Jako dobar potez slanje Pacheca na posudbu, trebali su to uraditi još ranije.
Prvo igra u jednoj od engleskih ekipa gdje će se polahko navikavati na englesku igru, on ima osjećaj za go i vrlo dobru tehniku i brzinu. Sve što mu je potrebno jeste da ojača u duel igri, gdje je slab.
Drugo, baš kao što Fera reče, da je otišao u neku špansku ekipu, ne bi se više ni vratio.
Treće, još je kasa dodatno oslobođena. Svia mi se kako King razmišlja. U vrijeme Rafe nismo imalo za njegovih 5 godina vladavine ovoliko posuđenih igrača kao kod Kinga u jednoj. Slijedi se politika ostalih velikoh klubova EPL, samo što mi do sada nikad nismo posuđivali igrače osim Trenmareu.
Zaboravili ste da je i Brad Jones, naš drugi golman, poslan na posudbu u Derby County. Tako da se praktično već sada vrši čistka i oslobađa se kasa.
Dragi reeds sezona izgubljena
Na kraju ćemo biti četvrti vjeruj mi

ključna su naredna tri kola

imamo priliku doći na -5 od LP u naredna dva kola. Čuo sam da je rasulo u svlačionici Cityija, a sada igraju protiv Sunderlanda. Ne treba nikako zaboraviti koliko navijača a i igrača Uniteda igra u Sunderlandu. Neka im oduzmu dva boda, a onda kao takvi dolaze na Anfield da ih zgazimo

There got to be something for Liverpool big number nine ...