FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Koga želite za trenera FK Sarajevo?

Husref Musemić
89
38%
Darko Milanič
34
14%
Miodrag Božović
4
2%
Fedja Dudić
34
14%
Neki drugi trener iz BiH ili regiona
20
9%
Samo stranac
54
23%

Ukupno glasova: 235

BordoArmy88
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la BordoArmy88 » 20 apr 2024, 14:52

BigZlatan je napisao/la:
20 apr 2024, 14:49
Kakavu je priliku sada imao Igman. Hebibović je bio sam pred golom domaće ekipe, šutirao je sa devet metara, lopta ide pored gola. :kafa:
A da igra protiv svog "voljenog FKS" zakucao bi je u samo rašlje... kreten. :guz:

Unknown14
Kontakt:

Post Postao/la Unknown14 » 20 apr 2024, 14:54

Hoće li pustiti kišobrane večeras?

NisamIsmirMirvic
Kontakt:

Post Postao/la NisamIsmirMirvic » 20 apr 2024, 15:26

Lobudaraczapamcenje je napisao/la:
20 apr 2024, 14:24
I ako je Dzekin kum, i prisustvao par svadbi i uz spomenutog se i prislepo i zapjevao i uplatio sergiju ne mora znaciti da je izraziti navijac.
Ne znam sta znaci izraziti navijac, ali vise puta je javno govorio da za njih navija. Ima i cigla na golubarniku s njegovim imenom. Ali da budem posten, njemu je realno Hajduk klub broj jedan.

MAMINHO66
Kontakt:

Post Postao/la MAMINHO66 » 20 apr 2024, 16:03

Apropos ovih rasprava oko Rozmana i podrske zadnih par stranica...

Ako smo odlucili da se trpi i podrzava nije problem, ja cu podrzati. Samo ne razumijem zasto se toliko mora ici u neke krajnosti, pa cak i izmisljati, prekrajati bliza i dalja istorija kluba.

Ja sam novi ovdje pa se moja mozda ne pika toliko, ali stari sam navijac koji ima vise staza na Kosevu nego vecina vas godina. Nisam zbog toga pametniji, samo sam iskusniji i duze pamtim. I reci cu vam da se ne sjecam da je ikad jedan trener poslije rata imao ovoliku podrsku. Reci ce sad neko imao je Vinko, Husref, Cala, ovaj onaj, jesu ali su oni imali i rezultate, bar neko vrijeme ili bar u jednom momentu, imali su kredita nekog ako nista. Lako je tad podrzavati. Ovo sad je prava podrska.

Rozman nema rezultat. Sto nema rezultat je ok, jer se i trpi da bi rezultat dosao. Problem je sto nema napretka, nema igre. Sto je jos gore mi ne da ne napredujemo, mi nazadujemo. Bolje smo igrali na pocetku Rozmanovog mandata nego sto igramo danas. To je objektivna cinjenica.

Drugo, budzet. Nikad nijedan trener, ne u istoriji Sarajeva nego u istoriji ove lige, nije imao uslove i budzet koji ima Rozman. To je isto cinjenica, svidjalo se nekome ili ne. Nezabiljezeno je u nasem fudbalu da se daje po 300 hiljada za igraca jer je trener iskazao zelju. Njemu su sve zelje ispunjene, sve je dobio sto hoce. Otpustani su i dovodjeni igraci kako je on htio. I jos je tu hiljadu stvari gdje se njemu i Ibricicu izaslo u susret.

Rezime je:

Ima podrsku, ima budzet, ima sve uslove.

Nema rezultata, nema igre, nema naznaka da ce biti bolje pod njim.

Opet cu reci, ako je odluceno da trpimo i podrzavamo ja sam tu. Trpicu i podrzavati. Samo nemojte molim vas od mene traziti da lazem sam sebe.

BigZlatan
Kontakt:

Post Postao/la BigZlatan » 20 apr 2024, 16:14

U19 izgubila od Krupe :facepalm: nek dobije Zrinjski onda opet samo + 5 za nas.

luckystrike
Kontakt:

Post Postao/la luckystrike » 20 apr 2024, 16:26

Vala ako ne mogu barem jednom u sezoni namlatiti Borca nek' se kolektivno samopoubijaju!

Nadam se da će bordo porodici pružiti večeras minimum radosti kad već u derbiju nisu mogli.

Igraj bordo bijeli!
šta šta je, je*em ti

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 20 apr 2024, 16:31

IGRAJ BORDO-BIJELI!
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 20 apr 2024, 16:37

MAMINHO66 je napisao/la:
20 apr 2024, 16:03

Ako smo odlucili da se trpi i podrzava nije problem, ja cu podrzati. Samo ne razumijem zasto se toliko mora ici u neke krajnosti, pa cak i izmisljati, prekrajati bliza i dalja istorija kluba.

