A da igra protiv svog "voljenog FKS" zakucao bi je u samo rašlje... kreten.

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Ne znam sta znaci izraziti navijac, ali vise puta je javno govorio da za njih navija. Ima i cigla na golubarniku s njegovim imenom. Ali da budem posten, njemu je realno Hajduk klub broj jedan.Lobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑20 apr 2024, 14:24I ako je Dzekin kum, i prisustvao par svadbi i uz spomenutog se i prislepo i zapjevao i uplatio sergiju ne mora znaciti da je izraziti navijac.
Kazes da je igra bila bolja kad je ROZMAN dosao, slazem se. Sve zelje ispunjene, najveci budzet u histori pl bh.Koliki budzet kako znas da je to tacno. Kako znas koliki je budzet borca zrinjskog. Ovo samo pitam.MAMINHO66 je napisao/la: ↑20 apr 2024, 16:03Apropos ovih rasprava oko Rozmana i podrske zadnih par stranica...
Ako smo odlucili da se trpi i podrzava nije problem, ja cu podrzati. Samo ne razumijem zasto se toliko mora ici u neke krajnosti, pa cak i izmisljati, prekrajati bliza i dalja istorija kluba.
Ja sam novi ovdje pa se moja mozda ne pika toliko, ali stari sam navijac koji ima vise staza na Kosevu nego vecina vas godina. Nisam zbog toga pametniji, samo sam iskusniji i duze pamtim. I reci cu vam da se ne sjecam da je ikad jedan trener poslije rata imao ovoliku podrsku. Reci ce sad neko imao je Vinko, Husref, Cala, ovaj onaj, jesu ali su oni imali i rezultate, bar neko vrijeme ili bar u jednom momentu, imali su kredita nekog ako nista. Lako je tad podrzavati. Ovo sad je prava podrska.
Rozman nema rezultat. Sto nema rezultat je ok, jer se i trpi da bi rezultat dosao. Problem je sto nema napretka, nema igre. Sto je jos gore mi ne da ne napredujemo, mi nazadujemo. Bolje smo igrali na pocetku Rozmanovog mandata nego sto igramo danas. To je objektivna cinjenica.
Drugo, budzet. Nikad nijedan trener, ne u istoriji Sarajeva nego u istoriji ove lige, nije imao uslove i budzet koji ima Rozman. To je isto cinjenica, svidjalo se nekome ili ne. Nezabiljezeno je u nasem fudbalu da se daje po 300 hiljada za igraca jer je trener iskazao zelju. Njemu su sve zelje ispunjene, sve je dobio sto hoce. Otpustani su i dovodjeni igraci kako je on htio. I jos je tu hiljadu stvari gdje se njemu i Ibricicu izaslo u susret.
Rezime je:
Ima podrsku, ima budzet, ima sve uslove.
Nema rezultata, nema igre, nema naznaka da ce biti bolje pod njim.
Opet cu reci, ako je odluceno da trpimo i podrzavamo ja sam tu. Trpicu i podrzavati. Samo nemojte molim vas od mene traziti da lazem sam sebe.
Prijatelju, ja ne mogu nikako da pohvatam ovaj tvoj post. Nemoj se ljutiti. Tri sam puta procitao i ne razumijem. Mozda je do mene. Uglavnom, rekao sam sta mislim. Ovo za budzet nije tajna, javni su podaci koliko smo platili za kojeg igraca, a koliko drugi. Za plate se isto manje-vise zna, ali eto to nisam navodio. Najveci je budet ubjedljivo ovaj Rozmanov, nije nijedan trener veci imao. Ima i podrsku, ima sve sto jednom treneru treba. Rezultati to ne prate, ali ni igra. Ne vidim razlog da vjerujem da ce se nesto poboljsati, mogu se samo nadati uprkos onome sto vidim na terenu. Zivio.Pitar6785 je napisao/la: ↑20 apr 2024, 16:37Kazes da je igra bila bolja kad je ROZMAN dosao, slazem se. Sve zelje ispunjene, najveci budzet u histori pl bh.Koliki budzet kako znas da je to tacno. Kako znas koliki je budzet borca zrinjskog. Ovo samo pitam.MAMINHO66 je napisao/la: ↑20 apr 2024, 16:03Apropos ovih rasprava oko Rozmana i podrske zadnih par stranica...
Ako smo odlucili da se trpi i podrzava nije problem, ja cu podrzati. Samo ne razumijem zasto se toliko mora ici u neke krajnosti, pa cak i izmisljati, prekrajati bliza i dalja istorija kluba.
Ja sam novi ovdje pa se moja mozda ne pika toliko, ali stari sam navijac koji ima vise staza na Kosevu nego vecina vas godina. Nisam zbog toga pametniji, samo sam iskusniji i duze pamtim. I reci cu vam da se ne sjecam da je ikad jedan trener poslije rata imao ovoliku podrsku. Reci ce sad neko imao je Vinko, Husref, Cala, ovaj onaj, jesu ali su oni imali i rezultate, bar neko vrijeme ili bar u jednom momentu, imali su kredita nekog ako nista. Lako je tad podrzavati. Ovo sad je prava podrska.
Rozman nema rezultat. Sto nema rezultat je ok, jer se i trpi da bi rezultat dosao. Problem je sto nema napretka, nema igre. Sto je jos gore mi ne da ne napredujemo, mi nazadujemo. Bolje smo igrali na pocetku Rozmanovog mandata nego sto igramo danas. To je objektivna cinjenica.
