NK Čelik Zenica

Moderator/ica: GracanicaAA

Celicni
Kontakt:

Re: NK Čelik Zenica

Post Postao/la Celicni » 15 apr 2024, 21:16

Vrijeme je da se izađe sa imenima i prezimenima ko koči famoznu blokadu, pa neka njihova imena i prezimena mediji provlače u negativnom kontekstu, neka imaju sta ljudi pisati.Pusti te ih neka budu malo javne ličnosti.

nicaze95
Kontakt:

Post Postao/la nicaze95 » 15 apr 2024, 21:53

strucnjak9 je napisao/la:
15 apr 2024, 19:06
Nera1982 je napisao/la:
15 apr 2024, 16:48
nicaze95 je napisao/la:
15 apr 2024, 15:30

dajte ba sjasite vise kakva rodbina kakav brat sestraa pa pogledaj jednog pogledaj drugog.
ETO ti hvalis Talhu, daj mi nesto za sta se mogu uhvatit kad ga gledam osim da se on ko trudi
Covjece momak ima 20 godina spor, sporo igra solidnu tehniku. 1 GOL JE DAO il 2 nebitno ne znam ima li asistenciu ali eto trudi se. Igra poluamatersku ligu sa 20 godina bez statistike jeedino mjerilo je da se trudi. Sad kad falis jednog odma si familija ma daj prijatelju i da jest i da nije familija pogledaj malo objektivno. Pogledaj malo bolje, igraju jedan i drugi niko nikom mjesto nije uzeo samo se pitam na osnovu cega Talha igra svaku tekmu momak totalno bez ucinka, osim sto ima ugovor sa sarajevom pa jednostavno mora ti igrat jer ga placaju da igra ne da na klupi sjedi

To sto ti mislis da je meni neko familija pa et prelisatj mi postove i vidi jesam li nekog hvalio. Ja jednostavno kritukujem po meni slabog igraca to sto ga ti lizes ne znam na osnovu cega je nesto drugu.Davud je van forme klupa , karalic, durmis van forme klupa, talha van forme trudi se. HMM mozda ti je familija.

ALI IMA BRUKU MANJE MINUTA A BRUKU BOLJU STATISTIKU ZAR TI TO NE BODE OCI BAR MALO.
Evo do sad sam otkrio Alijevog amidzu al evo izgleda da se i dajdza pojavio bogami
nicaze95 je napisao/la:
02 apr 2024, 21:49
Ali je jedini igrac koji je donekle zadovoljio i kod kojeg ima jos mjesta za napredak. Po meni on ce bit nas najbolji igrac za iducu sezonu
Ma decko preofiran postao, cim se on ovoliko pravda :rol:
Nikad Alija nije u negativnom kontekstu spomenuo i kad je najgori bio, ali zato Talhi uvijek nadje manu i kad dijete svi pohvale. Haj razumijem sto ga je pljuvao proslu sezonu, ali evo ovu sezonu im je obojici nasao mjesto u ekipi, sto mu je sad kriv? :mrgreen:
ako je to sve onda sam mu brat. Ovako mino rajola nije hvalio svoje igrace. Pazi ti kretena ( strucnjak9) na sta se hvata donekle zadovolji i ima mjesta za napredak. Jessam ga nahvalio mater njegova je ljubomorna. NISTA BRACO DRKAJTE NA ONO SRETAN SAM STO SAM OVDE TO VAM JE VRH.
Naravno ja cu svaku asistencije talhe proslavit i gol al to se desava svako 15 kolo.Meni je krivo durmis los klupa ali los klupa karalic isto, Talha los formacija se mjenja. Uzivajte u trudu momka jer uzivat necemo u njegovim golovima to se na prste jedne ruke da nabrojat

DO TAD SPORTSKI POZDRAV
Zadnja izmjena: nicaze95, dana/u 15 apr 2024, 22:01, ukupno mijenjano 1 put.

Nera1982
Kontakt:

Post Postao/la Nera1982 » 15 apr 2024, 22:00

Nera1982 je napisao/la:
nicaze95 je napisao/la:
15 apr 2024, 15:30

dajte ba sjasite vise kakva rodbina kakav brat sestraa pa pogledaj jednog pogledaj drugog.
ETO ti hvalis Talhu, daj mi nesto za sta se mogu uhvatit kad ga gledam osim da se on ko trudi
Covjece momak ima 20 godina spor, sporo igra solidnu tehniku. 1 GOL JE DAO il 2 nebitno ne znam ima li asistenciu ali eto trudi se. Igra poluamatersku ligu sa 20 godina bez statistike jeedino mjerilo je da se trudi. Sad kad falis jednog odma si familija ma daj prijatelju i da jest i da nije familija pogledaj malo objektivno. Pogledaj malo bolje, igraju jedan i drugi niko nikom mjesto nije uzeo samo se pitam na osnovu cega Talha igra svaku tekmu momak totalno bez ucinka, osim sto ima ugovor sa sarajevom pa jednostavno mora ti igrat jer ga placaju da igra ne da na klupi sjedi

To sto ti mislis da je meni neko familija pa et prelisatj mi postove i vidi jesam li nekog hvalio. Ja jednostavno kritukujem po meni slabog igraca to sto ga ti lizes ne znam na osnovu cega je nesto drugu.Davud je van forme klupa , karalic, durmis van forme klupa, talha van forme trudi se. HMM mozda ti je familija.