Ja sam novi ovdje pa se moja mozda ne pika toliko, ali stari sam navijac koji ima vise staza na Kosevu nego vecina vas godina. Nisam zbog toga pametniji, samo sam iskusniji i duze pamtim. I reci cu vam da se ne sjecam da je ikad jedan trener poslije rata imao ovoliku podrsku. Reci ce sad neko imao je Vinko, Husref, Cala, ovaj onaj, jesu ali su oni imali i rezultate, bar neko vrijeme ili bar u jednom momentu, imali su kredita nekog ako nista. Lako je tad podrzavati. Ovo sad je prava podrska.

Rozman nema rezultat. Sto nema rezultat je ok, jer se i trpi da bi rezultat dosao. Problem je sto nema napretka, nema igre. Sto je jos gore mi ne da ne napredujemo, mi nazadujemo. Bolje smo igrali na pocetku Rozmanovog mandata nego sto igramo danas. To je objektivna cinjenica.

Drugo, budzet. Nikad nijedan trener, ne u istoriji Sarajeva nego u istoriji ove lige, nije imao uslove i budzet koji ima Rozman. To je isto cinjenica, svidjalo se nekome ili ne. Nezabiljezeno je u nasem fudbalu da se daje po 300 hiljada za igraca jer je trener iskazao zelju. Njemu su sve zelje ispunjene, sve je dobio sto hoce. Otpustani su i dovodjeni igraci kako je on htio. I jos je tu hiljadu stvari gdje se njemu i Ibricicu izaslo u susret.

Rezime je:

Opet cu reci, ako je odluceno da trpimo i podrzavamo ja sam tu. Trpicu i podrzavati. Samo nemojte molim vas od mene traziti da lazem sam sebe.
Kazes da je igra bila bolja kad je ROZMAN dosao, slazem se. Sve zelje ispunjene, najveci budzet u histori pl bh.Koliki budzet kako znas da je to tacno. Kako znas koliki je budzet borca zrinjskog. Ovo samo pitam.

Posto si rekao da je bila bolja igra kad je tek Roznan dosao, to znaci takodje igrace (3 njih plus nemanja) koje je on doveo da su dobro igrali i one koje je sklonio da ih je ispravno sklonio i da je prodaja naseg najskupljeg (i medju 3
Najboljeg) ispravna.

Protiv slobode zvjezde zelje sb jete bilo lose. Slobodu izbacili nerjeseno igrali sa zvjezdom i hom sudija unisti i remi. Bili smo bolji tim.. poredeci juce gdje zvjezda u vrapcicu ima 1-1 do 70 minute. Pobjedi zrinjdki zelju sb namuci birac itd itd

Posle tjeranja ziljkica, igra je bolja i rezultati su bolji..

To sto se Anes Krdzalic povrijedio i sto je od 8 igraca profulio sa Matanivicem neznaci da je losi od ostali koji su od 10 dovidjenja 4 fule bile

Obje utakmice protiv borca u nastavku su bile bolje od prve dvije u prvenstvu.

Protiv zelje jeste bilo katastrofalno lose, ali cinjenice su sledece da je hordama bilo zabranjeno prisustvovanje utakmici i to 3 minute orije utakmice.

Da smo go primili sa 43 m, po zemlji i da je tad Ziljkic istjeran i da je pisle te utakmice igra bila bolja..

Dalije krdzalic mehmedovic matanovic ilijev hasic julardzija djuruckivic fule nisu

Dali je celik odkrice jeste
Dali je keremach promjenom pozicije svoju igru unaprijedio jeste

Dali je Hamza procepio jeste

Dali se duljevicu daje maksimalno minutaze koju on moze iznijet da se sto brze vrati u formu jeste

Dali se polahko Renanu daje prilika da se probudi daje

Dalije potrasacu lopti najlosijoj karici od skupih igraca (koju nije rozman doveo) data sansa dovoljna da pokaze sta zna i da mu je sad receno sine klupa

Dalije promjena sistema donijela boljitak igre sa pocetka nastavka

Dali smo trebali bit u finalu kupa bh sa prikazanom igro i zasluzili smo Nije rozman kriv

Znaci zvjezda trebali smo pobjedit (igra jeste blijeda ) al bod nam je SUDIJA UZO

ZELJO SB JE PODBACAJ

I LOSA IGRA SA SLOBODOM U KUPU KOJU SMO OPET IZBACILI ZRINJSKI JEDINSTVO 1-1

Godinu ranije ispali id celija 3 ligasa

hordasDoboj
Kontakt:

Post Postao/la hordasDoboj » 20 apr 2024, 16:37

Kiše ako bude bit ce minimalno.

slika

SVI NA KOŠEVO!
Nikad neću zaboraviti riječi kapitena Biogradlića: “Upamtite, Sarajevo može biti prvak države, a može i ispasti iz lige, ali Želju uvijek treba pobijediti, jer ta nam je pobjeda najvažnija” - sjeća se Čerkić.

scudetto89
Kontakt:

Post Postao/la scudetto89 » 20 apr 2024, 16:44

**** Borac, **** Banja Luku !!!!!! :cool:

Lesinariiii plus novo sadjaniii, tople su bratske grupe, primaju ga u dupeee !!! :opaopa:

Srce na teren hocemo srce na teren !!!!! :pray:
04.10.2009 !

