Šta je to čudno, Švabe ne znaju nabrojati svoje republike

Operisani ljudi od stvari kojih se ne dotiču i za koje nemaju zanimanja.
Mi smo prvaci u opštem znanju

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Šta je to čudno, Švabe ne znaju nabrojati svoje republike
Još veći degenerici su u Americi, gledam na tiktok uličnu anketu i pitaju ih koji je glavni grad Velike Britanije, od 10 Amerikanaca 1 je pogodio a ostali su govorili, Glavni grad Britanije je, Evropa, Albanija, Pariz, Engleska, Arsenal i slicno.
Sve nas, međutim meni nije bio problem jer sam baš volio geografiju i historiju.avenija je napisao/la: ↑18 apr 2024, 20:55Još veći degenerici su u Americi, gledam na tiktok uličnu anketu i pitaju ih koji je glavni grad Velike Britanije, od 10 Amerikanaca 1 je pogodio a ostali su govorili, Glavni grad Britanije je, Evropa, Albanija, Pariz, Engleska, Arsenal i slicno.
Mene drkalo 4 godine da znam visinu Kavkaza, glavni grad Zambije, površinu Afrike i slicno
Sta to donosi nama osim licnog nekog zadovoljstva.
Preko 30k ljudi je bilo.akisarajevo92 je napisao/la: ↑18 apr 2024, 19:48upalio dnevnik na RTRS-u samo da cujem kakvu ce brojku reci i to je ovako zvucalo:
50 000 ljudi iz cijele Republike Srpske se okupilo na Trgu Krajine![]()
Slabo ja to pratim. Ogromna je boeing firma.
da je veca brojka RTRS bi prvi to snimio iz zraka a ja uzalud vracao unazad trazeci neki snimak iz zraka i nisam nasao, sve neki close up kadroviKristijan je napisao/la: ↑18 apr 2024, 21:28Preko 30k ljudi je bilo.akisarajevo92 je napisao/la: ↑18 apr 2024, 19:48upalio dnevnik na RTRS-u samo da cujem kakvu ce brojku reci i to je ovako zvucalo:
50 000 ljudi iz cijele Republike Srpske se okupilo na Trgu Krajine![]()
Na ovoj slici se ne vidi dobar dio lijevo.
Nebitno..
Srbi izp RS su rekli sta misle i to je to.
jel ovo ima i rusa? vidim ruske zastave
Valjda si nekad bio ispred Boske...ako nisi onda dodjes i vidis koliki je prostorakisarajevo92 je napisao/la: ↑18 apr 2024, 21:32da je veca brojka RTRS bi prvi to snimio iz zraka a ja uzalud vracao unazad trazeci neki snimak iz zraka i nisam nasao, sve neki close up kadroviKristijan je napisao/la: ↑18 apr 2024, 21:28Preko 30k ljudi je bilo.akisarajevo92 je napisao/la: ↑18 apr 2024, 19:48upalio dnevnik na RTRS-u samo da cujem kakvu ce brojku reci i to je ovako zvucalo:
![]()
Na ovoj slici se ne vidi dobar dio lijevo.
Nebitno..
Srbi izp RS su rekli sta misle i to je to.
Na ovoj slici nema vise od 6k ljudi.
Više od 10k ako je bilo, evo glave.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.