jel se smije piti voda sa cijedjenim limunom, ili bas mora samo voda biti?
Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- bavariapivo
- Kontakt:
Re: Chat
- numanumaye22
- Kontakt:
Re: Re: Chat
Mi uvijek nalazimo neko opravdanje za ono lose sto mi godinama radimo. To oko muslimana je najveci sterotip iskreno, pa jel znas ti koliko muslimana zivi u EU citavoj? Jedno 20 puta vise nego u Bejha.OsmaDolazi je napisao/la: ↑18 apr 2024, 09:26Mi se nikada necemo moci sa njima porediti sto se tice Evrope. Kod nas je u nasoj drzavi preko 55 % Muslimanskog naroda. Sve sto oni urade, mi cemo morati x5 da bi dosli blizu njihovog nivoa. A da toliko krasno zive nebi im situacija bila ovakva:numanumaye22 je napisao/la: ↑18 apr 2024, 00:32Sto se mene tice isto sranj.e drugo pakovanje, isti mentalitet, isti kriminalci, glasanje za iste uvijek ko i kod nas, nacionaliste.samoposmatram je napisao/la: ↑17 apr 2024, 22:42Hrvati sve vise i vise propadaju. Zemlja turisticke furke i praonica kesa. Mozda 10 posto plaza nisu zagadjene fekalijama. Svaka pobjeda bilo koje politicke opcije je poraz hrvatu. Zato sretno kurve do nestanka.
Medjutim, njihova vlada i politika je na europskom planu jako puno napravila. Clanica EU, NATO, Sengen, euro valuta, mogu cak i u Ameriku bez vize. U najvaznijem sportu drugi i treci na svijetu.
Postavlja se pitanje onda gdje smo mi? Trebat ce im 100 godina ovim tempom da propadaju i da nas dostignu u tom pogledu, tako da mi nemamo pravo nista govoriti.
Bas mnogo se pogrijesilo sto se nismo slizali s njima, nikad nismo u zivotu trebali s njima ratovati iskreno. Trebali smo odrzavati dobre odnose s njima. 2004 godine smo bili na istom nivou po svemu, a vidi gdje su oni sad a gdje mi. Ali dzaba, ne mozes kad glasas za SDA i Komsica koji prosipa suplju, patriotsku od 1996 a samo na platama u Parlamentu mazno 2M.
Ipak, kao i druge manje razvijene nove članice EU u protekloj deceniji je imala veliki odliv stanovništva. Prema popisu 2021. godine, Hrvatska ima 3.871.833 stanovnika, što je u odnosu na deset godina ranije manje za 413.056 osoba ili 9,64 odsto. Situacija je sada i gora, pa se procjenjuje da je u odnosu na popis iz 2021. godine Hrvatsku napustilo dodatnih 225.000 osoba ili skoro 6 odsto stanovnistva u nepune tri godine.
Pa pogledaj migrante sto su primili, svaki je musliman osim ovih iz Ukrajine. Koliko muslimana zivi u Parizu samo? U Berlinu? Ljudi imaju svoja ghetta, dakle smijesna prica.
Nasa vanjska politika je uzasna, koja vazna zemlja nam je ukinula vize zadnjih godina? Busamo se da su nam britanci prijatelji, sto nam ne ukinu vize sad kad nisu EU kao ni mi? Zbog lose vanjske politike. Hrvatska 2006 nije bila u EU ali u London su putovali bez vize. Eej, 2006, sad ce 20 godina! Jel to mozda sto su krscani ili sto ministri vanjski poslova su ipak nesto radili za razliku od nasih koji su samo putovali na racun naroda?
Moze, par kalorija nece pokrenuti proces varenja i probave.bavariapivo je napisao/la: ↑18 apr 2024, 12:29jel se smije piti voda sa cijedjenim limunom, ili bas mora samo voda biti?
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
Da mi nismo u nekom krvnom srodstvu?

Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
-
- Kontakt:
90 % stanovnistva cine muslimani i pravoslavci, nema tog politicara koji ce prodati bezvizni rezim zapadu.numanumaye22 je napisao/la: ↑18 apr 2024, 12:45Mi uvijek nalazimo neko opravdanje za ono lose sto mi godinama radimo. To oko muslimana je najveci sterotip iskreno, pa jel znas ti koliko muslimana zivi u EU citavoj? Jedno 20 puta vise nego u Bejha.OsmaDolazi je napisao/la: ↑18 apr 2024, 09:26Mi se nikada necemo moci sa njima porediti sto se tice Evrope. Kod nas je u nasoj drzavi preko 55 % Muslimanskog naroda. Sve sto oni urade, mi cemo morati x5 da bi dosli blizu njihovog nivoa. A da toliko krasno zive nebi im situacija bila ovakva:numanumaye22 je napisao/la: ↑18 apr 2024, 00:32
Sto se mene tice isto sranj.e drugo pakovanje, isti mentalitet, isti kriminalci, glasanje za iste uvijek ko i kod nas, nacionaliste.
Medjutim, njihova vlada i politika je na europskom planu jako puno napravila. Clanica EU, NATO, Sengen, euro valuta, mogu cak i u Ameriku bez vize. U najvaznijem sportu drugi i treci na svijetu.
Postavlja se pitanje onda gdje smo mi? Trebat ce im 100 godina ovim tempom da propadaju i da nas dostignu u tom pogledu, tako da mi nemamo pravo nista govoriti.
Bas mnogo se pogrijesilo sto se nismo slizali s njima, nikad nismo u zivotu trebali s njima ratovati iskreno. Trebali smo odrzavati dobre odnose s njima. 2004 godine smo bili na istom nivou po svemu, a vidi gdje su oni sad a gdje mi. Ali dzaba, ne mozes kad glasas za SDA i Komsica koji prosipa suplju, patriotsku od 1996 a samo na platama u Parlamentu mazno 2M.
Ipak, kao i druge manje razvijene nove članice EU u protekloj deceniji je imala veliki odliv stanovništva. Prema popisu 2021. godine, Hrvatska ima 3.871.833 stanovnika, što je u odnosu na deset godina ranije manje za 413.056 osoba ili 9,64 odsto. Situacija je sada i gora, pa se procjenjuje da je u odnosu na popis iz 2021. godine Hrvatsku napustilo dodatnih 225.000 osoba ili skoro 6 odsto stanovnistva u nepune tri godine.
Pa pogledaj migrante sto su primili, svaki je musliman osim ovih iz Ukrajine. Koliko muslimana zivi u Parizu samo? U Berlinu? Ljudi imaju svoja ghetta, dakle smijesna prica.
Nasa vanjska politika je uzasna, koja vazna zemlja nam je ukinula vize zadnjih godina? Busamo se da su nam britanci prijatelji, sto nam ne ukinu vize sad kad nisu EU kao ni mi? Zbog lose vanjske politike. Hrvatska 2006 nije bila u EU ali u London su putovali bez vize. Eej, 2006, sad ce 20 godina! Jel to mozda sto su krscani ili sto ministri vanjski poslova su ipak nesto radili za razliku od nasih koji su samo putovali na racun naroda?
Ukrajinci gledaju da se rijese pravoslavne vjere da bi se bolje uklopili u Europu,a kod nas sve vise selama i pomoz Bog.
Netreba puno pameti da se vidi da su srbi I bosnjaci nepozeljni sa razlogom.
Svaki srbin i bosnjak na zapadu ima dva lica. Jedno za poslodavca i komsiju, drugo za rodbinu i zema.
jeste, obojica cete do 40te fasovat dijabetes

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Šta ako napustiš? Odeš vani i šta onda? Ako si već krenuo završi ga, svima dođe kriza pa se pitaju šta, kako i zašto. Izađi malo negdje u prirodu dok toplije vrijeme dođe sam sa sobom popričaj, sjedi u tišini i shvati koliko je tvoj fakultet top. Odeš vani zaposliš se negdje kao med. tehničar pa za 5 godina sam sebi psuješ što nisi imao motivacije i što nisi završio.Surreal je napisao/la: ↑17 apr 2024, 16:01Ma eto ja sam na obnovi na medicini, koliko god želio to, jasno isključivši "financijski" aspekt tog zanimanja, već me počela drmati kao neka egzistencijalna kriza. Ono najbolji jaran se ženi za par mjeseci, tamo drugarica trudna, ovaj otvorio neku svoju piljaru, ovaj ostatak već počeo raditi kao medicinske sestre/tehničari.
Onda pogledam sebe, znam da moram guliti još tri godine, znam da pič.ke neću vidjeti isto toliko, jer jbg nema Moeta i skupog auta i razmišljam tačno isplati li se ovo dalje uopće. Naročito čitajući ove priče o inostranstvu i zaradi tamo (plus mi je što sam svakako završio srednju medicinsku).
Kažem ti uzmi 2 dana kad toplije vrijeme dođe izađi u prirodu i sam sa sobom popričaj (u sebi logično