NajvecaRadosti
Kontakt:

Post Postao/la NajvecaRadosti » 20 apr 2024, 17:01

SVI NA KOŠEVO !!!
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!

MAMINHO66
Kontakt:

Post Postao/la MAMINHO66 » 20 apr 2024, 17:30

Pitar6785 je napisao/la:
20 apr 2024, 16:37
MAMINHO66 je napisao/la:
20 apr 2024, 16:03

Rezime je:

Kazes da je igra bila bolja kad je ROZMAN dosao, slazem se. Sve zelje ispunjene, najveci budzet u histori pl bh.Koliki budzet kako znas da je to tacno. Kako znas koliki je budzet borca zrinjskog. Ovo samo pitam.

Posto si rekao da je bila bolja igra kad je tek Roznan dosao, to znaci takodje igrace (3 njih plus nemanja) koje je on doveo da su dobro igrali i one koje je sklonio da ih je ispravno sklonio i da je prodaja naseg najskupljeg (i medju 3
Najboljeg) ispravna.

Protiv slobode zvjezde zelje sb jete bilo lose. Slobodu izbacili nerjeseno igrali sa zvjezdom i hom sudija unisti i remi. Bili smo bolji tim.. poredeci juce gdje zvjezda u vrapcicu ima 1-1 do 70 minute. Pobjedi zrinjdki zelju sb namuci birac itd itd

Posle tjeranja ziljkica, igra je bolja i rezultati su bolji..

To sto se Anes Krdzalic povrijedio i sto je od 8 igraca profulio sa Matanivicem neznaci da je losi od ostali koji su od 10 dovidjenja 4 fule bile

Obje utakmice protiv borca u nastavku su bile bolje od prve dvije u prvenstvu.

Protiv zelje jeste bilo katastrofalno lose, ali cinjenice su sledece da je hordama bilo zabranjeno prisustvovanje utakmici i to 3 minute orije utakmice.

Da smo go primili sa 43 m, po zemlji i da je tad Ziljkic istjeran i da je pisle te utakmice igra bila bolja..

Dalije krdzalic mehmedovic matanovic ilijev hasic julardzija djuruckivic fule nisu

Dali je celik odkrice jeste
Dali je keremach promjenom pozicije svoju igru unaprijedio jeste

Dali je Hamza procepio jeste

Dali se duljevicu daje maksimalno minutaze koju on moze iznijet da se sto brze vrati u formu jeste

Dali se polahko Renanu daje prilika da se probudi daje

Dalije potrasacu lopti najlosijoj karici od skupih igraca (koju nije rozman doveo) data sansa dovoljna da pokaze sta zna i da mu je sad receno sine klupa

Dalije promjena sistema donijela boljitak igre sa pocetka nastavka

Dali smo trebali bit u finalu kupa bh sa prikazanom igro i zasluzili smo Nije rozman kriv

Znaci zvjezda trebali smo pobjedit (igra jeste blijeda ) al bod nam je SUDIJA UZO

ZELJO SB JE PODBACAJ

I LOSA IGRA SA SLOBODOM U KUPU KOJU SMO OPET IZBACILI ZRINJSKI JEDINSTVO 1-1

Godinu ranije ispali id celija 3 ligasa
Prijatelju, ja ne mogu nikako da pohvatam ovaj tvoj post. Nemoj se ljutiti. Tri sam puta procitao i ne razumijem. Mozda je do mene. Uglavnom, rekao sam sta mislim. Ovo za budzet nije tajna, javni su podaci koliko smo platili za kojeg igraca, a koliko drugi. Za plate se isto manje-vise zna, ali eto to nisam navodio. Najveci je budet ubjedljivo ovaj Rozmanov, nije nijedan trener veci imao. Ima i podrsku, ima sve sto jednom treneru treba. Rezultati to ne prate, ali ni igra. Ne vidim razlog da vjerujem da ce se nesto poboljsati, mogu se samo nadati uprkos onome sto vidim na terenu. Zivio.

