FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Ocijenimo restoran jednog od zaštitnika sudije Mirze Kazlagica u kojem svakodnevno sjede Irfan Duric (Vlasnik restorana) i cazinski ljepotan Mirza Kazlagic. Hvala
- BegovicRamiz
- Kontakt:
H8Z7
GiS
Nirto
HordasOdMalena hvala vam braco moja na lijepim zeljama da svi zajedno budemo zivi i zdravi i docekali puno trofeja sa nasim Sarajevom
zezali se ko da veceras da damo ime
stariji se vec zove ko strijelac gola
solidna utakmica javasluk celavog skupa sa pomocnicima
- TurkishAirlines
A gdje si ti bio vcrs?NazorUso je napisao/la: ↑20 apr 2024, 23:2733 faula, svako 3 minute ti prekidao igru, psihicki te unistavao i neko prica o postavci i igri ???
Gdje nam je vrli forumas @TA da nam objasni kako je ovo dogovoreno i kako je celo dosao da odsvira za miroljubivi X ?!
A jah, nema ga, ja zaboravio da je brenin koncert veceras.
Cestitke igracima i treneru sta su prezivjeli !!!![]()

MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"
-
- Kontakt:

Niste vi ni N od navijaca, vi ste samo simpatizeri i navijaci rezultata, vagine jedne male
Kazlagicu, yebem li ti familiju balijce jedna prodana raspala, kcer da ti se za srbina uda, a sin srpkinju u kucu da ti dovede pa mira nikad ne imao sa njom, kad ih vec toliko volis papak jedan
- Kockoglavi
- Kontakt:
- hordasDoboj
- Kontakt:

Plus, statutom zabraniti dovodjenje igraca borca koji su bili dio tima u vrijeme vicinih lakrdija. Taman bio novi Safet Susic medju njima. Hrelja glumi veceg chetalja od Dodika, yebo ga babo drot u usta zvaljava !!!FKSDoGroba je napisao/la: ↑20 apr 2024, 23:49Ovo.NazorUso je napisao/la: ↑20 apr 2024, 23:2733 faula, svako 3 minute ti prekidao igru, psihicki te unistavao i neko prica o postavci i igri ???
Gdje nam je vrli forumas @TA da nam objasni kako je ovo dogovoreno i kako je celo dosao da odsvira za miroljubivi X ?!
A jah, nema ga, ja zaboravio da je brenin koncert veceras.
Cestitke igracima i treneru sta su prezivjeli !!!![]()
Lesinari fudbala slave pobjede bez casti. Ovom parolom je sve receno o tom politickom projektu milorada dodika.
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
YEBEM TE LISTICO
- FKSDoGroba
- Kontakt:
Ko je birao trenera trebao je znati kako igra rozman, igrao tako sa rijekom, igrao sa domzalama
Blok nazad, i onda presing, uzimanje lopte ii otvaranje.
Lo ga je dovodio ocito nije skontao da u ovoj ligi gdje sudije krojje utakmice, presing i oduzimanje lopte moze mačku o rep jer sudija svira faul ićna svaki kontakt i tebi kita.
E, sad, problem je sto rozman koju god formaciju igra on ihra isti nacin, ne nadajte se posjedu, igri i sl. Medjutim, najgore je sto i kad uzmemo loptu mi imamo uzasno otvaranje...pa ne kontam sta rade onda i sta uigravaju evo 8 mjeseci?
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
- skullcrusher
- Kontakt:
Sarajevo ljubavi moja...
Dans bas jeo, uzas....Nirton je napisao/la: ↑20 apr 2024, 23:52https://www.google.com/search?client=ms ... c/act/m1/2
Ocijenimo restoran jednog od zaštitnika sudije Mirze Kazlagica u kojem svakodnevno sjede Irfan Duric (Vlasnik restorana) i cazinski ljepotan Mirza Kazlagic. Hvala
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
- TurkishAirlines

Jadni Beganovic i Durakovic/Kapetanovic/Radovic likovi drze sami stranu

Sredina suplja, u momentu nam "trkaci" Hasic, Oliveira i Catakovic

Igra izbij/nabij i to ne samo vcrs nego od kad je proljetni dio poceo

Tesko se mi icemu mozemo nadati, napasti ne znamo.
Jedino pozitivno sto smo ko poceli bolje braniti prekide. Na hajr
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"
Hahahahahahahahaahahaha najjaci brat
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
Trenutno korisnika/ca: ado-hz, ajdohordas, Amidzaa, Anex, Arhitekt, BeYaZ, Bing [Bot], boki86, budzak, bvsic, casual033, Cautinho, Combattente87, Confiance, dime, edinedin, fera, Fouzi1, Fudo, Galantni, galia95, grbavicka1921, Haksss, Hazre, head88, Hrasno15, HyperOS, HZbec, insimadop, Inspiracija, James1987, JimmyPage, Kaunas, keli, Lecler, ledesma, macahz, MaroonBjelave, MaroonWhite1946, mercurial, mikimaus, mosarajvosa83, MSOZ101, muhamedhulk, napoleon72, NazorUso, NeSamSafetee, Pitar6785, plisek, Rajvosa4ever, riki46, rimljanin90, ristagrad, ronaldo99, SamoDaKazeem, seha77, selver79, Serha, skoJaa, spezial, strahmeipomisliti, svihsedamsamuraja, tajsamja, tuitamo, ubipara, umrobihzbogtebe1946, unityvillage, USB, zagorski, ŠTA_JE i 774 gosta.