Drugo, budzet. Nikad nijedan trener, ne u istoriji Sarajeva nego u istoriji ove lige, nije imao uslove i budzet koji ima Rozman. To je isto cinjenica, svidjalo se nekome ili ne. Nezabiljezeno je u nasem fudbalu da se daje po 300 hiljada za igraca jer je trener iskazao zelju. Njemu su sve zelje ispunjene, sve je dobio sto hoce. Otpustani su i dovodjeni igraci kako je on htio. I jos je tu hiljadu stvari gdje se njemu i Ibricicu izaslo u susret.
Rezime je:
Ima podrsku, ima budzet, ima sve uslove.
Nema rezultata, nema igre, nema naznaka da ce biti bolje pod njim.
Opet cu reci, ako je odluceno da trpimo i podrzavamo ja sam tu. Trpicu i podrzavati. Samo nemojte molim vas od mene traziti da lazem sam sebe.
Posto si rekao da je bila bolja igra kad je tek Roznan dosao, to znaci takodje igrace (3 njih plus nemanja) koje je on doveo da su dobro igrali i one koje je sklonio da ih je ispravno sklonio i da je prodaja naseg najskupljeg (i medju 3
Najboljeg) ispravna.
Protiv slobode zvjezde zelje sb jete bilo lose. Slobodu izbacili nerjeseno igrali sa zvjezdom i hom sudija unisti i remi. Bili smo bolji tim.. poredeci juce gdje zvjezda u vrapcicu ima 1-1 do 70 minute. Pobjedi zrinjdki zelju sb namuci birac itd itd
Posle tjeranja ziljkica, igra je bolja i rezultati su bolji..
To sto se Anes Krdzalic povrijedio i sto je od 8 igraca profulio sa Matanivicem neznaci da je losi od ostali koji su od 10 dovidjenja 4 fule bile
Obje utakmice protiv borca u nastavku su bile bolje od prve dvije u prvenstvu.
Protiv zelje jeste bilo katastrofalno lose, ali cinjenice su sledece da je hordama bilo zabranjeno prisustvovanje utakmici i to 3 minute orije utakmice.
Da smo go primili sa 43 m, po zemlji i da je tad Ziljkic istjeran i da je pisle te utakmice igra bila bolja..
Dalije krdzalic mehmedovic matanovic ilijev hasic julardzija djuruckivic fule nisu
Dali je celik odkrice jeste
Dali je keremach promjenom pozicije svoju igru unaprijedio jeste
Dali je Hamza procepio jeste
Dali se duljevicu daje maksimalno minutaze koju on moze iznijet da se sto brze vrati u formu jeste
Dali se polahko Renanu daje prilika da se probudi daje
Dalije potrasacu lopti najlosijoj karici od skupih igraca (koju nije rozman doveo) data sansa dovoljna da pokaze sta zna i da mu je sad receno sine klupa
Dalije promjena sistema donijela boljitak igre sa pocetka nastavka
Dali smo trebali bit u finalu kupa bh sa prikazanom igro i zasluzili smo Nije rozman kriv
Znaci zvjezda trebali smo pobjedit (igra jeste blijeda ) al bod nam je SUDIJA UZO
ZELJO SB JE PODBACAJ
I LOSA IGRA SA SLOBODOM U KUPU KOJU SMO OPET IZBACILI ZRINJSKI JEDINSTVO 1-1
Godinu ranije ispali id celija 3 ligasa
Prijatelju, necu se raspravljati s tobom. Ja ono sto gledam, totalno objektivno je da je Velez tu negdje s nama, znaci igraju toplo hladno. Ako si vec gledao utakmicu protiv Zvijezde, i to ti je top.. onda evo ne znam, ne gledamo isti sport.MAMINHO66 je napisao/la: ↑19 apr 2024, 22:16Pravo da ti kazem, ja ne znam sta ti gledas. Velez citavu sezonu igra bolje od nas i sasvim zasluzeno su ispred nas na tabeli. I ne, ne daje niko u ligi plate kao mi, niti iko trosi na obestecenja kao mi. Ni blizu.nokee je napisao/la: ↑19 apr 2024, 22:04Da mi je vidjeti koje vi utakmice gledate i kakav crni atomski fudbal? Jedva dobije nekakvu Zvijezdu na svom terenu. U egalu do pred kraj utakmice. Jedino ako gledate utakmice na rezultatti. com
Ima itekako plata i u Velezu, ali napravila se slika da samo mi dajemo nekakve plate. Bas se pitam koliko ima Bradaric ili Toni Sunjic u Zrinjskom..
Teško je biti hladne glave kad je Kazlagic tu a znas da ce im morati nesto pogurat zbog tih samo -4.
Ruku na srce, za polusezonu je imao samo dvije greške. Zrinjski u prvoj utakmici, sto mu se i moze progledati kroz prste (kvalitet Zrinjskog, teren gdje nikad nismo igrali kao domacini) i Torpedo na kraju, za sta nema opravdanja. Sve između je bilo dobro, onaj derbi 2:2 bi vjerovatno pobjedili da je on bio na klupi.napoleon72 je napisao/la: ↑20 apr 2024, 11:13Mirza imao PPG 1.65 u 17 utakmica, pokojni Jesic 1.81 u 16 utakmica. I imaju obraza govorit da smo s Mirzom imali najbolju polusezonu u zadnjih X godina. Kako jbt?![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Guest1945, Haksss, hibrid, keli, napoleon72, OsmanhodzicBuco, Posejdon, r3m1, ubipara i 65 gostiju.