Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Re: Chat
Teško se sirotinji sa nadolazećom gardom doktora koji su na svakakve načine ispolagali da dođu do diplome pa te ko tele gledaju kad im dođeš. Ovi što znaju će svakako raditi privatno ili će vani ići.
Samo fizikalijasamoposmatram je napisao/la: ↑19 apr 2024, 15:57Smijes se, a upravo potvrdjujes moju tezu.Rigoletto je napisao/la: ↑19 apr 2024, 10:05Najveći broj dozvola za boravak i rad do 31. prosinca 2023. godine izdan je državljanima slijedećihsamoposmatram je napisao/la: ↑17 apr 2024, 22:42Hrvati sve vise i vise propadaju. Zemlja turisticke furke i praonica kesa. Mozda 10 posto plaza nisu zagadjene fekalijama. Svaka pobjeda bilo koje politicke opcije je poraz hrvatu. Zato sretno kurve do nestanka.
država:
Bosne i Hercegovine – 38.236
Srbije – 24.028
Nepala – 23.493
Indije – 15.627
Sjeverna Makedonija – 13.412
Filipini - 10.999
Kosovo - 9.922
Bangladeš – 8.749
Turska – 5.067
Albanija – 4.244
![]()
Hrvati odlaze, bosanci i ekipa dolaze. Do godine ce im trebati duplo vise.
![]()

imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
- feniksptica
- Kontakt:
Re: Chat
Ma svi nasi sto su radili preko slo firmi u njemačkoj sad rade preko hrvatskih. Zato i jest ovako zavaravajuća brojka.
Sreca im sto Svabe samo odlazu price o jacem nadzoru Zolla za takve.
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
- baboedindzeko09
- Kontakt:
- Marsal
- Kontakt:
Ako si već u Sarajevu bolan idi na pite, nema ih boljih ni u džennetu.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Ma nisam još, sutra tek idem.
A pitu uvijek uzmem u povratku za ponijeti, kući da jedem, jer se uglavnom prejedem ćevapima pa ne može sve stati

Više sam para u Forinu ostavio nego u SCCu, ako imaš kakvih prijedloga i za to, piši

DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
Jao pa još si i tu, zovi

Kurto i Mutvak za donere.
- Marsal
- Kontakt:
Re: Chat
Ja sam jednom ovdje jeo doner sa drugom i bio je stvarno fantastičan, pomfrit tj krompirići čist fantazija.
https://korpa.ba/partner/mutvak
Zove se Mutvak. Proguglaj gdje su, ne bih znao tačno objasniti ali isto drži se preporuka Sarajlija, oni ipak bolje znaju.
https://korpa.ba/partner/mutvak
Zove se Mutvak. Proguglaj gdje su, ne bih znao tačno objasniti ali isto drži se preporuka Sarajlija, oni ipak bolje znaju.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Ima tu i debelog oplodnjavanja. Osim fizikalija mora se i nesto yebat.Rigoletto je napisao/la: ↑19 apr 2024, 16:19Samo fizikalijasamoposmatram je napisao/la: ↑19 apr 2024, 15:57Smijes se, a upravo potvrdjujes moju tezu.Rigoletto je napisao/la: ↑19 apr 2024, 10:05
Najveći broj dozvola za boravak i rad do 31. prosinca 2023. godine izdan je državljanima slijedećih
država:
Bosne i Hercegovine – 38.236
Srbije – 24.028
Nepala – 23.493
Indije – 15.627
Sjeverna Makedonija – 13.412
Filipini - 10.999
Kosovo - 9.922
Bangladeš – 8.749
Turska – 5.067
Albanija – 4.244
![]()
Hrvati odlaze, bosanci i ekipa dolaze. Do godine ce im trebati duplo vise.
![]()
![]()
Ilidza na pijaci odnosno preko puta iste, jak doner
- BosniaBoston
- Kontakt:
Pirpa čobanija
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Lux grbavica
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Zeks
Sać na carsiji obavezno.
Doneri nisu neka sreća, meni nesto najvise lezi onaj pasha doner na carsiji, Pirpa je ok, ali piletina je samo, nije to to.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
Pogba je napisao/la: ↑19 apr 2024, 17:37Sać na carsiji obavezno.
Doneri nisu neka sreća, meni nesto najvise lezi onaj pasha doner na carsiji, Pirpa je ok, ali piletina je samo, nije to to.
Meni nije doner ako nije teleći ili juneći. Jedna od većih gluposti je pileći doner.
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
I meni vala taj pileci nije to to, od ovih sto sam probao Zeks al durum obavezno i u Vitezu kod Isoje, to bi Marsal morao znati, vjerujem da je probaoarelinho je napisao/la: ↑19 apr 2024, 17:37
Meni nije doner ako nije teleći ili juneći. Jedna od većih gluposti je pileći doner.
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
- BosniaBoston
- Kontakt:
Pileci doner je za 3 klase kvalitetniji, teleci i juneci su fakticki mesni narezak, da je prava teletina bio bi bar 2–3 marke skuplji od pileceg
#Punoljetstvo
BosniaBoston je napisao/la: ↑19 apr 2024, 17:39Pileci doner je za 3 klase kvalitetniji, teleci i juneci su fakticki mesni narezak, da je prava teletina bio bi bar 2–3 marke skuplji od pileceg

"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 5 gostiju.