Ali naravno da ne zaboravimo, evo satova Zeljinih..

http://www.****/artikal/1136607/sat-po-zelji/
Uskoro pravim metalne satove povodom 90 godina Zelje, bice odlicni.. Pozz
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Mogu li te zamoliti da na postavljas ovdje to sa PIK-a, nadam se da razumijes zasto.Baja_Zvjerka je napisao/la:Svi na Grbavicu sutra.. Pokazimo kako se navija.. Prelijepo vrijeme, dobar termin, sve je to razlog za veliku posjetu..
Ali naravno da ne zaboravimo, evo satova Zeljinih..![]()
![]()
http://www.****/artikal/1136607/sat-po-zelji/
Uskoro pravim metalne satove povodom 90 godina Zelje, bice odlicni.. Pozz
twisttm87 je napisao/la:sta ovo pise da ce bit pusteno samo 6000 karata??? :S :S :S e ne mogu da vjerujem
Dejan, BL je napisao/la:To je surova realnost, čim zareda klub sa 2-3 loša rezultata odmah priče ode trener itd., trenera ne smijete pustiti ni po živu glavu inače odošte u helać on je držao sve. Mislim puca mi racku ali gledam to sa druge strane, nećemo se s kim imati prepucavati, evo vidim već ste iovako nešto utanjili s pisanjem iako sutra igrate veliki meč. Glavni rivali ubuduće mogli bi nam biti Travnik i Olimpik u najboljem sučaju ona Ćehajina družina
Oprosti mi molim te, ali bilo je jače od mene, ali šalu na stranu, samo mi jedno reci, jel ti fakat misliš da je naša liga regularna, da ne postoji nacionalni ključ?Krvotok je napisao/la:Kad ti izostane uspjeh na terenu onda kao opravdanje potežeš "viši cilj"kao razlog. Koga bolan mi spašavamo, pa Borac gubi žive pare od UEFE ako naš Savez suspenduju, dovoljan cilj za koji se valja boriti i da se usvoje propisi i odluke. Jedino mi možemo jazuk da napravimo pa da se odupiremo. Sad kad im ide, sigurno neće kočiti. A kako da objasnimo nulu u Kupu protiv Širokog? Koji je tu interes? Vjerovatno tako da se opravdamo u Gadafijevim očima što smo se kao "bitna svjetska supersila" (koja se ne pita ni za svoju sudbinu) stavili uz rezoluciju UN za udare po Libiji. To što će Širbegović, Hidrogradnja, Energoinvest i drugi ostati bez poslova kad sve to svrši i ameri dobiti naše poslove vjerovatno opravdavamo time što će te firme graditi novi stadion na Grbavici. Nažalost mi smo polusvijet koji je spreman i mrak da progalsi danom kako bi ispao makar virtuelno veliki.
Ako si i kopirao tekst, ono "Pametnom dosta" si trebao izostaviti, a ne generisati zaključak kao opštu i neporecivu istinu, moj brate sa tribine !
Moram ti reci za ovaj donji dio, da je postoji mogucnost da je istina. Bar, Amar je takve naravi. Ne voli da gubi, jer covjek zna sta zeli, i necu mi nitko stajati na putu. Prosle sezone kada bi izgubili mec, igrace bi kaznjavao kondicionim treningom po povratku u Sarajevu. (Znam to jer zivim na Grbavici). Ako je ovo uradio sto ti kazes, moram mu reci svaka cast!!! Bio sam prije 1h na treninku pred Dinamo, i nije mi jasno zasto su igraci jako ulazili u duele!!! Vjerovatno kazna vec proradila!!!Buddy je napisao/la:Igrači Željezničara neće po lijepom pamtiti proteklu sedmicu... Rezultatski, u potpunosti su zakazali, i za samo četiri dana doveli u pitanju osvajanje bilo kojeg trofeja ove sezone, u godini u kojoj Plavi slave 90 rođendan.
Podsjetimo, Plavi su protekle srijede u prvoj utakmici polufinala Kupa BiH odigrali 0:0 sa Širokim, dok su u 19. kolu Premijer lige BiH poraženi od Slobode na Grbavici 0:1.
Uz to, rezervisti Želje su se na dan reintegracija sarajevskog naselja Grbavica, mučili protiv niželigaša Pofalićkog, kojeg su nekako ipak svladali sa 2:1.
Sve nabrojane propuste skupo će platiti. Kako saznaje ****.ba iz izvora bliskih klubu, cijela ekipa Želje ostat će uskraćena za pola martovske plaće! Kako doznajemo, prvotimci su kaženjeni zbog poraza od Slobode, a rezerve zbog primljenog gola protiv Pofalićkog.
