ako je po ovoj perutnini ptuj mi smo vec poso zavrsili u polufinalu i ovako i onako

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Napisao je razgovori sa Naggyem su konkretni, može se zamisliti povratak u Bayern. No čeka se njegovo pristanak. I da je bio kandidat br. 1.
Probaj citati sa razumijevanjem pa ce ti biti lakse
Nemam razumjevanja za lažove.
Julian Nagelsmann's new DFB contract includes a break clause in case of an elimination in the group stage of the Euros. Nagelsmann would then be released and the DFB wouldn't have to pay his salary for the remainder of his contract.
Nije baljezgao nego ne znas citati ili ne znas engleski.
Gdje si Englez nisam te prepoznao.Florian Plettenberg :
However, Nagelsmann is supposed to become the new coach of FC Bayern!
Istina, samo nisam nikada dokučio zbog čega. Da li što je na početku karijere igrao za sechziegere ili što je slavu stekao igrajući za Werder, koji su tih godina bili najveći rival Bayernu. Ili baš otkada je došao u Lever i doživio tu i tamo laskavu titulu vječitog drugog.coelho41 je napisao/la: ↑19 apr 2024, 11:57ali ja mislim da ne postoji osoba na svijetu koja mrzi bayu kao što to efikasno čini rudi voller, od transfera koje je zabranio još prije 20 godina nakon ballacka, ze roberta i lucia, lično se pobrinuo da nijedan talenat leverkusena više ne vidi bayern, evo izgleda i trenere nam počeo skidat, mnijem da će i xabiju, kada za to dođe vrijeme, platiti privatni avion na pregovore u madrid, samo da zaobiđe bayern![]()
Tako je stari, u zadnjih 25 godina nije viđeno onakvo lice Bayerna. Bljuzga od igre, ali kompaktno i bez šansi protivniku, uz pokoji ubod naprijed, vrhunska taktička igra koja ne uživa u ljepoti.
It's true that Bayern discussed Zinedine Zidane internally as a candidate, but that was weeks ago. At the moment, there's no direct contact with Zidane to discuss over a contract or a project. It was just an internal discussion at the club [@FabrizioRomano]
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.