Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

reds_forever
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la reds_forever » 24 mar 2011, 20:42

Dirk je napisao/la:http://www.liverpoolfc.tv/news/latest-n ... rwich-loan

Znaci ako hocemo neke promjene, prvo se moraju sasjeci ovi losi potezi, jer ja vjerujem da se on nece ni vratiti vise, umjesto da sada dobije priliku kada nema Gerrarda i nemamo bas velike izglede za evropu oni njega na posudbu ... da je u Arsenalu vec sada bi bio prvotimac !
:o Ova vijest me strasno razocarala :( :( Ne znamo mi raditi sa ovim mladim igracima, a da znamo, ne bi sad morali gledati u timu neke koji to ne zasluzuju :roll:
After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '

"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger

Han!$;Lfc
Kontakt:

Post Postao/la Han!$;Lfc » 24 mar 2011, 20:46

Pacheco , Suso , Rahem(Dobro ovaj je malo mlađi) itd itd. sve mladi igrači kao što svi govorite već bi svi oni u prvoj postavi u Arsenal igrali pa zašto ne dobiju bar malo šanse ?
YOU'LL NEVER WALK ALONE

Dirk
Kontakt:

Post Postao/la Dirk » 24 mar 2011, 21:45

Han!$;Lfc je napisao/la:Pacheco , Suso , Rahem(Dobro ovaj je malo mlađi) itd itd. sve mladi igrači kao što svi govorite već bi svi oni u prvoj postavi u Arsenal igrali pa zašto ne dobiju bar malo šanse ?
Vidi svi znamo da je Pacheco vrhunski majstor , ali LFC nema tu viziju sa mladim igracima, rado bi ti odgovorio na ovo pitanje ali ne znam sta da kazem ... Arsenal daje priliku mladjim igracima i to je nesto fantasticno dok kod nas, na preste mozes nabrojati mlade igrece koji igraju za LFC u zadnjih par godina ... ;)
Rafa Benitez : " Ja sam jedan celavi idiot, koji je dosao na svijet da bi se igrao sa velikim klubovima i od njih napravio nizerazredne. Do sada sam vodio dva takva kluba, Liverpool i Inter i uspio sam u namjeri da ih dobro upropastim."

polga
Kontakt:

Post Postao/la polga » 24 mar 2011, 21:55

A da se nekad ne zapitate da li ti momci imaju potencijala i dovoljno iskustva i hrabrosti igrati u prvom timu, i da li se dovoljno trude na treninzima, gdje se zapravo i odreduju igraci za narednu utakmicu?

Slicna stvar je bila sa Babelom. Sansu nije dobijao kod Rafe, ni kod Hodgsona, ni kod Kennya, ni kod van Maarvijka. Pa u cemu je onda problem, Ryane?

OK, slazem se za Pacheca, svako mora dobiti sansu, bez obzira na bilo kakvo stanje, jer ako zelis vidjeti kakav je igrac, bez dobijanja sansi, normalno je da neces ni znati kakav je. On je krenuo dobijati sansu kod Rafe, ako se neko sjeca, odigrao je dosta dobrih 15-ak minuta protiv Fiorentine na Anfieldu, i vjerujem da bi mu on poceo dosta vise davati sansu naredne sezone, da je naravno ostao menadzer ovoga kluba.

Ovo ljeto ce biti kljucno za njega. Sada treba da pokaze ono najbolje od sebe u Norwichu, te ako se pokaze u odlicnom izdanju, apsolutno mu se mora dati sansa da makar zaigra. Vjerovatno ce sa klubom proci i pripreme ovo ljeto.

Rezerve trenutno igraju mini-derby sa Evertonom, na punom Kopu. Trenutno je 2:2, i momci igraju dosta dobro. Inace, strijelci su Suso i Saric.
''Why do you think your moves are so grand and noble and I'm always the idiot piece of shit!''

