Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Meni licno nije cilj da sagorim masti, to je samo neminovna posljedica neunosenja kalorija, ali jest sekundarni benefit. Motiv i cilj su zdravstveni benefiti, prvenstveno regeneracija celija i imunog sistema.
samo jos fali da nam napise kako je bolje ono vegansko meso
Da, ja sam prije pravio gresku tako sto sam u post ulazio sa 7k kalorija unesenih na dan prije pocetka. Ono da napravim zalihe za ta 4 dana, pa onda praznim crijeva 3 dana i pitanje jel startala autofagija prije 4tog dana.
ma nemam sta lagat, vidi se po tome sto Nuicevu zilavku pijem
hvala na odg, kontam probati bar dva, tri dana...GefufnaII je napisao/la: ↑18 apr 2024, 12:57Moze, par kalorija nece pokrenuti proces varenja i probave.bavariapivo je napisao/la: ↑18 apr 2024, 12:29jel se smije piti voda sa cijedjenim limunom, ili bas mora samo voda biti?
Lagano kreni. Odradi prvo 24h, pa za 2-3 sedmice probaj 48h, i tek onda poslije 60+.
Jebote led
Imaju ljudi koji nemaju potrebu za sexom, ali je cinjenica da isti ima zdravstvene benefite.
"polish comes from the cities, wisdom from the desert"
Sve jasno, zato sam post zapoceo sa 'JA LICNO'GefufnaII je napisao/la: ↑18 apr 2024, 15:28Imaju ljudi koji nemaju potrebu za sexom, ali je cinjenica da isti ima zdravstvene benefite.![]()
Razumijem te, ali tema je zanimljiva. I ja sam, kao prema mnogo cemu, imao djelomicne predrasude. Medjutim, kad licno probas i lijepo se osjecas nakon toga - tjera te da probas opet i podijelis sa drugima. Slicno kao sa, recimo, kokainom.![]()
Vjrujem da mentalno postaneš jači, kao i svaki put kad sebe u nečemu pobjediš, bilo to da istrčiš dodatni kilometar, odeš na trening kad ti se ne da ili se riješiš neke ovisnosti, u ovom slučaju hrane/šećera. Ja sam poslije Ramazana nastavio sa režimom 18/6, a planiram ove sedmice isprobati i 24 sata mokrog posta. Vuče me da odradim i tih 48h i 72h. Sa 101kg i 187cm mislim da imam dovoljno zaliha da preživim, samo žao mi ovo malo mišića što se izgradilo posljednjih godina
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], samoposmatram i 6 gostiju.