Arsenal
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal
Izgubit cemo jer imamo pritisak rezultata.
Zini treba igrat vidjelo se i protiv Bayerna sta donosi u buildupu
Zini treba igrat vidjelo se i protiv Bayerna sta donosi u buildupu
-
- Kontakt:
Lagano sto prije 2 gola zabit i rutinski privesti utakmicu do kraja aBd
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Svaka utakmica do kraja sezone je za nas finale. Nek nam je sa srećom
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
Meni se vise svidjalo dok smo imali sa 2 tima ganjati se jer sad Siti ima brinuti samo o nama, a to mi se ne svidjababoedindzeko09 je napisao/la: ↑14 apr 2024, 17:12Svaka utakmica do kraja sezone je za nas finale. Nek nam je sa srećom

7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Raspored im je tragikomičan nažalostbaboedindzeko09 je napisao/la: ↑14 apr 2024, 17:15Kiksat će i oni valjda negdje yebemu, nisu krilati![]()
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
jel ovo havertz osmica?
ako jeste onda od njega ne ocekujem nista danas, smijesan je svugdje drugo osim u spicu, jednostavno ne moze igrati tu poziciju i nadam se da ga ne gura ondje sad kad je najpotrebnije da bi jesus igrao prvu
ako jeste onda od njega ne ocekujem nista danas, smijesan je svugdje drugo osim u spicu, jednostavno ne moze igrati tu poziciju i nadam se da ga ne gura ondje sad kad je najpotrebnije da bi jesus igrao prvu
Valja ovom ciganu dati gol
jesus je najveci truhlo koji ima talenat za fudbal
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Ma nece nas kaznit ba sta vam je, pa nismo mi Bormut da zavisimo od jedne sanse na utakmici.
Ali brate sto Jesus ima kockastu glavu jel ovo realno. Svaku utakmicu zicer glavom promasi
Ali brate sto Jesus ima kockastu glavu jel ovo realno. Svaku utakmicu zicer glavom promasi
najjace kako tokom tekme prozivam u sebi samo dva ista igraca
retardiranog ukrajinca i favelasa, hljeba mi dragog kako su oni igrali u sitiju godinama??
retardiranog ukrajinca i favelasa, hljeba mi dragog kako su oni igrali u sitiju godinama??
Odegaard je magija, momak ne gubi loptu. Ali ja da sam na njegovom mjestu ljutio bi se na Saku. Postavi tijelo malo bolje kad se spustas 1 na 1 brate dragi.
Vec 3 sanse prokockane po desnoj strani
Vec 3 sanse prokockane po desnoj strani
Ko bi dao loptu u ovoj situaciji jel realan ovaj covjek? Ganjamo titulu legendo, ne igramo humanitarni turnir
Moze li po golu yebote
**** LI TI MAJKU ZINCENKO
pa sta je ovaj odbranio jarane
**** LI TI MAJKU ZINCENKO
pa sta je ovaj odbranio jarane
- feniksptica
- Kontakt:
Bitno da su zapeli sad a protiv Citya gace skinuli odma, drakula jos odmarao igrace...
Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
-
- Kontakt:
Pola ovih igrača kao da nije svjesno da igramo za titulu, opusteni kao da su na terminu.
neefikasni smo dosta
trossard je imao najbolju priliku i lose je reagovao, ali pored toga nasi napadaci su danas za pola klase ispod odegaarda iskreno
niko nije clinical ili da moze preuzeti sam nesto i rijesiti, sve polovicni nekako
trossard je imao najbolju priliku i lose je reagovao, ali pored toga nasi napadaci su danas za pola klase ispod odegaarda iskreno
niko nije clinical ili da moze preuzeti sam nesto i rijesiti, sve polovicni nekako
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.