ALI IMA BRUKU MANJE MINUTA A BRUKU BOLJU STATISTIKU ZAR TI TO NE BODE OCI BAR MALO.
Evo do sad sam otkrio Alijevog amidzu al evo izgleda da se i dajdza pojavio bogami
nicaze95 je napisao/la:
Ali je jedini igrac koji je donekle zadovoljio i kod kojeg ima jos mjesta za napredak. Po meni on ce bit nas najbolji igrac za iducu sezonu
Nikad Alija nije u negativnom kontekstu spomenuo i kad je najgori bio, ali zato Talhi uvijek nadje manu i kad dijete svi pohvale. Haj razumijem sto ga je pljuvao proslu sezonu, ali evo ovu sezonu im je obojici nasao mjesto u ekipi, sto mu je sad kriv? :mrgreen:
Ma kazem ti dajdza sto posto. Sto se Aliju nakupila familija na forumu ko da je bajram

nicaze95
Kontakt:

Post Postao/la nicaze95 » 15 apr 2024, 22:03

Nera1982 je napisao/la:
15 apr 2024, 22:00
Nera1982 je napisao/la:

nicaze95 je napisao/la:
Ma kazem ti dajdza sto posto. Sto se Aliju nakupila familija na forumu ko da je bajram
Oca mi jedinog i majke mi jedine ja ni jednog igraca licno ne poznajem.
Dajte mi neki argument sta ovaj ima sta on to radi sta ga krasi jer asistencije i golovi to nisu, a da posjetim ove strucnjake momak je prednji vezni igrac. Meni je jedino zao sto se svi rotiraju osim njega. Jer niko me ne moze ubjedit da je zvijer jer nije ni blizu.

zamorano
Kontakt:

Post Postao/la zamorano » 15 apr 2024, 22:09

Treba sacekat da se klub i Robijasi oglase pa poslije njihovih oglasavanja djelovat po upustvima.Nema potrebe da se nesto radi mimo kluba i Robijasa. Samo jos da kazem Talha je Ronaldo za Alija😂🤣🤣 I ovo je Alijev tetak garant😂 Talha ima eto rep Ali nema,eto ti jedan primjer😂😂😂
::::SAMO ČELIK::::

habuba
Kontakt:

Post Postao/la habuba » 15 apr 2024, 22:41

nicaze95 je napisao/la:
15 apr 2024, 22:03
Dajte mi neki argument sta ovaj ima sta on to radi sta ga krasi jer asistencije i golovi to nisu, a da posjetim ove strucnjake momak je prednji vezni igrac. Meni je jedino zao sto se svi rotiraju osim njega. Jer niko me ne moze ubjedit da je zvijer jer nije ni blizu.
Bio je i Talha klupiran dugo, pa je ulazio s klupe tako da ne vidim valjanost u argumentu da "mora" igrati. Momak se izborio za mjesto u razdoblju u kome se Ali nije mogao s loptom sastaviti. Od tada smo pa gotovo svaku utakmicu mijenjali startnih 11 a i taktiku. Tek u zadnji par kola se to nesto ustalilo i rezultat toga je da i jedan i drugi trenutno imaju mjesta. Ni jedan ni drugi ne igraju na aman zaman nekom nivou ali su bolji od alternativa pa shodno tome imaju mjesto u timu. Sve dok ih neko ne istisne iz prvog tima oni ce biti prve opcije treneru. Talha se pokazao konstantnijim od Alija ove sezone, cvrsci je na lopti i ja nisam misljenja da je jedino mjerilo koliko je golova dao, kao sto ne mislim da je Aliju jedino mjerilo koliko golova daje. Mi smo ovu sezonu halalili i ja hocu da vidim napredak u igri, fizickim predispozicijama, razmisljanju i jednog i drugog a pogotovo Alija jer je "nas". Ovaj ostatak sezone treba da bude zlatna prilika sve i jednom igracu jer igraju bez apslutno ikakvog pritiska. Samo posvecenost fudbalu, naporad rad i zalaganje se gleda i nikada u karijeri vise nece imati ovakvu priliku da napreduju. 19-20 godina im, imaju svu slobodu i sada im je biti ili ne biti. Talha sigurno jos nije na nivou na kojem bi mogao konkurisati u Sarajevu, a Ali jos nije na nivou da moze igrati PL. I jednom i drugom je ovo iskustvo zlatna vrijedno i ako sada ne postanu igraci i odskoce tesko da ce ikada to uraditi.

