Samo čakije da ponesu, ako bude trebalo sudiju odraditi. Moj savjet.

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Samo čakije da ponesu, ako bude trebalo sudiju odraditi. Moj savjet.
TurkishAirlines je napisao/la: ↑20 apr 2024, 11:14Od Varesanovica nista nisi ni ocekivao, od ovoga kule i gradove. Dobio sve sto je trazio i treba sad da se ova dvojica razlikuju u pustenoj utakmici protiv Igmane.napoleon72 je napisao/la: ↑20 apr 2024, 10:55TurkishAirlines je napisao/la: ↑20 apr 2024, 09:58
I ove ublehe imaju bolje rezultate od trenutnih ubleha koje su imale dalekovise para na raspolaganju i najbitnije slobode
![]()
Dokle cemo spinovat i lagat, a?
Ma hajte molim vas.
Što više to bolje
9 ulaznica za večeras. Svi na Koševo, ali na stadion, ne u dvoranu !
Jes, bas se sve s namjerom radi. A nisu krivi trener i igraci zbog nonsalantne igre, qurcobolje preplacenih manekena, nesposobnosti trenera da iste vodi i sportskog direktora izrazitog navijaca komsijaLobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑20 apr 2024, 13:08Sve se ovo s namjerom radi. Da se raja ohladi, da pocne polarizacija navijaca. Idealno pojedincima veceras vidjeti poraz “voljenog” im kluba._weella_ je napisao/la: ↑20 apr 2024, 10:53Počelo skretanje s teme, utakmica večeras ide odmah deseta tema, trener, igrač hu ha, da malo ovi što odu jednom godišnje i to ako se Evropa igra, malo dodju do izrazaja da se i njihovo mišljenje vidi i uvaži.
Treba doć, smrznut se, platit članarinu, kupit godišnju pa onda komentarisati ko će biti trener, direktor, selektor.
Iz dnevnog boravka pored televizije, može se samo komentarisati jel HD ili obična slika i kakav je komentator.
Nego, veceras. 20:45, sta ces drugo raditi. Ides gdje idu svi. Vidis parking pun, reflektori gore, tvoja bordo raja je tu. Vise je postalo uobicajno, zar se neko premislja?
obaveza, duznost, lojalnost!
Nije moze, nego treba.
Posto su javili kisu veceras, siguran sam u pobjedu.
@aduka dobar avatar
De nemoj bgti.Lobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑20 apr 2024, 14:24I ako je Dzekin kum, i prisustvao par svadbi i uz spomenutog se i prislepo i zapjevao i uplatio sergiju ne mora znaciti da je izraziti navijac.
Znam sta se slijedece naglasava par mjeseci.
Strpi se godinu i jos jednu. Iducu necemo biti zadovoljni s cetvrtim mjestom normalno.
I ovu godinu trebamo osigurati evropu i u njoj sto dalje i bolje odigrati. Po tome suditi Rozmanu i ostalima.
Sada nesto potencirati a uzimati sve cinjenicu u obzir od lige, drzave i sudjenja je apsurdno.
Manipulativno i nekorektno i jbg, ljuti se, ali zlonamjerno.
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], atomskaNavika, MrPink i 42 gosta.