Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Nerminovic je napisao/la: ↑14 apr 2024, 21:39@Marsal
ako se pitas gdje ti brat Nerko bio i zasto ga nema vise na forum zadnjih par godinazivio na Tajland evo godinu dana i imao prvu pro borbu protiv lika iz Tajlanda s 100 borbi iskustva
![]()
![]()
![]()
Trazi se sponzor SS forum za iducu borbulegenda reala je napisao/la: ↑14 apr 2024, 23:37Nerminovic je napisao/la: ↑14 apr 2024, 21:39@Marsal
ako se pitas gdje ti brat Nerko bio i zasto ga nema vise na forum zadnjih par godinazivio na Tajland evo godinu dana i imao prvu pro borbu protiv lika iz Tajlanda s 100 borbi iskustva
![]()
![]()
![]()
![]()
oj Nera s Tajlanda
Znam brate mojNerminovic je napisao/la: ↑14 apr 2024, 21:39@Marsal
![]()
![]()
![]()
Vjerujem da je dobro ispitao to Nerko
Ljubi te brat, nismo se odavno culi pa nisam znao da pratis ovu Tajlandsku pricuMarsal je napisao/la: ↑15 apr 2024, 00:20Znam brate mojNerminovic je napisao/la: ↑14 apr 2024, 21:39@Marsal
![]()
![]()
![]()
znaš da sam ti najvjerniji fan na Instagramu. Fina i ona djevojčica sa Tajlanda što si je priveo
ne znam se marisat ali ima li kakva i za mene?
![]()
Samo nastavi jako i živi svoj život kako ti godi. Proleti začas i ni u šta i baš mi je drago vidjeti da radiš ono što voliš i da ništa ne uzimaš zdravo za gotovo.
Čuva ti brat Maršal fige za još puno borbi i pobjeda, ugodniji život i da mi budeš sretan.![]()
Nakon drugu turu u Tajland vidi se iz aviona da li je trandja ili no
Gledaj mene ja zaboravio reci da sam izgubio ovu borbu na bodove
@Goretzku, @Sarmu, @Beska, @curry-a i sličnu forumsku kremu
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.