Zenicanin988
Kontakt:

Post Postao/la Zenicanin988 » 16 apr 2024, 00:28

Nazalost ovo je drzava gdje je posten i je*ban na istoj deredzi. Hocu da kazem da kao "dobričina pošteni" neces docekat odblokiran racun jos za godinu, nego posjetit neke uglednike (ne bih nikog da imenujem) da se to pogura... Mozda grijesim, ne znam, nisam pametan. Zao mi momaka iz kluba
Čelik Zenica, bosanski gigant!!!

Sanjam sretno Bilinooo!!!

dinodino2019
Kontakt:

Post Postao/la dinodino2019 » 16 apr 2024, 07:59

Talha i Ali se odlicno nadopunjuju u igri i kako njih dvojica igraju zajedno rezultati i igra je bolja. Najvece razocarenje sezone je Begic, nabildo se, usporio, nikakav iskorak nije napravio iako ga je Dario gurao na pocetku druge polusezone, ali slabo mu je vratio na terenu. Begic je imao i tesku povredu, ali nije to taj igrac vise, volio bih da grijesim jer je dijete fino i posteno, ali teren je jedino mjerilo
Živim za dan kada će KF otići iz našeg grada

nicaze95
Kontakt:

Post Postao/la nicaze95 » 16 apr 2024, 09:14

habuba je napisao/la:
15 apr 2024, 22:41
nicaze95 je napisao/la:
15 apr 2024, 22:03
Bio je i Talha klupiran dugo, pa je ulazio s klupe tako da ne vidim valjanost u argumentu da "mora" igrati. Momak se izborio za mjesto u razdoblju u kome se Ali nije mogao s loptom sastaviti. Od tada smo pa gotovo svaku utakmicu mijenjali startnih 11 a i taktiku. Tek u zadnji par kola se to nesto ustalilo i rezultat toga je da i jedan i drugi trenutno imaju mjesta. Ni jedan ni drugi ne igraju na aman zaman nekom nivou ali su bolji od alternativa pa shodno tome imaju mjesto u timu. Sve dok ih neko ne istisne iz prvog tima oni ce biti prve opcije treneru. Talha se pokazao konstantnijim od Alija ove sezone, cvrsci je na lopti i ja nisam misljenja da je jedino mjerilo koliko je golova dao, kao sto ne mislim da je Aliju jedino mjerilo koliko golova daje. Mi smo ovu sezonu halalili i ja hocu da vidim napredak u igri, fizickim predispozicijama, razmisljanju i jednog i drugog a pogotovo Alija jer je "nas". Ovaj ostatak sezone treba da bude zlatna prilika sve i jednom igracu jer igraju bez apslutno ikakvog pritiska. Samo posvecenost fudbalu, naporad rad i zalaganje se gleda i nikada u karijeri vise nece imati ovakvu priliku da napreduju. 19-20 godina im, imaju svu slobodu i sada im je biti ili ne biti. Talha sigurno jos nije na nivou na kojem bi mogao konkurisati u Sarajevu, a Ali jos nije na nivou da moze igrati PL. I jednom i drugom je ovo iskustvo zlatna vrijedno i ako sada ne postanu igraci i odskoce tesko da ce ikada to uraditi.
Nebitno ba ako nekog hvalis ispadas familija. Pusti ove strucnjake njih da se pita jos bi bili u 2 liga centar sa 250 dusa na stadionu i 6 ipo sponzora u svrhu regulisanja troskova i stabilizacije.

laudrop
Kontakt:

Post Postao/la laudrop » 16 apr 2024, 10:35

dinodino2019 je napisao/la:
16 apr 2024, 07:59
Talha i Ali se odlicno nadopunjuju u igri i kako njih dvojica igraju zajedno rezultati i igra je bolja. Najvece razocarenje sezone je Begic, nabildo se, usporio, nikakav iskorak nije napravio iako ga je Dario gurao na pocetku druge polusezone, ali slabo mu je vratio na terenu. Begic je imao i tesku povredu, ali nije to taj igrac vise, volio bih da grijesim jer je dijete fino i posteno, ali teren je jedino mjerilo
Zaljubio se :D
Mnogi su smatrali da se Čelik izlaskom u posljednji rang bosanskohercegovačkog nogometa gasi. Bili su u potpunosti u krivu, a Čelik to dokazuje iz dana u dan!

