Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Re: Chat
Odo ganjat Cunamija za feat 

La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
- JayCatwright
- Kontakt:
Re: Chat
Ne znam kakva mu je ta, ali Sergej Trifunović je lafac i lijep muškarac pa me ne čudi
Prije 20 godina pa i hajdeJayCatwright je napisao/la: ↑19 apr 2024, 13:04Ne znam kakva mu je ta, ali Sergej Trifunović je lafac i lijep muškarac pa me ne čudi
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
- JayCatwright
- Kontakt:
Na njemu vidiš da ima samopouzdanje i da zrači istim, ne znam kome to može biti neprivlačno ?Surreal je napisao/la: ↑19 apr 2024, 13:09Prije 20 godina pa i hajdeJayCatwright je napisao/la: ↑19 apr 2024, 13:04Ne znam kakva mu je ta, ali Sergej Trifunović je lafac i lijep muškarac pa me ne čudi
Sergej nije ljepotan, ali je lafčina i šarmer, jednostavno najbolji glumac svoje generacije na Balkanu, nije sve u izgledu, a pare nisu problem
Opala popularnost Bikoviću 

🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
Lafčine se ne smucaju i ne padaju po parkovima sa par ketova gudre. To se dešava djeci i klošarima.
Dobar glumac i to je to.
Dobar glumac i to je to.
The saddest thing in life is wasted talent.
- JayCatwright
- Kontakt:
Mnogo ljubomore u današnjem svijetu, a sada vidim i zašto :
- numanumaye22
- Kontakt:
- feniksptica
- Kontakt:
Pa nie u njemačkoj legalno pola godine nego 19 dana...ne mos svugdje gledat kako da uzdignes njemacku cak i kad post nema ni 1% veze s istomnumanumaye22 je napisao/la: ↑19 apr 2024, 13:40Pa nedavno je u Berlinu snimao Crooks seriju za Netflix, vjerovatno dao sebi oduska, ali kad se vratio vjerovatno zaboravio da tu ipak nije legalna vutrica.![]()
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Ma ono nije popularno mišljenje, ali mogao je on i bolju glumačku karijeru napraviti. Po mom mišljenju najbolja uloga mu je u seriji "Na terapiji", apsolutna glumačka lekcija. U Crnom Gruji isto fenomenalan. Ali, opet bez nekih ozbiljnih nagrada, ozbiljnijih inostranih uloga.
Uvijek praćen skandalima, čovjek koji je napravio najbolje humanitarne akcije u regionu, u tren oka postane jedna od omraženijih figura u svojoj državi. Čitao sam mu knjigu, ali realno nije vrijedna čitanja.
Uvijek praćen skandalima, čovjek koji je napravio najbolje humanitarne akcije u regionu, u tren oka postane jedna od omraženijih figura u svojoj državi. Čitao sam mu knjigu, ali realno nije vrijedna čitanja.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
- numanumaye22
- Kontakt:
Bio covjek na premijeri bolan i dao sebi oduska, sta nije jasno.feniksptica je napisao/la: ↑19 apr 2024, 13:42Pa nie u njemačkoj legalno pola godine nego 19 dana...ne mos svugdje gledat kako da uzdignes njemacku cak i kad post nema ni 1% veze s istomnumanumaye22 je napisao/la: ↑19 apr 2024, 13:40Pa nedavno je u Berlinu snimao Crooks seriju za Netflix, vjerovatno dao sebi oduska, ali kad se vratio vjerovatno zaboravio da tu ipak nije legalna vutrica.![]()

- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Pa to sam pričao, više se cijene takvi debili nego doktori, zato bih odbio liječiti iste pa nek crknu ispred bolnice pred očima cijelog svijetaa zajedno sa onima koji ih prate i slušaju

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Sramotno da jedan psiholog ovako pise.rio_Ferdy88 je napisao/la: ↑19 apr 2024, 13:56Pa to sam pričao, više se cijene takvi debili nego doktori, zato bih odbio liječiti iste pa nek crknu ispred bolnice pred očima cijelog svijetaa zajedno sa onima koji ih prate i slušaju![]()
šta je pogriješio?Mogli je napisao/la: ↑19 apr 2024, 14:02Sramotno da jedan psiholog ovako pise.rio_Ferdy88 je napisao/la: ↑19 apr 2024, 13:56Pa to sam pričao, više se cijene takvi debili nego doktori, zato bih odbio liječiti iste pa nek crknu ispred bolnice pred očima cijelog svijetaa zajedno sa onima koji ih prate i slušaju![]()
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
- JayCatwright
- Kontakt:
Odbio bi qrac moj pusti šuplju rio
Jel i kao psiholog odbiješ da saslušaš kad ti dođe neki instagramčić ?

- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Kod mene dolaze jer ih sud natjera, u bolnici je dobrovoljno, ne mora tamo bitiJayCatwright je napisao/la: ↑19 apr 2024, 14:03Odbio bi qrac moj pusti šuplju rio![]()

Svakako kod mene više tih curica što lude za istima, pa kad ih iskoriste onda belaj pa ti rješavaj

Svakako društvo od njih nema neke pretjerane koristi, ako ništa njima bi bila posebna tarifa

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Trenutno korisnika/ca: bavariapivo i 4 gosta.