Dirk
Kontakt:

Post Postao/la Dirk » 24 mar 2011, 22:21

A dali se ti zapitas kako mladji igraci od njega vec sada dolaze u prvi plan u drugim ekipama i vec su na sebe privukli veliku paznju.A kako ce steci iskustvo i sve ostalo ako ne igra, treba mu dati sansu sa 17 - 18 godina, a ne sa 24 da debituje ;)
Rafa Benitez : " Ja sam jedan celavi idiot, koji je dosao na svijet da bi se igrao sa velikim klubovima i od njih napravio nizerazredne. Do sada sam vodio dva takva kluba, Liverpool i Inter i uspio sam u namjeri da ih dobro upropastim."

polga
Kontakt:

Post Postao/la polga » 24 mar 2011, 22:27

Dirk je napisao/la:A dali se ti zapitas kako mladji igraci od njega vec sada dolaze u prvi plan u drugim ekipama i vec su na sebe privukli veliku paznju.A kako ce steci iskustvo i sve ostalo ako ne igra, treba mu dati sansu sa 17 - 18 godina, a ne sa 24 da debituje ;)
OK, slazem se za Pacheca, svako mora dobiti sansu, bez obzira na bilo kakvo stanje, jer ako zelis vidjeti kakav je igrac, bez dobijanja sansi, normalno je da neces ni znati kakav je. On je krenuo dobijati sansu kod Rafe, ako se neko sjeca, odigrao je dosta dobrih 15-ak minuta protiv Fiorentine na Anfieldu, i vjerujem da bi mu on poceo dosta vise davati sansu naredne sezone, da je naravno ostao menadzer ovoga kluba.
Procitaj cijeli tekst, a ne samo prvi red. I kakvim drugim ekipama, covjece, samo Arsenal, u Engleskoj Ligi, daje sansu mladim igracima od rane dobi. I sta bude, ja osim Wilsherea ove sezone, Walcotta i Fabregasa, ne vidim nikakve igrace koji su bas potekli u Arsenalu, i koji sada vode tu ekipu, te koji spadaju u jedne od najboljih igraca svijeta.

Ali kao sto sam napisao, mislim da Pacheco mora dobiti sansu, ako nista, da ga mi vidimo dvije-tri utakmice na djelu, te da procjenimo da li moze biti u ekipi i naredne sezone.
''Why do you think your moves are so grand and noble and I'm always the idiot piece of shit!''

Dirk
Kontakt:

Post Postao/la Dirk » 24 mar 2011, 22:31

Mislim na Arsenal kroz prethodne godine pa i ove sezone ima igraca koji su dobili priliku, oni kad posalju igraca na posudbu i vrate ga i on igra, dok kod nas jeli otisao na posudbu vise i ne cujes za njega ... ;)

polga
Kontakt:

Post Postao/la polga » 24 mar 2011, 22:35

Dirk je napisao/la:Mislim na Arsenal kroz prethodne godine pa i ove sezone ima igraca koji su dobili priliku, oni kad posalju igraca na posudbu i vrate ga i on igra, dok kod nas jeli otisao na posudbu vise i ne cujes za njega ... ;)
A jbg, tako je bilo nekad, i pocetak ovoga novoga od januara. Valjda i kod nas sada, sa ovim slanjem Pacheca, pocne to nekakvo testiranje igraca.

Prvo ga pogledas i vidis da li ima potencijala, onda ga posaljes na posudbu, do dvije u Championship, ili jos bolje, u neki klub iz drugog dijela tabele u Premiershipu, tu neka pokaze sta zna, i onda klub moze vidjeti na cemu je sa njim.

Dirk
Kontakt:

Post Postao/la Dirk » 24 mar 2011, 22:42

polga je napisao/la:
Dirk je napisao/la:Mislim na Arsenal kroz prethodne godine pa i ove sezone ima igraca koji su dobili priliku, oni kad posalju igraca na posudbu i vrate ga i on igra, dok kod nas jeli otisao na posudbu vise i ne cujes za njega ... ;)
A jbg, tako je bilo nekad, i pocetak ovoga novoga od januara. Valjda i kod nas sada, sa ovim slanjem Pacheca, pocne to nekakvo testiranje igraca.

