Ne znam koliko godina mu zena ima. Ako je nasao mladju svaka cast.AshburtonG je napisao/la: ↑14 apr 2024, 14:53Rio je odlican ulov i za ove od 25, tako da ta prica ne pije vodu.

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Ne znam koliko godina mu zena ima. Ako je nasao mladju svaka cast.AshburtonG je napisao/la: ↑14 apr 2024, 14:53Rio je odlican ulov i za ove od 25, tako da ta prica ne pije vodu.
A da li se smije tako parkirati pred Lidl naprimjer ili drugi trzni centar. Neko mi je rekao da prate to.. sad ostaviti tako 2-3 dana na njihovom parkingu?rio_Ferdy88 je napisao/la: ↑13 apr 2024, 09:13Aerodrom je u Kastelima, prema Trogiru, tacnije blize Trogiru nego Splitu, 20ak min od Splita. Ako ces u Split besplatno ti je u soping centrima i onda ganjaj bus za centar.JHam je napisao/la: ↑12 apr 2024, 12:52ja sam bas gledao danas i oko 7e izadje dnevna kod aerodroma, ne znam kolko je udaljeno od grada, nit znam jel ti treba blizu aerodroma, al ja sam to trazio i otprilike mi tu cijenu daje, 70e 10 danaHeliosIzDomzala je napisao/la: ↑11 apr 2024, 18:06Pozdrav. Ima li neko da je u posljednje vrijeme boravio u Splitu. Gledam ove parking karte. Strasno su skupe. Najpovoljnija sto sam ja našao je dnevna parking karta oko 25 eura. Ima li neki savjet, caka neka, da se izbjegnu ovolika plaćanja.
Ja trenutno u Dubrovniku, bukvalno muzej pod otvorenim nebom, al isto tako ne isplati se u stari grad ici sa autom, nego koristiti javni prijevoz i miran si.
Rio bacao dimne bombe, a u pozadini odradjivao posao oko trazenja mlade
Smijes, slobodno parkiraj ako ti nije daleko od smjestaja ili gdje vec mislis ici.HeliosIzDomzala je napisao/la: ↑14 apr 2024, 16:01A da li se smije tako parkirati pred Lidl naprimjer ili drugi trzni centar. Neko mi je rekao da prate to.. sad ostaviti tako 2-3 dana na njihovom parkingu?rio_Ferdy88 je napisao/la: ↑13 apr 2024, 09:13Aerodrom je u Kastelima, prema Trogiru, tacnije blize Trogiru nego Splitu, 20ak min od Splita. Ako ces u Split besplatno ti je u soping centrima i onda ganjaj bus za centar.
Ja trenutno u Dubrovniku, bukvalno muzej pod otvorenim nebom, al isto tako ne isplati se u stari grad ici sa autom, nego koristiti javni prijevoz i miran si.![]()
I ja sam odmah pvo pomisliofeniksptica je napisao/la: ↑14 apr 2024, 15:33Kako čovječe izgledas kad se svi ibrete sto si se ozenio laaajla
MaroonBjelave je napisao/la: ↑14 apr 2024, 00:46Ova prva baca, ali nisam siguran na Elmu Sinanović ono treba mi, Boga mi.tabba77 je napisao/la: ↑14 apr 2024, 00:40Prošli mjesec sam počeo učiti turski jezik, nevjerovatno kako teško izgovorivih riječi imaju. Zapetlja mi se jezik uvijek.MaroonBjelave je napisao/la: ↑14 apr 2024, 00:36
Naravno. Pa Muharem Serbezovski mu je skinuo par melodija. Tipa, sine moj, plavo plavo baš plavo.
Možeš li ti skontati koja je naša verzija ove pjesme? Meni poznata ali nema šanse.
Vidim sad da je i Kemal Malovčić. Baš je bio originalan i u nazivu pjesme.
A ova druga, ona poznata pedofilska od Kemice![]()
u Makarskoj kod Lidla pise da je max zadrzavsnje sat vremena ja mislim, ali mi se do sad nije desilo da me kazna doceka iako ostavim duze, sto ne znaci da nece nekad jelrio_Ferdy88 je napisao/la: ↑14 apr 2024, 19:11Smijes, slobodno parkiraj ako ti nije daleko od smjestaja ili gdje vec mislis ici.HeliosIzDomzala je napisao/la: ↑14 apr 2024, 16:01A da li se smije tako parkirati pred Lidl naprimjer ili drugi trzni centar. Neko mi je rekao da prate to.. sad ostaviti tako 2-3 dana na njihovom parkingu?rio_Ferdy88 je napisao/la: ↑13 apr 2024, 09:13
Aerodrom je u Kastelima, prema Trogiru, tacnije blize Trogiru nego Splitu, 20ak min od Splita. Ako ces u Split besplatno ti je u soping centrima i onda ganjaj bus za centar.