NazorUso
Kontakt:

Post Postao/la NazorUso » 20 apr 2024, 17:32

E cuj mirza je gradsko dijete 🤣 yebote zivot i to nekome referenca u 21. stoljecu ?! I Faco je gradsko dijete, daj ga bar za sportskog direktora !
I ne zasluzujemo nista bolje od nasmrkanog, lojavog "gradskog djeteta"...
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC

nokee
Kontakt:

Post Postao/la nokee » 20 apr 2024, 17:46

MAMINHO66 je napisao/la:
19 apr 2024, 22:16
nokee je napisao/la:
19 apr 2024, 22:04
MAMINHO66 je napisao/la:
19 apr 2024, 21:58
Ovaj Velez igra atomski fudbal u odnosu na nas. Nekakvi Prsesi i Vehabovici im nose igru. Tesko da ima igraca na plati vecoj od 5-6 milja maraka.
Da mi je vidjeti koje vi utakmice gledate i kakav crni atomski fudbal? Jedva dobije nekakvu Zvijezdu na svom terenu. U egalu do pred kraj utakmice. Jedino ako gledate utakmice na rezultatti. com
Ima itekako plata i u Velezu, ali napravila se slika da samo mi dajemo nekakve plate. Bas se pitam koliko ima Bradaric ili Toni Sunjic u Zrinjskom..
Pravo da ti kazem, ja ne znam sta ti gledas. Velez citavu sezonu igra bolje od nas i sasvim zasluzeno su ispred nas na tabeli. I ne, ne daje niko u ligi plate kao mi, niti iko trosi na obestecenja kao mi. Ni blizu.
Prijatelju, necu se raspravljati s tobom. Ja ono sto gledam, totalno objektivno je da je Velez tu negdje s nama, znaci igraju toplo hladno. Ako si vec gledao utakmicu protiv Zvijezde, i to ti je top.. onda evo ne znam, ne gledamo isti sport.

NisamIsmirMirvic
Kontakt:

Post Postao/la NisamIsmirMirvic » 20 apr 2024, 17:52

MAMINHO66 je napisao/la:
20 apr 2024, 17:30
Prijatelju, ja ne mogu nikako da pohvatam ovaj tvoj post. Nemoj se ljutiti. Tri sam puta procitao i ne razumijem.
:rol: :rol: :rol:

To je nas pitar6785 i njegov tok misli, avangardni stil pisanja koji rijetki razumiju u potpunosti. Naviknuces se s vremenom. Upoznace tebe on sa Penisom, Sehinovicem, Jorgandzijom, Keremachom itd.

Jadnimi
Kontakt:

Post Postao/la Jadnimi » 20 apr 2024, 17:55

BigZlatan je napisao/la:
20 apr 2024, 16:14
U19 izgubila od Krupe :facepalm: nek dobije Zrinjski onda opet samo + 5 za nas.
Ćuj od Krupe, zar nisu oni loši ove godine

Aduka87
Kontakt:

Post Postao/la Aduka87 » 20 apr 2024, 18:07

Bgm priblizi se Zrinjski na -4 Borcu, veceras samo pametno i hladne glave.
| SARAJEVO SIAMO NOI |

YEBEM TE LISTICO

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 20 apr 2024, 18:12

Aduka87 je napisao/la:
20 apr 2024, 18:07
Bgm priblizi se Zrinjski na -4 Borcu, veceras samo pametno i hladne glave.
Teško je biti hladne glave kad je Kazlagic tu a znas da ce im morati nesto pogurat zbog tih samo -4.

Vuce na x najviše ,nadamo se pobjedi.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

mnon46
Kontakt:

Post Postao/la mnon46 » 20 apr 2024, 18:13

Daj Bože da ovo na dobro izađe, Zrinjski im za petama, ćelavi uhljup sudi... Samo pametno i jako!
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.

Lucas
Kontakt:

Post Postao/la Lucas » 20 apr 2024, 18:14

napoleon72 je napisao/la:
20 apr 2024, 11:13
skoJaa je napisao/la:
20 apr 2024, 11:10
napoleon72 je napisao/la:
20 apr 2024, 10:55

Dokle cemo spinovat i lagat, a?
Standardno kod nas, kada se nekome natovare na kosti, nema popuštanja.
Mirza imao PPG 1.65 u 17 utakmica, pokojni Jesic 1.81 u 16 utakmica. I imaju obraza govorit da smo s Mirzom imali najbolju polusezonu u zadnjih X godina. Kako jbt? :rol: :rol:
Ruku na srce, za polusezonu je imao samo dvije greške. Zrinjski u prvoj utakmici, sto mu se i moze progledati kroz prste (kvalitet Zrinjskog, teren gdje nikad nismo igrali kao domacini) i Torpedo na kraju, za sta nema opravdanja. Sve između je bilo dobro, onaj derbi 2:2 bi vjerovatno pobjedili da je on bio na klupi.

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Guest1945, Haksss, hibrid, keli, napoleon72, OsmanhodzicBuco, Posejdon, r3m1, ubipara i 65 gostiju.