L'otavo re di Roma F.T.
L'otavo re di Roma F.T.
-
- Kontakt:
Okey, upravu si.numanumaye22 je napisao/la: ↑18 apr 2024, 12:45Mi uvijek nalazimo neko opravdanje za ono lose sto mi godinama radimo. To oko muslimana je najveci sterotip iskreno, pa jel znas ti koliko muslimana zivi u EU citavoj? Jedno 20 puta vise nego u Bejha.OsmaDolazi je napisao/la: ↑18 apr 2024, 09:26Mi se nikada necemo moci sa njima porediti sto se tice Evrope. Kod nas je u nasoj drzavi preko 55 % Muslimanskog naroda. Sve sto oni urade, mi cemo morati x5 da bi dosli blizu njihovog nivoa. A da toliko krasno zive nebi im situacija bila ovakva:numanumaye22 je napisao/la: ↑18 apr 2024, 00:32
Sto se mene tice isto sranj.e drugo pakovanje, isti mentalitet, isti kriminalci, glasanje za iste uvijek ko i kod nas, nacionaliste.
- numanumaye22
- Kontakt:
Ovdje isto na Ausbildung neki bas bezveze dugo traju, nesto recimo u gastronomiji ili za prodavaca 3-4 godine gubis i sta si na kraju? Vodja smjene u Lidlu? Wow. Dodas malo jos vremena i mozes stomatolog bit bokte.H8Z7 je napisao/la: ↑18 apr 2024, 13:32Šta ako napustiš? Odeš vani i šta onda? Ako si već krenuo završi ga, svima dođe kriza pa se pitaju šta, kako i zašto. Izađi malo negdje u prirodu dok toplije vrijeme dođe sam sa sobom popričaj, sjedi u tišini i shvati koliko je tvoj fakultet top. Odeš vani zaposliš se negdje kao med. tehničar pa za 5 godina sam sebi psuješ što nisi imao motivacije i što nisi završio.Surreal je napisao/la: ↑17 apr 2024, 16:01Ma eto ja sam na obnovi na medicini, koliko god želio to, jasno isključivši "financijski" aspekt tog zanimanja, već me počela drmati kao neka egzistencijalna kriza. Ono najbolji jaran se ženi za par mjeseci, tamo drugarica trudna, ovaj otvorio neku svoju piljaru, ovaj ostatak već počeo raditi kao medicinske sestre/tehničari.
Onda pogledam sebe, znam da moram guliti još tri godine, znam da pič.ke neću vidjeti isto toliko, jer jbg nema Moeta i skupog auta i razmišljam tačno isplati li se ovo dalje uopće. Naročito čitajući ove priče o inostranstvu i zaradi tamo (plus mi je što sam svakako završio srednju medicinsku).
Kažem ti uzmi 2 dana kad toplije vrijeme dođe izađi u prirodu i sam sa sobom popričaj (u sebi logično) uradi nešto što voliš i napuni baterije da nastaviš dalje.
I ja da sam druga-treca godina medicine bi pokusao tu zavrsiti, ovdje se lako prebaciti isto, besplatno je studiranje, medjutim moras bas jak s jezikom bit s medicinom logicno pa ne znam koliko ti se isplati.
Najbolje je da zavrsis i onda ako ti se ne bude svidjalo, samo priznas diplomu-dotle jezik naucis i ispalis se. Znam x koji su odbili specijalizaciju i ispalili se.
Doktor je uvijek i svugdje doktor, cijenen i trazen i uvijek ce tako biti, ali jeste da kasnije krecu ubirati plodove truda, oni tek negdje oko 30e krecu zivjeti fino jer cak i kad zavrsis pa ono novi u bolnici, ne pita te se logicno nista vec se slepas uz starog doktora dok on koverte uzima. Zbog toga napustaju, jednostavno doktoru opce prakse je premala plata i zbog toga se ne isplati ali moras ic dalje gurat i onda nema zime.
Svaka cast, znas znanje

Da, T-bone je meni najbolji steak uz ribeye, ta dva su mi prioriteti kad odem da uzmem, no ako naletim na dobar cut NY strip ili sirloin uzmem i to

@marsal
Havljam ja to sve, ali samo meso smatram hranom, to ostalo chips i tako to. No, svakom svoje
Svako bira šta voli

L'otavo re di Roma F.T.
L'otavo re di Roma F.T.
Za takav krinhab se moze u sulafijama zamemlečit.
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
-
- Kontakt:
ALLAHU UHDŽUBNA ANIL KAVMIZ-ZALIMIN
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
A koji ti je cilj samo da sagoriš masti ili? Je li ostalo šta od mišića, osjetiš li u teretani da si oslabio?GefufnaII je napisao/la: ↑18 apr 2024, 12:57Moze, par kalorija nece pokrenuti proces varenja i probave.bavariapivo je napisao/la: ↑18 apr 2024, 12:29jel se smije piti voda sa cijedjenim limunom, ili bas mora samo voda biti?
100% sportski i krajnje opušten potpis
- VensanKasel
- Kontakt:
Da bi postigli maksimalni mentalni benifit post bi već trebali dočekati u ketozi.
Neka low carb ili keto ishrana.
Radio sam to dosta puta.Keto ishranom sam prije 4,5godina izgubio oko 42kg gdje sam prakticirao i takve postove.
Neka low carb ili keto ishrana.
Radio sam to dosta puta.Keto ishranom sam prije 4,5godina izgubio oko 42kg gdje sam prakticirao i takve postove.
Zadnja izmjena: Rosicky, dana/u 18 apr 2024, 14:34, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
Jao sjednice na rtrs, ledtejebao 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.