Ja trenutno u Dubrovniku, bukvalno muzej pod otvorenim nebom, al isto tako ne isplati se u stari grad ici sa autom, nego koristiti javni prijevoz i miran si.![]()
Mene su kaznili kad sam ostao nekih pola sata nakon isteka njihovog radnog vremena, inace ovako tokom dana unutar radnog vremena - sve u dureJHam je napisao/la: ↑16 apr 2024, 19:59u Makarskoj kod Lidla pise da je max zadrzavsnje sat vremena ja mislim, ali mi se do sad nije desilo da me kazna doceka iako ostavim duze, sto ne znaci da nece nekad jelrio_Ferdy88 je napisao/la: ↑14 apr 2024, 19:11Smijes, slobodno parkiraj ako ti nije daleko od smjestaja ili gdje vec mislis ici.HeliosIzDomzala je napisao/la: ↑14 apr 2024, 16:01
A da li se smije tako parkirati pred Lidl naprimjer ili drugi trzni centar. Neko mi je rekao da prate to.. sad ostaviti tako 2-3 dana na njihovom parkingu?![]()
Kolika je kazna? Isplati li se rizikovati ili parking pravi da glava ne boli?delko je napisao/la: ↑16 apr 2024, 21:58Mene su kaznili kad sam ostao nekih pola sata nakon isteka njihovog radnog vremena, inace ovako tokom dana unutar radnog vremena - sve u dureJHam je napisao/la: ↑16 apr 2024, 19:59u Makarskoj kod Lidla pise da je max zadrzavsnje sat vremena ja mislim, ali mi se do sad nije desilo da me kazna doceka iako ostavim duze, sto ne znaci da nece nekad jelrio_Ferdy88 je napisao/la: ↑14 apr 2024, 19:11
Smijes, slobodno parkiraj ako ti nije daleko od smjestaja ili gdje vec mislis ici.
Nesto oko 50 evra su napisali, tako da nije bas ni bezvezeHeliosIzDomzala je napisao/la: ↑16 apr 2024, 23:21Kolika je kazna? Isplati li se rizikovati ili parking pravi da glava ne boli?![]()
Normalno da ce te kaznit ako ostavis, pa to je za kupce, ljudi bi svoju limuzinu citav dan ostavili pred marketomJHam je napisao/la: ↑16 apr 2024, 19:59u Makarskoj kod Lidla pise da je max zadrzavsnje sat vremena ja mislim, ali mi se do sad nije desilo da me kazna doceka iako ostavim duze, sto ne znaci da nece nekad jelrio_Ferdy88 je napisao/la: ↑14 apr 2024, 19:11Smijes, slobodno parkiraj ako ti nije daleko od smjestaja ili gdje vec mislis ici.HeliosIzDomzala je napisao/la: ↑14 apr 2024, 16:01
A da li se smije tako parkirati pred Lidl naprimjer ili drugi trzni centar. Neko mi je rekao da prate to.. sad ostaviti tako 2-3 dana na njihovom parkingu?![]()
Pa u vecini metropola u strogom centru je tamo. Nekada moras biti sretan ako hotel ima parking.Beduin je napisao/la: ↑17 apr 2024, 12:22Sto mrzim kad izdaju apartmane i nemaju privatni parking. Narocito u Beogradu gdje cesto idem, vazda mi valja se ganjati po javnom parking koji je besplatan vikendom pa je jos veca borba za naci ga.
Evo sad opet rezervisao na Kalemegdanu i pise imaju parking, sad zovem kaze zena ima javni.pa znam ja sreco za javni i bez tebe.
Moram vidjeti ima li gdje tu da iznajmljuju na dan-dva pa da sam rahat.
NBG majkaBeduin je napisao/la: ↑17 apr 2024, 12:22Narocito u Beogradu gdje cesto idem, vazda mi valja se ganjati po javnom parking koji je besplatan vikendom pa je jos veca borba za naci ga.
Evo sad opet rezervisao na Kalemegdanu i pise imaju parking, sad zovem kaze zena ima javni.pa znam ja sreco za javni i bez tebe.
Isto mi se desilo. Mada bih se zakleo da je pisalo da je parking uključen u cijenu apartmana.Beduin je napisao/la: ↑17 apr 2024, 12:22Narocito u Beogradu gdje cesto idem, vazda mi valja se ganjati po javnom parking koji je besplatan vikendom pa je jos veca borba za naci ga.
Ali ce on da se suga za 5 10 15 eura.kraljttbvb je napisao/la: ↑17 apr 2024, 17:22Isto mi se desilo. Mada bih se zakleo da je pisalo da je parking uključen u cijenu apartmana.Beduin je napisao/la: ↑17 apr 2024, 12:22Narocito u Beogradu gdje cesto idem, vazda mi valja se ganjati po javnom parking koji je besplatan vikendom pa je jos veca borba za naci ga.
Došao tamo, kaže lik trebaš još doplatiti 5 Eura po danu da koristiš moju garažu. Haj reko dobro, neću se sad šugati za 10-15 eura...
Trenutno korisnika/ca: rio_Ferdy88 i 15 gostiju.