Celicni
Kontakt:

Post Postao/la Celicni » 16 apr 2024, 11:40

Zenicanin988 je napisao/la:
16 apr 2024, 00:28
Nazalost ovo je drzava gdje je posten i je*ban na istoj deredzi. Hocu da kazem da kao "dobričina pošteni" neces docekat odblokiran racun jos za godinu, nego posjetit neke uglednike (ne bih nikog da imenujem) da se to pogura... Mozda grijesim, ne znam, nisam pametan. Zao mi momaka iz kluba
Druge nema, mi smo max klub depolitizovali, ali nažalost evo vidimo da i to ima svoju cijenu.Ponovo vidjeti i sa gradonacelnikom i preko GV da se napravi pritisak na institucije.Više se mora gurati ova priča u medijima, svake sedmice i klub da se oglasava.Inace ne zavrsil se to prije pocetka iduce sezone mozemo se pusiti.

Bandit88
Kontakt:

Post Postao/la Bandit88 » 16 apr 2024, 15:05

Postao slobodan igrač na tržištu: Selmira Mahmutovića mogli bi opet gledati na prvoligaškim terenima

Mahmutović neće žuriti s odabirom novog kluba, a nije isključen ni povratak u Prvu ligu.

https://www.facebook.com/share/vUAyo1ko ... tid=GqhPTb

avenija
Kontakt:

Post Postao/la avenija » 16 apr 2024, 15:13

Na svom Facebook profilu Selmir se emotivno oprostio od Marsonije u kojoj je proveo protekle dvije i pol godine i odličnim igrama i brojnim golovima osvojio srca probirljive brodske nogometne publike. S obzirom da službenih informacija nema, nećemo izlaziti sa špekulacijama, ali je jasno da će se mnoga pitanja postavljati oko odlaska čovjeka koji je svojim golovima uveo Marsoniju u Drugu NL, pa je u njoj zadržao i jesenas predvodio do borbe za vrh.
Strijelci Prve Lige Federacije 2024/2025
1. Selmir Mahmutović (Čelik)- 38
2. ....
3. ....

:D
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA

redbull93
Kontakt:

Post Postao/la redbull93 » 16 apr 2024, 15:21

Da cujemo strucno misljenje truhle i hoce li zauciti sta :mrgreen:
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!

Zalayeta22
Kontakt:

Post Postao/la Zalayeta22 » 16 apr 2024, 16:16

dinodino2019 je napisao/la:
16 apr 2024, 07:59
Ja koliko znam Begić je povrijeđen trenutno, opet nešto oko koljena muči muku, a i na polusezoni je bio povrijeđen što je normalno nakon njegove teške povrede da se dešavaju povredice u nekom narednom periodu. Bitno je da se on oporavi 100% a realno još je mlad i ima vremena da pokaže šta može.
"Klub izrastao iz zeničke željezare, s dvadeset hiljada zaposlenih jedne od najvećih u Europi, i njegovo kultno Bilino polje, sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora"

laudrop
Kontakt:

Post Postao/la laudrop » 17 apr 2024, 16:02

Lovro i Hamzić imaju tri žuta i propustit će utakmicu protiv Tomislava.

Vraćamo li se standardnoj 4-3-3 formaciji u Tomislavu? :hmmmmm:
Mnogi su smatrali da se Čelik izlaskom u posljednji rang bosanskohercegovačkog nogometa gasi. Bili su u potpunosti u krivu, a Čelik to dokazuje iz dana u dan!

avenija
Kontakt:

Post Postao/la avenija » 17 apr 2024, 16:08

Samo Isaković da otputuje sa ekipom :pray:
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA

laudrop
Kontakt:

Post Postao/la laudrop » 17 apr 2024, 16:42

avenija je napisao/la:
17 apr 2024, 16:08
Samo Isaković da otputuje sa ekipom :pray:
Apel za BH poštu da nam pusti kapitena :kafa:

almir2018
Kontakt:

Post Postao/la almir2018 » 17 apr 2024, 17:10

Ma ja sam vec upisao da ćemo izgubiti u Tomislavu tako da nebitno ko ce igrat,jer znamo kako igramo ove sezone u gostima hahahaha

laudrop
Kontakt:

Post Postao/la laudrop » 17 apr 2024, 17:11

almir2018 je napisao/la:
17 apr 2024, 17:10
Ma ja sam vec upisao da ćemo izgubiti u Tomislavu tako da nebitno ko ce igrat,jer znamo kako igramo ove sezone u gostima hahahaha
Vrijeme je za promjene Almire, 3 boda dolaze u Zenicu :njanjanja:

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], NeRi_K i 4 gosta.