati da cu cvajtu malo manje pratiti u narednoj sezoni, posto je FCN upao u drustvo najboljih.amerosm je napisao/la: Nego Geronimo drug sta kazes na onaj moj prijedlog da malo vise posvetimo paznje i da pisemo o "cvajti".
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.