FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 24 mar 2011, 17:51

Svi na Grbavicu sutra.. Pokazimo kako se navija.. Prelijepo vrijeme, dobar termin, sve je to razlog za veliku posjetu..

Ali naravno da ne zaboravimo, evo satova Zeljinih.. :mrgreen: :mrgreen:

http://www.****/artikal/1136607/sat-po-zelji/

Uskoro pravim metalne satove povodom 90 godina Zelje, bice odlicni.. Pozz
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 24 mar 2011, 17:55

Baja_Zvjerka je napisao/la:Svi na Grbavicu sutra.. Pokazimo kako se navija.. Prelijepo vrijeme, dobar termin, sve je to razlog za veliku posjetu..

Ali naravno da ne zaboravimo, evo satova Zeljinih.. :mrgreen: :mrgreen:

http://www.****/artikal/1136607/sat-po-zelji/

Uskoro pravim metalne satove povodom 90 godina Zelje, bice odlicni.. Pozz
Mogu li te zamoliti da na postavljas ovdje to sa PIK-a, nadam se da razumijes zasto.
Hvala!!!
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

Keenan.-
Kontakt:

Post Postao/la Keenan.- » 24 mar 2011, 18:01

Baka im trener :lol:
Kup je naš :D
FK Željezničar
Chelsea FC

Aldinn
Kontakt:

Post Postao/la Aldinn » 24 mar 2011, 18:13

twisttm87 je napisao/la:sta ovo pise da ce bit pusteno samo 6000 karata??? :S :S :S e ne mogu da vjerujem :shock:
:lol: A sta si ti mislio kolko ce vas biti,30 000 :lol: ,a kapacitet stadiona 8.000,ja ovih bisera majko moja,kolko vas je bilo na prosloj prijateljskoj utakmici protiv Dinama ? Nemoj sta zahatarit,samo sam rekao onako kako jeste ;) Sutra vam zelim da primite sto manje golova ;)

ellaxaz
Kontakt:

Post Postao/la ellaxaz » 24 mar 2011, 18:20

Naprijed Željo ale...
"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."

F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.

Esii TM87
Kontakt:

Post Postao/la Esii TM87 » 24 mar 2011, 18:29

Ja tebe volim,volim te fakat..
1921-2011

the maniacs 87
Kontakt:

Post Postao/la the maniacs 87 » 24 mar 2011, 18:31

[quote="Baby"]SUTRA SVI NA GRBAVICU, NIJE BITNO SJEVER, JUG ILI ZAPAD POKAŽIMO DA SMO UZ ŽELJU I KAD NE IGRA NAJBOLJE !!!

lijepo vrijeme, dobar termin, 90 godina naseg kluba, veliki derbi, svako ko je MANIJAK i ko ima barem malo u sebi plave krvi ne može a da ne otiđe sutra na utakmicu. Zato sutra svi na JUG ili sjever

samir_tm87
Kontakt:

Post Postao/la samir_tm87 » 24 mar 2011, 18:44

ZELJEZNICAR DO GROBA ALEEE!!!!

zeljocity
Kontakt:

Post Postao/la zeljocity » 24 mar 2011, 19:11

Dejan, BL je napisao/la:To je surova realnost, čim zareda klub sa 2-3 loša rezultata odmah priče ode trener itd., trenera ne smijete pustiti ni po živu glavu inače odošte u helać on je držao sve. Mislim puca mi racku ali gledam to sa druge strane, nećemo se s kim imati prepucavati, evo vidim već ste iovako nešto utanjili s pisanjem iako sutra igrate veliki meč. Glavni rivali ubuduće mogli bi nam biti Travnik i Olimpik u najboljem sučaju ona Ćehajina družina :D

Haj Vrbasa ti objasni ti meni cemu tolika loziona? Ok, ba shvatam imate finu priliku za prvu titulu prvaka ove godine ali sad zbog toga se busas u prsa i to jos kao Zeljo nam nije konkurencija hahahah..
Zeljo je beton i to armirani beton.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.

nookey
Kontakt:

Post Postao/la nookey » 24 mar 2011, 19:18

Krvotok je napisao/la:Kad ti izostane uspjeh na terenu onda kao opravdanje potežeš "viši cilj"kao razlog. Koga bolan mi spašavamo, pa Borac gubi žive pare od UEFE ako naš Savez suspenduju, dovoljan cilj za koji se valja boriti i da se usvoje propisi i odluke. Jedino mi možemo jazuk da napravimo pa da se odupiremo. Sad kad im ide, sigurno neće kočiti. A kako da objasnimo nulu u Kupu protiv Širokog? Koji je tu interes? Vjerovatno tako da se opravdamo u Gadafijevim očima što smo se kao "bitna svjetska supersila" (koja se ne pita ni za svoju sudbinu) stavili uz rezoluciju UN za udare po Libiji. To što će Širbegović, Hidrogradnja, Energoinvest i drugi ostati bez poslova kad sve to svrši i ameri dobiti naše poslove vjerovatno opravdavamo time što će te firme graditi novi stadion na Grbavici. Nažalost mi smo polusvijet koji je spreman i mrak da progalsi danom kako bi ispao makar virtuelno veliki.
Ako si i kopirao tekst, ono "Pametnom dosta" si trebao izostaviti, a ne generisati zaključak kao opštu i neporecivu istinu, moj brate sa tribine !
Oprosti mi molim te, ali bilo je jače od mene, ali šalu na stranu, samo mi jedno reci, jel ti fakat misliš da je naša liga regularna, da ne postoji nacionalni ključ?
I KRV SVOJU ZA PLAVU BOJU!

zeljocity
Kontakt:

Post Postao/la zeljocity » 24 mar 2011, 19:26

Daj Boze tako i treba :twisted: , nema opustanja ili 100% ili nikako..
Who is your čampion??

1921
Kontakt:

Post Postao/la 1921 » 24 mar 2011, 19:27

skrate im pola plate i opet imaju 10 puta vecu platu od prosjecne. velika kazna :lol:
Iz daleka gledam ulice tvoje
tamo su slike, djetinjstva moga
tamo je sve što je moje.

Capt_Billy
Kontakt:

Post Postao/la Capt_Billy » 24 mar 2011, 19:28

Buddy je napisao/la:Igrači Željezničara neće po lijepom pamtiti proteklu sedmicu... Rezultatski, u potpunosti su zakazali, i za samo četiri dana doveli u pitanju osvajanje bilo kojeg trofeja ove sezone, u godini u kojoj Plavi slave 90 rođendan.

Podsjetimo, Plavi su protekle srijede u prvoj utakmici polufinala Kupa BiH odigrali 0:0 sa Širokim, dok su u 19. kolu Premijer lige BiH poraženi od Slobode na Grbavici 0:1.

Uz to, rezervisti Želje su se na dan reintegracija sarajevskog naselja Grbavica, mučili protiv niželigaša Pofalićkog, kojeg su nekako ipak svladali sa 2:1.

Sve nabrojane propuste skupo će platiti. Kako saznaje ****.ba iz izvora bliskih klubu, cijela ekipa Želje ostat će uskraćena za pola martovske plaće! Kako doznajemo, prvotimci su kaženjeni zbog poraza od Slobode, a rezerve zbog primljenog gola protiv Pofalićkog.

Jel ovo istina, nevjerujem ovim vamo nista? :mrgreen:
Moram ti reci za ovaj donji dio, da je postoji mogucnost da je istina. Bar, Amar je takve naravi. Ne voli da gubi, jer covjek zna sta zeli, i necu mi nitko stajati na putu. Prosle sezone kada bi izgubili mec, igrace bi kaznjavao kondicionim treningom po povratku u Sarajevu. (Znam to jer zivim na Grbavici). Ako je ovo uradio sto ti kazes, moram mu reci svaka cast!!! Bio sam prije 1h na treninku pred Dinamo, i nije mi jasno zasto su igraci jako ulazili u duele!!! Vjerovatno kazna vec proradila!!! :D :D :D
VIVA ŽELJO, VIVA MANIJACI!!!!
FORZAA ZELJOOO!!!! FORZAA LAZIOOOO!!!

zeljocity
Kontakt:

Post Postao/la zeljocity » 24 mar 2011, 19:32

1921 je napisao/la:skrate im pola plate i opet imaju 10 puta vecu platu od prosjecne. velika kazna :lol:
Pa ne bih se bas slozio. Prosjecna plata u BIH je koliko? 500-600KM, znaci nasi fudbaleri zaradzuju po 10-12.000KM heh daj Boze samo nista od ove ljubavi..
Who is your čampion??

DARE_DEVIL_SA
Kontakt:

Post Postao/la DARE_DEVIL_SA » 24 mar 2011, 19:39

Milan Čulum mora igrati sljedeću tekmu vrijeme je da dobije šansu u ovom dijelu prvenstva!!!

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 24 mar 2011, 19:45

Buddy je napisao/la:Igrači Željezničara neće po lijepom pamtiti proteklu sedmicu... Rezultatski, u potpunosti su zakazali, i za samo četiri dana doveli u pitanju osvajanje bilo kojeg trofeja ove sezone, u godini u kojoj Plavi slave 90 rođendan.

Podsjetimo, Plavi su protekle srijede u prvoj utakmici polufinala Kupa BiH odigrali 0:0 sa Širokim, dok su u 19. kolu Premijer lige BiH poraženi od Slobode na Grbavici 0:1.