Prvo ga pogledas i vidis da li ima potencijala, onda ga posaljes na posudbu, do dvije u Championship, ili jos bolje, u neki klub iz drugog dijela tabele u Premiershipu, tu neka pokaze sta zna, i onda klub moze vidjeti na cemu je sa njim.
Ja se iskreno nadam da se promjenila ta teorija sa mladim igracima, i da ce se Pacheco vratiti na Anfieldu ... Iako sam dojma da u ovoj ekipi sada Pacheco moze igrati !

mighty_reds
Kontakt:

Post Postao/la mighty_reds » 25 mar 2011, 01:29

ne mogu da vjerujem za Pacheca dobro je za posudbu ali se nadam da ce se vratiti...meni je kriminalno ove sezone nemamo lijeve strane citave i nijedan ama nijedan igrac nije iz akademije dobio sansu da proba po toj strani...Robinson,Ince,Pacheco pa i Sterling mogu igrati po toj strani i nisu sigurno gori od Maxija,Jovanovica ili Koncheskog gluho bilo..eno u Arsenalu jednom ko sto kaze @Dirk igraju takvi igraci uveliko

Igra Wilshere a tu je Rosicky,igrao je Toure dok je tu bio Campbell,igrao je Song (koji je prije 3 godine bio katastrofa niko cuo nije za njega) pored Gilberta Silve.Mi smo imali Plessisa na toj poziciji ali nije igrao (5 mozda nastupa u dvije godine) a imao je jednak potencijal kao i Song.

Mislim sezona je ionako izgubljena zasto se ne pokusava sa mladjim igracima :?
The status of being a Liverpool player keeps our players motivated.'
- Bill Shankly

R.I.P. Haris Arapović (hary_ynwa) You'll never walk alone

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 25 mar 2011, 10:38

ja mislim da ako je pacheco dovoljno dobar i ako se dokaze kenny ce ga vratiti u liverpool. bolje je po meni da ga posalju ovako negdje u englesku nego da su ga slali na posudbu u spaniju. odatle se sigurno ne bi vratio.
You are someone else I am still right here

Rizah
Kontakt:

Post Postao/la Rizah » 25 mar 2011, 11:46

Jako dobar potez slanje Pacheca na posudbu, trebali su to uraditi još ranije.
Prvo igra u jednoj od engleskih ekipa gdje će se polahko navikavati na englesku igru, on ima osjećaj za go i vrlo dobru tehniku i brzinu. Sve što mu je potrebno jeste da ojača u duel igri, gdje je slab.
Drugo, baš kao što Fera reče, da je otišao u neku špansku ekipu, ne bi se više ni vratio.
Treće, još je kasa dodatno oslobođena. Svia mi se kako King razmišlja. U vrijeme Rafe nismo imalo za njegovih 5 godina vladavine ovoliko posuđenih igrača kao kod Kinga u jednoj. Slijedi se politika ostalih velikoh klubova EPL, samo što mi do sada nikad nismo posuđivali igrače osim Trenmareu.

Zaboravili ste da je i Brad Jones, naš drugi golman, poslan na posudbu u Derby County. Tako da se praktično već sada vrši čistka i oslobađa se kasa.
Dragi reeds sezona izgubljena :roll:
Na kraju ćemo biti četvrti vjeruj mi ;) ključna su naredna tri kola ;) imamo priliku doći na -5 od LP u naredna dva kola. Čuo sam da je rasulo u svlačionici Cityija, a sada igraju protiv Sunderlanda. Ne treba nikako zaboraviti koliko navijača a i igrača Uniteda igra u Sunderlandu. Neka im oduzmu dva boda, a onda kao takvi dolaze na Anfield da ih zgazimo :twisted:
There got to be something for Liverpool big number nine ...

mighty_reds
Kontakt:

Post Postao/la mighty_reds » 25 mar 2011, 14:21

ne vjerujem da cemo biti cetvrti koliko god mi falila Liga prvaka ja bi bio zadovoljan da ostanemo 6. jer treba biti iskren i realan i reci da smo bili medju zadnje tri ekipe u jednom dijelu sezone i da su Manchester City i Tottenham jaci od nas u ovom momentu.
Sjecam se kad nam je 6. mjesto izgledalo ko fantastika...Jedino dobro ove sezone je dovodjenje Suareza,Carrolla i Dalglisha a takmicarski je ovo propala sezona ali i volio bi da ova polusezona koja traje bude uvod u ono sto slijedi iduce ;)
The status of being a Liverpool player keeps our players motivated.'
- Bill Shankly

R.I.P. Haris Arapović (hary_ynwa) You'll never walk alone

asylum
Kontakt:

Post Postao/la asylum » 25 mar 2011, 14:53

Rizah je napisao/la:Jako dobar potez slanje Pacheca na posudbu, trebali su to uraditi još ranije.