Jel ovo istina, nevjerujem ovim vamo nista?
Pa ne bih se bas slozio. Prosjecna plata u BIH je koliko? 500-600KM, znaci nasi fudbaleri zaradzuju po 10-12.000KM heh daj Boze samo nista od ove ljubavi..1921 je napisao/la:skrate im pola plate i opet imaju 10 puta vecu platu od prosjecne. velika kazna
I treba ovako!Buddy je napisao/la:Igrači Željezničara neće po lijepom pamtiti proteklu sedmicu... Rezultatski, u potpunosti su zakazali, i za samo četiri dana doveli u pitanju osvajanje bilo kojeg trofeja ove sezone, u godini u kojoj Plavi slave 90 rođendan.
Podsjetimo, Plavi su protekle srijede u prvoj utakmici polufinala Kupa BiH odigrali 0:0 sa Širokim, dok su u 19. kolu Premijer lige BiH poraženi od Slobode na Grbavici 0:1.
Uz to, rezervisti Želje su se na dan reintegracija sarajevskog naselja Grbavica, mučili protiv niželigaša Pofalićkog, kojeg su nekako ipak svladali sa 2:1.
Sve nabrojane propuste skupo će platiti. Kako saznaje ****.ba iz izvora bliskih klubu, cijela ekipa Želje ostat će uskraćena za pola martovske plaće! Kako doznajemo, prvotimci su kaženjeni zbog poraza od Slobode, a rezerve zbog primljenog gola protiv Pofalićkog.
Jel ovo istina, nevjerujem ovim vamo nista?
a ja susjeda:DCapt_Billy je napisao/la:Tomečak: Čast nam je igrati ovu utakmicu
Objavljeno 24.3.2011 u 13:22
http://www.nk-dinamo.hr/vijest/prikaz/2933/Default.aspx
U petak, 25. ožujka, Dinamo će na Grbavici utakmicom protiv domaćina uveličati proslavu 90. rođendana Željezničara, a dan prije puta medijima su svoja očekivanja iznijeli Ivan Tomečak i Ivan Kelava.
Dinamo u petak na Grbavici u Sarajevu igra prijateljsku utakmicu protiv Željezničara, a jedan od junaka pobjede protiv Hajduka, Ivan Tomečak, očekuje dobru atmosferu: - Veseli nas što smo pozvani i čast nam je igrati utakmicu povodom rođendana Željezničara. Posebno smo sretni jer nas očekuje prava nogometna atmosfera. –
Slično razmišlja i vratar Ivan Kelava: - Nisam još nikada bio u Sarajevu i drago mi je što igramo ovu utakmicu jer čujem da postoji veliko zanimanje navijača pa će biti prava atmosfera. –
Što se tiče programa puta, Dinamo u petak u 14:10 leti za Sarajevo, a utakmica se igra u 19 sati.
Inače, Željezničar je u svojoj 80-godišnjoj povijesti osvojio pet naslova prvaka (jedan bivše države i četiri u Bosni i Hercegovini) te po tri Kupa i Superkupa. Željezničar je aktivni prvak susjedne Bosne i Hercegovine.
Capt_Billy je napisao/la:Tomečak: Čast nam je igrati ovu utakmicu
Objavljeno 24.3.2011 u 13:22
http://www.nk-dinamo.hr/vijest/prikaz/2933/Default.aspx
U petak, 25. ožujka, Dinamo će na Grbavici utakmicom protiv domaćina uveličati proslavu 90. rođendana Željezničara, a dan prije puta medijima su svoja očekivanja iznijeli Ivan Tomečak i Ivan Kelava.
Dinamo u petak na Grbavici u Sarajevu igra prijateljsku utakmicu protiv Željezničara, a jedan od junaka pobjede protiv Hajduka, Ivan Tomečak, očekuje dobru atmosferu: - Veseli nas što smo pozvani i čast nam je igrati utakmicu povodom rođendana Željezničara. Posebno smo sretni jer nas očekuje prava nogometna atmosfera. –
Slično razmišlja i vratar Ivan Kelava: - Nisam još nikada bio u Sarajevu i drago mi je što igramo ovu utakmicu jer čujem da postoji veliko zanimanje navijača pa će biti prava atmosfera. –
Što se tiče programa puta, Dinamo u petak u 14:10 leti za Sarajevo, a utakmica se igra u 19 sati.
Inače, Željezničar je u svojoj 90-godišnjoj povijesti osvojio pet naslova prvaka (jedan bivše države i četiri u Bosni i Hercegovini) te po tri Kupa i Superkupa. Željezničar je aktivni prvak susjedne Bosne i Hercegovine.
Trenutno korisnika/ca: strucnjak9 i 11 gostiju.