Uz to, rezervisti Želje su se na dan reintegracija sarajevskog naselja Grbavica, mučili protiv niželigaša Pofalićkog, kojeg su nekako ipak svladali sa 2:1.

Sve nabrojane propuste skupo će platiti. Kako saznaje ****.ba iz izvora bliskih klubu, cijela ekipa Želje ostat će uskraćena za pola martovske plaće! Kako doznajemo, prvotimci su kaženjeni zbog poraza od Slobode, a rezerve zbog primljenog gola protiv Pofalićkog.

Jel ovo istina, nevjerujem ovim vamo nista? :mrgreen:
I treba ovako!

Capt_Billy
Kontakt:

Post Postao/la Capt_Billy » 24 mar 2011, 19:50

Tomečak: Čast nam je igrati ovu utakmicu
Objavljeno 24.3.2011 u 13:22
http://www.nk-dinamo.hr/vijest/prikaz/2933/Default.aspx

U petak, 25. ožujka, Dinamo će na Grbavici utakmicom protiv domaćina uveličati proslavu 90. rođendana Željezničara, a dan prije puta medijima su svoja očekivanja iznijeli Ivan Tomečak i Ivan Kelava.

Dinamo u petak na Grbavici u Sarajevu igra prijateljsku utakmicu protiv Željezničara, a jedan od junaka pobjede protiv Hajduka, Ivan Tomečak, očekuje dobru atmosferu: - Veseli nas što smo pozvani i čast nam je igrati utakmicu povodom rođendana Željezničara. Posebno smo sretni jer nas očekuje prava nogometna atmosfera. –

Slično razmišlja i vratar Ivan Kelava: - Nisam još nikada bio u Sarajevu i drago mi je što igramo ovu utakmicu jer čujem da postoji veliko zanimanje navijača pa će biti prava atmosfera. –

Što se tiče programa puta, Dinamo u petak u 14:10 leti za Sarajevo, a utakmica se igra u 19 sati.

Inače, Željezničar je u svojoj 90-godišnjoj povijesti osvojio pet naslova prvaka (jedan bivše države i četiri u Bosni i Hercegovini) te po tri Kupa i Superkupa. Željezničar je aktivni prvak susjedne Bosne i Hercegovine.
Zadnja izmjena: Capt_Billy, dana/u 24 mar 2011, 19:54, ukupno mijenjano 1 put.
VIVA ŽELJO, VIVA MANIJACI!!!!
FORZAA ZELJOOO!!!! FORZAA LAZIOOOO!!!

H-beg
Kontakt:

Post Postao/la H-beg » 24 mar 2011, 19:54

Capt_Billy je napisao/la:Tomečak: Čast nam je igrati ovu utakmicu

U petak, 25. ožujka, Dinamo će na Grbavici utakmicom protiv domaćina uveličati proslavu 90. rođendana Željezničara, a dan prije puta medijima su svoja očekivanja iznijeli Ivan Tomečak i Ivan Kelava.

Dinamo u petak na Grbavici u Sarajevu igra prijateljsku utakmicu protiv Željezničara, a jedan od junaka pobjede protiv Hajduka, Ivan Tomečak, očekuje dobru atmosferu: - Veseli nas što smo pozvani i čast nam je igrati utakmicu povodom rođendana Željezničara. Posebno smo sretni jer nas očekuje prava nogometna atmosfera. –

Slično razmišlja i vratar Ivan Kelava: - Nisam još nikada bio u Sarajevu i drago mi je što igramo ovu utakmicu jer čujem da postoji veliko zanimanje navijača pa će biti prava atmosfera. –

Što se tiče programa puta, Dinamo u petak u 14:10 leti za Sarajevo, a utakmica se igra u 19 sati.

Inače, Željezničar je u svojoj 80-godišnjoj povijesti osvojio pet naslova prvaka (jedan bivše države i četiri u Bosni i Hercegovini) te po tri Kupa i Superkupa. Željezničar je aktivni prvak susjedne Bosne i Hercegovine.
a ja susjeda:D
Na nebu je jedna boja, jedan voz i jedna pruga, u mom' srcu jedna ljubav i ne postoji druga, volim te Željo, tvoj Manijak s' Juga !!!

lisander
Kontakt:

Post Postao/la lisander » 24 mar 2011, 19:57

Bice sramota ako nas bude ispod 7 000

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 24 mar 2011, 19:58

Capt_Billy je napisao/la:Tomečak: Čast nam je igrati ovu utakmicu

Inače, Željezničar je u svojoj 90-godišnjoj povijesti osvojio pet naslova prvaka (jedan bivše države i četiri u Bosni i Hercegovini) te po tri Kupa i Superkupa. Željezničar je aktivni prvak susjedne Bosne i Hercegovine.
:? :?
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Alipasino, mavi i 29 gostiju.