hvala

Moderator/ica: rio_Ferdy88
Nazalost ni HRT nece prenosti ove godine. FuckBianconeri1988 je napisao/la:BHT neće prenositi ovu sezonu.
front right??? Hahahahahhahahahaha...pa govorio sam ja uvjek da oni nemaju pojma. Na HRT mi je bilo milina gledati. Mladen Jergovic ima F1 u malom prstu.Bilal je napisao/la:Ljudi pripremi te se, cirkus pocine.![]()
Sutra na **** (DSF) u 6:00 kraci snimak prvog treninga, u 6:30 drugi trening uzivo
Subota na RTL u 6:00 snimak treceg treninga, u 6:45 kvalifikacije (ukljucenje u prenos)
Nedjelja na RTL u 8:00 utrka![]()
Sto se tice nasih televizija, drago mi je sto nece biti vise na BHT-u. Nisam ih nikada ni mogao gledati. Prvo sto je losa slika, a drugo sto komentatori veze nemaju. Onaj ognjen pojma nema, a onaj drugi sto bi trebao biti strucni komentator jos gori. Samo kad se sjetim one izvale: "Schumacher vozi na front right gumama"ovo je izvalio "strucni" komentator na BHT1
Bilo je ono pomalo kisovito vrijeme i vozilo se na intermediate gumama i sad ono prikazuje u garazama bolide i stavljeni su oni grijaci guma i na njima pise wet, na nekim intermediate i naravno na svakoj pise koja je guma, jeli prednja, zadnja, lijeva, desna. I sad ovaj nesto objasnjava gledaocima. Prikaze jedan bolid i pise wet na grijacima i on govori kako su to gume za kisu, pa priaze drugi bolid i pise intermediate i on nastavlja objasnjavati i onda prikaze Schumacherov bolid i oni grijaci su vjerovatno bili malo okrenuti i uglavnom nije se vidjelo gdje pise wet ili intermediate, samo pisalo fron right, kad frajer izvali: "a ovdje vidimo da Schumacher vozi na front right gumama"majestic24 je napisao/la: front right??? Hahahahahhahahahaha...pa govorio sam ja uvjek da oni nemaju pojma. Na HRT mi je bilo milina gledati. Mladen Jergovic ima F1 u malom prstu.
Ajde bjezi sa ove teme balavce jedan. Za tvoju informaciju Schumacher i ove godine vozi. Kakvi sve debila prati formuluTZ_BoY je napisao/la:evo ovdje ima lista svih koji imaju TV ili radio prava ..... http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_Fo ... oadcasters
Jao ovih nasih *upaka nemogu nista odkupiti samo kupe kada ima onaj sumaher hebo ih on .... FUJ FUJ ....
sta ti pricas nesto neznas ni ko sam ..... ja znam o formuli 1 vise nego pola ovih ovdje i pratim sve utrke ustajem u 3-4 h i gledam .... Schumcer jest veliki vozac ali ga ja nevolim . Ja sam veliki fanatik Meclaren-a i Mike Hakinena .... Mrzim Ferari a samim tim i Schumhera ..... i sad ti meni nesto pricas da ja idem sa teme alo sabane pa nije ovo tvoje privatno vlasnistvoBilal je napisao/la:Ajde bjezi sa ove teme balavce jedan. Za tvoju informaciju Schumacher i ove godine vozi. Kakvi sve debila prati formuluTZ_BoY je napisao/la:evo ovdje ima lista svih koji imaju TV ili radio prava ..... http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_Fo ... oadcasters
Jao ovih nasih *upaka nemogu nista odkupiti samo kupe kada ima onaj sumaher hebo ih on .... FUJ FUJ ....
onda znas kako je kad ti neko pocne pametovati .... Ja mislim da je BHT ili kako se tada zvao BH to je sadasnja FTV prenosili utrke 99/20-2003/4 ali nisam 100% siguran ....majestic24 je napisao/la:TZ_BoY,nemoj mi pricati o formuli molim te. Pratim je od 94 godine,dok sam jos bio beba pa sve do danas. A sto se tice prenosa mislim da je BHT samo jednom do sada prenosio Formulu 1 a to je bilo prosla sezona. OBN je prije prenosio formulu. Znam da su ovi iz TVUSK krali signal pa su i oni imali te prenose.
Pa nebitno...nedaj se iznervirati i to je to.TZ_BoY je napisao/la:onda znas kako je kad ti neko pocne pametovati .... Ja mislim da je BHT ili kako se tada zvao BH to je sadasnja FTV prenosili utrke 99/20-2003/4 ali nisam 100% siguran ....majestic24 je napisao/la:TZ_BoY,nemoj mi pricati o formuli molim te. Pratim je od 94 godine,dok sam jos bio beba pa sve do danas. A sto se tice prenosa mislim da je BHT samo jednom do sada prenosio Formulu 1 a to je bilo prosla sezona. OBN je prije prenosio formulu. Znam da su ovi iz TVUSK krali signal pa su i oni imali te prenose.
Prenosio je BHT i prije Formulu (bio je onaj zeleni trokut u cosku i pisalo BHT) ali kakve to veze ima sa Schumacherom. Jeli to nije bilo Schumija kad je bilo na mrezi plus. TZ_BoY ajde ne prosipaj se vise. Cuj prenose radi Schumachera. Odavno nisam cuo vecu glupost.majestic24 je napisao/la:Pa nebitno...nedaj se iznervirati i to je to.TZ_BoY je napisao/la:onda znas kako je kad ti neko pocne pametovati .... Ja mislim da je BHT ili kako se tada zvao BH to je sadasnja FTV prenosili utrke 99/20-2003/4 ali nisam 100% siguran ....majestic24 je napisao/la:TZ_BoY,nemoj mi pricati o formuli molim te. Pratim je od 94 godine,dok sam jos bio beba pa sve do danas. A sto se tice prenosa mislim da je BHT samo jednom do sada prenosio Formulu 1 a to je bilo prosla sezona. OBN je prije prenosio formulu. Znam da su ovi iz TVUSK krali signal pa su i oni imali te prenose.
Mislim da nije BHT prenosio i prije al nema veze sad. Znam da biraju glup sportski program. Ove godine ce formula biti jako zanimljiva samim tim sto bi i Schumaher trebao imati konkurentan bolid. Negotivim ga al jbg...tip ima 92 pobjede i sigurno je mamac za gledatelje.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.