Rio ikona, svjetski čovjek i gospodin, alem isto brat mogla bi se sa njim razvezati priča 24/7. Sa hardenom o parfemima cijeli dan

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Sumnjam da bi to licilo na nesto. Teferici nam ne trebaju. Idemo u klub bacati pare i uzivati u alkoholu i dobrim zenama. Vikendice i macevanje kitama su za jajare i bjednike. Ja bih pozvao Justina i Pereiru. Skroz gotivni forumasi, u pravom zivotu isto ok. A i imaju dosta love. Mogli bi nas ispratiti.
Surreal je napisao/la: ↑15 apr 2024, 20:55Bez zayebancije ima među forumašima fakat odlične raje, Marsal je ono lik kojeg bi realno htio za prijatelja, on je onaj tip sa kojim se nećeš možda uvijek slagati, ali znaš da je tu za tebe kad treba.
Rio ikona, svjetski čovjek i gospodin, alem isto brat mogla bi se sa njim razvezati priča 24/7. Sa hardenom o parfemima cijeli dan![]()
Justin ne postoji u stvarnosti.Zaniolo je napisao/la: ↑15 apr 2024, 20:58Sumnjam da bi to licilo na nesto. Teferici nam ne trebaju. Idemo u klub bacati pare i uzivati u alkoholu i dobrim zenama. Vikendice i macevanje kitama su za jajare i bjednike. Ja bih pozvao Justina i Pereiru. Skroz gotivni forumasi, u pravom zivotu isto ok. A i imaju dosta love. Mogli bi nas ispratiti.
Sve je moguce
Bilo vise. Jedna koja i dalje ponekad nesto napise, doduse rijetko, je bila dugo u vezi sa jednim forumasem kojeg mislim svi znaju. Ne znam dal su jos skupa
Ima Aerials
Glava mu je bosanska, samo se pitam kako je lik popio ovaj cisti head kick
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 178 gostiju.