Na kraju ćemo biti četvrti vjeruj mi ;)

Čuo sam da je rasulo u svlačionici Cityija, a sada igraju protiv Sunderlanda. Ne treba nikako zaboraviti koliko navijača a i igrača Uniteda igra u Sunderlandu. Neka im oduzmu dva boda, a onda kao takvi dolaze na Anfield da ih zgazimo :twisted:
1. Slazem se. ;)
2. AMEN
3. Kad nije bilo rasulo? :lol:

4. MA RASUCEMO IH!! 8-)

Rizah
Kontakt:

Post Postao/la Rizah » 25 mar 2011, 16:27

Evo kako će izgledati novi Anfield nakon završetka renoviranja. Kad ovdje zagrmi :o nema šanse da neko odavde odnese tri boda ;)

http://****/fMNn45
There got to be something for Liverpool big number nine ...

QUARESMA 18<<<
Kontakt:

Post Postao/la QUARESMA 18<<< » 25 mar 2011, 17:01

polga je napisao/la:A da se nekad ne zapitate da li ti momci imaju potencijala i dovoljno iskustva i hrabrosti igrati u prvom timu, i da li se dovoljno trude na treninzima, gdje se zapravo i odreduju igraci za narednu utakmicu?

Slicna stvar je bila sa Babelom. Sansu nije dobijao kod Rafe, ni kod Hodgsona, ni kod Kennya, ni kod van Maarvijka. Pa u cemu je onda problem, Ryane?
covjek malo dobijao sansu, i nije imao vise motiva da igra... zao mi je bas Babela

polga
Kontakt:

Post Postao/la polga » 25 mar 2011, 17:07

QUARESMA 18<<< je napisao/la:
polga je napisao/la:A da se nekad ne zapitate da li ti momci imaju potencijala i dovoljno iskustva i hrabrosti igrati u prvom timu, i da li se dovoljno trude na treninzima, gdje se zapravo i odreduju igraci za narednu utakmicu?

covjek malo dobijao sansu, i nije imao vise motiva da igra... zao mi je bas Babela
Vidi, trenirali su ga cetiri trenera, i ni kod jednog nije uspio da se izbori za prvih 11...

Priznajem, branio sam ga jako dugo, i mislio sam da ce nekad napokon proraditi, ali ne. OK je ako se ne uklapas kod jednog, pa i dva trenera, ali ako na tebe ozbiljno ne racunaju cetiri trenera, onda je stvar vrlo jednostavna.

reds
Kontakt:

Post Postao/la reds » 25 mar 2011, 17:55

Rizah je napisao/la:Evo kako će izgledati novi Anfield nakon završetka renoviranja. Kad ovdje zagrmi :o nema šanse da neko odavde odnese tri boda ;)

Fenomenalno !

Nego jel se meni čini na ovoj slici ili kop neće dirati ? :mrgreen:
FK Pjetlovi

asylum
Kontakt:

Post Postao/la asylum » 25 mar 2011, 18:07

Svetinja se ne dira :D

ILoveLFC
Kontakt:

Post Postao/la ILoveLFC » 25 mar 2011, 18:08

Rizah je napisao/la:Evo kako će izgledati novi Anfield nakon završetka renoviranja. Kad ovdje zagrmi :o nema šanse da neko odavde odnese tri boda ;)

Kad se YNWA cuje...
Proud to be a Red! ♥ Liverpool FC ♥
You'll Never Walk Alone! Long live the King !

"I know Liverpool fans care more about their club's success than the national team." Rafael Benitez

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.